icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
30. srp 2017

@petrysek181 No teda! Takže vaš čumáček má vyhlídnutou nevěstu? 🙂 A nechcete ho nechat vykastrovat? Byl by klidnější. Všichni naši zvěřáci jsou vykastrovaní. Jinak by to ani nešlo, protože máme 2 kočky a jednoho kocoura, tak by měl takový kočičí harém😅
Já mám taky ráda nakupuji do zásoby a když uvařím víc, tak to hned šupnu do mrazáku, protože se to vždycky sejde a člověk pak nemusí vařit.
Já jsem na tom stejně. Po tolika letech co bydlím takhle daleko, mám ráda takový svůj klid a dokonce i když přijedu jednou za rok do ČR, už se mi pak stýská po mém bytě tady.
Už se těším na víkend! Máme to za pár a tobě to uteče a už budeš s manželem 🙂 Vidíš jak jsi to hezky zvládla 🙂

pulguita
30. srp 2017

@hvezdicka93 Aha no tak tím tuplem byste měli být víc v klidu když víš, že se vám to pokaždé do roka povedlo. 🙂
Držím palce ať se brzy dočkáte! Máš můj obdiv, protože už 3 děti musí dát pořádně zabrat, ale 4 to už musí být nářez 🙂 Já budu ráda za jedno, ale moje maximum jsou 2. Na víc bych si netroufla a to mám 2 sestry 🙂

alenkara
30. srp 2017

@janajens Nádherná zpráva! Gratuluju a držím palečky, ať krásně prospíváte! Nám se také splnil sen a bulím vlastně od chvíle, co jsem tam tu druhou čárku viděla.... Bulím, zvracím, motám se, prostě všechno tak, jak se na první trimestr sluší a patří 🙂)). A modlím se, aby bylo vše i nadále OK.

Držím palečky všem snažilkám. Už vím, že krédo "Věř a víra tvá tě uzdraví" má něco do sebe! Při našem bídném spermiogramu a mé zahnuté děloze to byl vážně zázrak.... ❤

janajens
30. srp 2017

@alenkara dekuji moc tobe taky drzim palecky Ted uz aby vse na kotrole bylo v poradku ja taky brecela u positivniho digi testu 2-3 hlava de MI taly Mota nezvracim ale. Mam nechut k jidlu Jim uplne mimimalne

alenkara
30. srp 2017

@janajens Jo, to prý je taky moc častý. Mně je tak nějak zle ze všeho, snad i z vody. Ne nadarmo se tomu říká "jiný stav" 😇

janajens
30. srp 2017

@alenkara me spatne ne ale proste nemam vubec hlad coz je divne

petrysek181
30. srp 2017

@pulguita no me to napadlo ze kdyby byl vykastrovany byl by klid domluvim se s manzelem jestli neco nepodnikneme ale je mi ho lito nechat do nej rezat ale nejspis nebude zbiti protoze tohle se neda zvladat🙂ja sem dneska koukala ze mi rostou druhe boky😂😂😂😂😂😂pekne se oplacavam a nejhorsi ze porad neco jim cely den sice ne moc ale stale😂😂😂😂😂fakt se tesim az to bude za nami a ja se trochu srovnam v jidelnicku😎ja uz odpocitavam dny a moc se na nej tesim hlavne uz bude doma az se bude resit co a jak 😀tak ty mas opravdu kocici nadilku pane jo😀😀😀no to si nedokazu predstavit kdyby jste meli porad kotata😀ikdyz jsou tak roztomila🐱🐾 zitra uz by tu meli byt bourky tak na to cekam jako na smilovani🙂

pulguita
31. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No zkuste se na to zeptat. Vím, že hodně lidem je to líto, ale zase chudáček má chuť na nevěstu a nemůže se vydovádět, tak jak mu to poroučí ten jeho pud. Třeba u králíků se to doporučuje jako prevence různých nádorů na "ženských" orgánech. Protože když samičky nakonec nemají žádné mládě taky to prý taky není dobré. A co říká většina veterinářů je to, že jsou klidnější. Zkuste se zeptat a kdyby jste to stihli dřív než přijde malý na svět, tak už to máte z krku. No však uvidíš. Koťátka jsou sice moc hezká, ale tolik zvířat v bytě dá hodně práce. Rozhodně už bych pak tolik zvěře doma neměla. Hlavně ty micky jsou velké vtěrky a zvědavky a musí být prostě všude🙂
Já si včera taky dala zase do nosu, takže vůbec neměj výčitky svědomí. Ty se můžeš vymluvit na těhotenství, ale já ne🙈 A jak jsem to zblajzla 🙊
Tady dnes v noci a ráno byla velká bouřka a hodně pršelo. Tak snad se hezky pročistí vzduch a bude se líp dýchat a nebude takové horko.
Neboj, teď ti to už rychle uteče a už budeš mít manžela doma. To už bude vaše cílová rovinka k malému😍
Krásný čtvrtek! 🙂

petrysek181
31. srp 2017

@pulguita ahojky uplne mi vypadlo ze sem ti rano neodepsala🙂prevlikla sem periny a tak nejak jsem se placala po byte a po obede jsem na hodku usnula🙂tady je konecne pod mrakem ale destik zatim zadny je to bida ale melo by se ochladit tak to bude super🤗zitra budeme mit patek a dalsi tyden za nami timhle stylem mi to silene leti az to neni mozne dneska sem koukala do aplikace a ta mi ukazuje 40 dni do porodu az ve me hrklo😀😀😀😀protoze jestli nam naplanuji cisar tak to bude uz treba za tri tydny😨😨strasne to utika citim jak maly narostl a zesilil i kopaneckama mi to dava znat moc se na nej oba tesime na milacka a docela me prekvapuje Kuba jak o nem basni😍😍😍ten se ji dneska vraci a vecer ma rande uz to zacina😃preju krasny ctvrtek

pulguita
31. srp 2017

@petrysek181 Ahojky! To nevadí, já jsem stejně měla v práci fofry, ale už jedu domů a zítra už je pátek 🙂
Ty mede! 40 dní do porodu....No už je to skoro tady! Jsem na tebe zvědavá a moc ti držím palce a jsem přesvědčena, že to všechno hezky zvládneš 🙂 To je prima jak se na něj všichni těšíte, určitě si pospíší aby vás všechny poznal osobně.🙂 Tak Kuba už má rande? Tak na tom budeš jak já ten minulý týden 🙂 Držím palce a přeji pevné nervy, snad si našel fajn holčinu 🙂 Hezký zbytek večera! 🙂

pulguita
1. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Konečně je tu pátek a víkend se blíží 🙂 Ty už můžeš konečně začít odpočítávat dny do příjezdu manžela. Tady se ochladilo, teď ráno tu je jen 20 stupňů a vzduch se pročistil. Sice je ještě zamračeno a možná ještě sprchne, ale bylo to za potřebí. Krásný pátek ti přeji! 🙂

petrysek181
1. zář 2017

@pulguita dobre ranko u nas taky zatazeno a dest🙂a je prijemny vzduch uz to bylo potreba🙂ja potrebuju dneska jeste pouklidit obyvak a kuchyn ale zatim se k nicemu nemam😂lezim a koukam na dokument o princezne Diane pak se snad trochu pohnu az to skonci😀😀😀je super ze zacina vikend a ja se nemuzu dockat dalsi soboty vcera mi manzel volal ze 19.zari chce prijet ma otocku jeho druhy bratr s pritelkyni ji uz sem videla ale moc mo nesedla a jeho neznam jsme spolu 4 roky a nemela sem sanci ho poznat pracuje v Anglii tak z toho nejsem moc odvazana takhle pred porodem mohli to nechat na jindy proste na to nemam naladu jsem rada ze trochu funguju tak sem zvedava jak to dopadne ty to prezij dneska v praci a pred tebou jsou dny plne odpocinku🙂

pulguita
1. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No aspoň že se trochu ochladilo 🙂 Ale mě tohle zamračené počasí vede k nicnedělání. Takže když je ráno slunečno, tak už si plánuji jak pak budu doma to či ono dělat (a mnohokrát mě to přejde než dojdu z práce domů😅 ) jenže teď když je zamračeno, tak se mi nechce vůbec nic...ani pracovat😂 Ty si taky odpočiň na gauči, já bych udělala to samé. Já se chci dívat na dokumentál o Dianě v neděli.🙂 No úplně ti s tou návštěvou rozumím. Já se ještě pořád zotavuji z té naší návštěvy 😅 Takže tento víkend chci mít klid a chci být jen s přítelem. Včera řekla přítelovic sestra, že by se tu spolu v neděli stavili a opravdu na ně nemám náladu i když by u nás byly max 2hodiny. Přítel jim řekl, že ještě nevíme co podniknem, ale že jsme chtěli odpočinek, tak ať se staví na chvilku přes týden. Jenže na to mu řekla sestra, že jeho máma začíná pracovat (a ona když pracuje, přes týden nikam nechce chodit). Takže snad si to zase nevynutí a nepřijde🙄 Ach jo....No ty rodinné vztahy jsou někdy těžké. Nejradši bych od nich bydlela ještě dál, protože stejně až budeme mít miminko, tak nám nepomůže, když už nám ani nechcou hlídat kočky když jedeme pryč a vlastně i kvůli tomu jsme letos nebyli spolu v ČR😕 Tobě přeji pevné nervy a snad se u vás nezdrží moc dlouho🙂 Krásný pátek! 🙂

sluninko23
1. zář 2017

@pulguita
@petrysek181
Ahoj holky🙂Tak se ozyvam po hodne dlouhe dobe.Malej je nas milacek a dela mi jenom samou radost.Samozrejme,ze se umi i vztekat ,ale to ktery miminko ne😀
@petrysek181 strasne mooc ti gratuluju ke svatbe a ty blaaho uz jenom 40 dni do terminu??😲To to teda pekne uteklo..
@pulguita a co vy a snazeni?Uz ani nevim co jsem cetla naposledy,takte vubec nevim.

petrysek181
1. zář 2017

@sluninko23 ahoj sem rada ze ses taky ozvala🙂je dobre ze maly vam dela jen radost jsou to zlaticka dekuji za gratulaci upekli jsme to behem par dnu a sli do toho🙂ano mam to za par cekam jen jestli mi hrozi cisar nebo se maly otoci tak jak ma🙂

petrysek181
1. zář 2017

@pulguita no to mas pravdu me se taky nic nechce kdyz prsi ale musim se donutit dneska si chci udelat jen zel.salat at trochu odlehcim mezi cokoladou a susenkama😀😀😀😀plne te chapu ted jste to meli narocne a chcete byt proste sami jenze jsou lidi ktery to proste nepochopi Bernymu se nechce ani moc behat venku jak prsi a jen spi tak ja jasam ze me moc netaha na prochazky🙂tuhle me pobavil manzel uz premysli nad vanocema co komu koupi on je v tomhle trosku mimo😂😂😂😂a vetsinou prakticky 😉tak jsme se domluvili ze vsichni vyrazime a kazdy si neco vybere a zabalime to pod stromecek Kuba ten si taky rad obleceni vybira sam takze je to jasne.Slibila jsem mu zloutkove venecky na pristi tyden a docela toho lituju ze sem na to kyvla mam ted problem i uvarit😀😀😀

pulguita
1. zář 2017

@sluninko23 Ahojky! To je prima, že jsi mezi nás zase zabrousila🙂 Je super, že vám malý dělá jen radost, tak to má být 🙂 Představ si, že jsem byla těhotná! Ale bylo to biochemické těhotenství, takže z velkého překvapení, kterému jsem ani nemohla uvěřit, se na druhý den všechno úplně otočilo, protože jsem začala krvácet a nakonec jsem to ztratila. Ještě že to bylo vše tak na začátku a rychle. Teď už zase pokračujeme ve snažení, tak kdoví co bude tento cyklus. 🙂 Moc se opatruj! 😘

pulguita
1. zář 2017

@petrysek181 No právě, jsou lidi kteří to nechápou a přítelovic mamka je schopná se naštvat, nebo otočit to a říct, že ji nechceme vidět🙄 Tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale já si budu stát za svým. Tento víkend chci mít klid (a hlavně od ní😈 🙊 )
No teda ten tvůj manžel už myslí na vánoce! A nejlepší je, že tyhle vánoce už budete nakupovat aspoň něco i pro toho vašeho malého prince😍
No ty věnečky to je celkem fuška, taky by se mi do toho nechtělo. Ještě že už není takové horko. 🙂

petrysek181
1. zář 2017

@pulguita no to ano ale nejak to zvladnu a udelam mu je vim jak je miluje🙂bude super kdyz vydrzi tohle pocasi kdyz je chladneji je to prijemnejsi🙂ted uz se ale musim zvednout a jit neco delat🙂🙂🙂🙂🙂aspon ten salat a utrit nadobi hlad ke donuti😃jasne jen si nechte vikend pro sebe potrebujete to oba dva mi zitra jdeme s kamaradkou a mamkou do cukrarny ale stejne sem ted nejradsi doma a v klidu uz me to ani moc nebavi nekde pobihat🙂

sluninko23
1. zář 2017

@pulguita jee to je skoda,to me moc mrzi,ale jak rikas je lepsi,ze to bylo hned ze zacatku nez kdyby se to stalo pozdeji.Budu na tebe myslet a drzet vsechny palce at se to co nejdriv podari❤

sluninko23
1. zář 2017

@petrysek181 No tak to je super,ze jste do toho sli takhle narychlo.Malej se nechce otocit?To je teda rostak.No snad se jeste otoci.A uz mas vse pripraveno?

petrysek181
1. zář 2017

@sluninko23 ano uz mam vse hotovo jesteze tak🙂mam co delat sama se sebou uz me vse boli😀jak to u tebe vlastne zacalo? A coze tak brzy?jestli se muzi zeptat

pulguita
1. zář 2017

@petrysek181 Ahojky, tak já už mám konečně padla! Víkend je tu 🙂 Na pláž nejdeme, protože je pod mrakem, ale zajdeme si na oběd, i když je trochu pozdě. Pak zajdeme nakoupit a myslím, že nic víc už dneska nebudu páchat...možná tak pustím pračku 🙂 Jasně, když víš, že je má rád, tak to bude mít radost 🙂 Hezky si to užijte a šetři se! Krásný víkend! 🙂

pulguita
1. zář 2017

@sluninko23 Děkuji, kéž by se brzy zadařilo. Snažím se to brát pozitivně, pokud to nebylo v pořádku, tak věřím přírodě. Raději tak, než později, nebo aby mimi nebylo zdravé. Teď jen čekat až se na nás konečně usměje štěstí a už to vyjde jak má 🙂

sticker
petrysek181
2. zář 2017

@pulguita ahoj a krasnou sobotu🙂tak dneska to nakonec padlo ze pojedeme az zitra tak je to celkem jedno🙂tady je porad pod mrakem a chladno je to fajn opet to vypada na den straveny u televize akorat sem sebrala pradlo ze susaku a peru jednu pracku🙂Kuba chce k obedu hamburgry tak mu je udelam at si nacpe brisko😀vcera byl na diskotece tak ted vyspava povedlo se ti odvolat tu navstevu? Ja sem si dovolila rano pustit Bernyho a samozrejme mi vzal caru zase za nevestou udajne to muze trvat 14-25 dni tak se mam na co tesit😀proste neslysi nevidi a jde😀😀😀a ja za nim bezim s pupikem😀uzij si vikendik a odpocivej

sticker
pulguita
2. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No představ si, že včera jsme zvládli jen ten nákup a snažení a já ti pak vytuhla a spala jsem skoro 12 hodin v kuse!😵 Teď čekám až dopere pračka a chci ji pověsit na balkoně. Tady je chladněji, není takové dusno, ale svítí sluníčko, tak snad to všechno hezky uschne. Návštěva se zatím nehlásí, měly by přijít zítra, tak to asi padlo...kéž by! Já tu nikoho nechci🙈 Představ si, že mi řekla sestra, že se můj synovec rozešel s tou jeho přítelkyní...ach jo...No jsou mladí, ale ani mě to nepřekvapilo...Ona mi k němu moc nepasuje, ale minulý rok se taky rozešli a pak se vrátili, tak kdoví co bude. Chudák Berny taky se zamiloval až po uši 😍 Tak hlavně dávej pozor, ať se ti nic nestane, jak za ním poběžíš. Hezky si dneska odpočiň, ať si na zítra odpočatá. Krásnou sobotu! 🙂

sticker
petrysek181
2. zář 2017

@pulguita ne neblazni rozesli se????😯ale no jsou mladi a treba zjistili ze jim to proste moc nepasuje a nebo si od sebe odpocinou a vrati se🙂ja krom toho ze sem povesila pradlo a udelala obed sem na nic nesahla😀jak je tu pod mrakem tak je to dost ospale🙂na chvili sem usnula a porad zivam😀Kuba uz jde v pondeli do skoly tak taky neni moc nadseny ale ja sem rada ze uz zase mu nastanou nejake povinosti😃naucil se pekne ponocovat a pak chrapat a vstavat pomalu po obede to mu ted skonci stejne se ty prazdiny prehouply a za chvili podzim a vanoce utika to jako voda🙂

pulguita
3. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No, to mi včera řekla sestra, že si dali pauzu, tak kdoví. Už se rozešli i minulý rok a letos znovu, tak kdoví jak to dopadne. Představ si, že já se včera pustila do úklidu skříně s oblečením. Měla jsem skříň narvanou, byla to ostuda, tak jsem to všechno vytáhla a mám 3 pytle na vyhození. Měla bych toho vyhodit více, ale nějaké kousky je mi líto vyhodit, protože jsou skoro nové a snad do toho jednou zase zhubnu😕 Dnes už toho nic moc dělat nebudu. To je pravda, v ČR začíná škola v pondělí, tady až 12.9. Děti tu mají skoro 3měsíce prázdnin, protože v červnu končí dřív. Dnes je tu pod mrakem, návštěva nepřišla, tak jsem ráda 🙂 Tobě přeji, ať si to s mamkou a kamarádkou užijete! Krásnou neděli! 🙂

petrysek181
3. zář 2017

@pulguita ahoj tak mi uz mame cukrarnu za sebou vzala sem domu Kubovi vetrniky a on mi oznamil ze je neji😀😀😀😀tak zbyde nam😎 dneska sem se po obede citila tak unavena ze sem na hodku usnula ale ted uz je to lepsi kamaradka mi prinesla oblecek na maleho az mi ukapla slzicka ty hormony jsou mrsky😀rikala mi ze ji to pripada ze mam to bricho dole😨tak doufam ze se maly ted jeste nepodere ven a vydrzi aspon 14 dni pak uz je to v pohode🙂teda ty si se takhle do toho oprela a vyklidila skrin to jsi sikulka🙂ja dneska rano vysala byt a to je vse co sem udelala 🙂po cukrarne jsme jeli neco nakoupit a doma si dali holky kafe a pokecali jsme bylo to fajn🙂zase mi to pekne uteklo ten den 🙂Kuba taky neni moc nadseny ze zitra mu to nastane a ja sem si taky zvykla ze je doma ikdyz vecne zalezli u pocitace😀preji krasny zbytek nedele a odpocin si ja schumlam polstar pod hlavu a jdu najit nejaky film🤗

pulguita
4. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak už je tu zase pondělí. Já včera jen trochu žehlila a jinak nic 🙂 Tak to je prima, že jste si to fajn užily. Já mám větríky ráda mňam! Ta soupravička je krásná! 😍 A co máš vlastně připraveno pro malého do porodnice? No už se ti to krátí, ale malý si určitě počká na tatínka 🙂 Kdy jdeš na další kontrolu? Kdoví co ti řeknou. Zkus se tam zeptat na to bříško, pro tvůj vlastní klid, ale já si myslím, že si tam malý bude ještě pár týdnů lebedit a pořádat soukromé mejdany 😅 Krásné pondělí! 🙂

Strana