icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
9. zář 2017

@petrysek181 Tak já se ráno zmohla a umyla jsem okno v místnosti pro naše zvířata. To okno jsem nestihla umýt před příjezdem mladých, tak jsem byla ráda, že jsem to stihla dnes. No a jako naschvál byla šílená průtrž mračen a okno mi zase zmoklo.😅 Na oběd jsem udělala ten špenát, tak jak mi ho dělala mamka, když jsem byla malá. No zblajzla jsem ho jedna dvě a pak jsem usla na gauči 🙂 Snad sis taky odpočinula. Tady se po dešti dost ochladilo a je zamračeno. A netlačí tě ten normální pás? Zas pokud se to dá vydržet s tím normálním, tak bych si taky ten těhotenský pak asi nekoupila. Krásný víkendík a za pár hodin už budeš s tvým manželem ❤ Snad se tu dnes vyprší s zítra a v pondělí budeme mít hezky🙂

pulguita
9. zář 2017

@petrysek181 To je ten dnešní špenát 🙂

petrysek181
9. zář 2017

@pulguita tak ja si schrupla asi na hodku a pak jsme s Kubou vyrazili do Plzne😀😀😀pred chvili jsme se vratili a bylo to docela fajn odpoledne nasmali jsme se a mladej potreboval sluchatka k pocitaci tak ma dusicka pokoj😀videli jsme Marese mel tam nejakou akci a lidi tam stali frontu na to aby se s nim mohli vyfotit tak to by se mi chtelo😀rikala sem Kubovi ze nekteri lidi cumakujou jak kdybych to dite cekala s nim😀😀😀😀😀😀je uz o pul hlavy vyssi nez ja a to nejsem zadna drobena😀myslim ze uz tech 192 cm ma ale to je dobre🙂malej podle mereni taky bude dlouhan😀ted sedim u telky snedla sem nudle od vetvi a jeste susenku😀manzel uz ma jeden let za sebou a pak jeste jeden a bude v Praze🙂pekny vecer

pulguita
10. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No to jste si udělali prima výlet! 🙂 Na lidi se vykašli, ať si myslí co chtějí. 🙂 Tak oba synové budou velcí dlouháni, ale je to zas lepší než by byli malý. Tak už jsi konečně s manželem😍 Snad byla cesta domů v pohodě a dnes si dá za odměnu dobrý obídek. 🙂 Ty už jsi klidnější, že ho máš doma, tak si to oba hezky uživejte 🙂 Tady se včera vypršelo a dnes je krásně. 🌞 Ještě chci pustit nějakou pračku než odjedeme. Krásnou neděli! 🙂

petrysek181
11. zář 2017

@pulguita ahoj tak po dnesni kontrole nejsem vubec moudra malej porad koncem panevnim ma odhadove 2800g a porad je o tyden vetsi do porodnicr se mam obednat az po 25 zari coz mi prijde dlouho a dr se me ptala jestli budu rodit prirozene ale me se do toho nechce mam se domluvit v porodnici jeste sem zacala po vysetreni krvacet ale to ustalo akorat citim jak mam ten cipek podrazdeny co vy jak jste si uzivali v hotelu?byl to prima relax? Ted jedeme z nakupu a ja si jdu lehnout mam odpocivat aby se neco nerozjelo

pulguita
12. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak to mi povídej! A kdy máš další kontrolu? Já myslela, že teď ke konci je každý týden. Myslíš, že by se ještě sám neotočil? Nechceš zkusit přikládat mobil s vážnou hudbou k "východu" anebo zkusit to lezení po čtyřech? Jsou to babské rady, ale te reportérce se tak otočili ty dvojčata. Já vím, že bys chtěla porodit teď s manželem. Proto asi váháš nad tím císařem. Ale zase po císaři bys do 2 let nemohla otěhotnět. No je to všechno s druhým, že? A kdy odjíždí manžel? Kdyby si porodila dřív, mohl by s tebou být aspoň týden? Nevím, jestli je u vás takové volno. Tady mají otcové 14 dní volno, aby pomohli mamince s miminkem a zařídili různé papíry a aby si miminka taky užili. Kéž by mohl být s tebou. Hlavně pokud se nakonec rozhodneš pro císaře. Než se zotavíš, tak to prý trvá déle. Ale zase jedna kolegyně v práci (ta co měla to druhé mimi po čtyřicítce) chtěla plánováného císaře, že prý po první dceři se dala celkem rychle dohromady a proto to tak chtěla. Druhá kolegyně která měla plánovaný přirozený porod, tak nakonec to byl císař a zotavila se pomaleji, ale zase to bylo její první těhu, tak ti nevím. No kéž by se malý chtěl otočit a vykouknout ven. Ty se moc opatruj a odpočivej. Ještě že jste odvolali tu návštěvu! 🙂 Teď si spolu uživejte jeden druhého🙂 Nám víkend vyšel na jedničku s hvězdičkou. Super počasí. Byli jsme jak na pláži, tak v bazénu s různými těmi masážními stříky a prostě jsme si lebedili.🙂 Na snídani a večeři byli švédské stoly a výborné jídlo. Nakonec jsme si přikoupili ještě jednu večeři a domů jsme se vrátili včera pozdě večer, ale stálo to za to 🙂 Dnes je tu zamračeno a trošku tu sprchlo, ale má pršet víc. Krásné úterý ti přeji! 🙂
Podívej tohle byl výhled z pokoje, sice ne přímo na moře (moře je za tou zídkou), ale taky šlo vidět. Bylo to prima 🙂

petrysek181
12. zář 2017

@pulguita ahoj zkousim vse mozne svitit baterkou kocici hrbety ale maly si tam sedi jako bača😀😀😀nejak to nehrotim at to dopadne jak chce nejhorsi je ze manzel to proste nezvladne a nebude u niceho je mi z toho do breku ale co zmuzu domluvili jsme se ze az by me pousteli priletel by a byl by s nami aspon 5 dni doma zalezi na kdy by mi cisar naplanovali
Pristi tyden se objednam hned do poradny na 25 a snad budu vedet vice🙂teda tam musel byt krasny vyhled hlavni je ze jste si to poradne uzili po navratu manzela zacal mensi chaos po baraku dokupujeme zasoby abych se pak nemusela o nic moc starat ale je fakt ze mi doma pomaha jeste do vseho mam kasel sedi mi to na pruduskach a nemuzu odkaslat tak zkousim bylinkove sirupy co mi doporucili v lekarne a snad to pomuze dneska jedeme koupit nejaky boxy na letni boty a potrebuji do drogerie😀a pak uvidime co dal krasne utery

pulguita
12. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No moc ti budu držet palce, ať nějaký ten fígl zafunguje. Ona ta reportérka si dala prachovky pod kolena, ať jí to líp klouže a neodře si kolena a takhle pár minut každý den chodila po čtyřech. No kéž by ti to pomohlo. Neboj, hlavně se snaž být v klidu, nějak to dopadne a ať je to tak či onak, tak to dopadne dobře. To je fajn, že ti manžel nakoupí zásoby, ať se pak nemusíš starat. A pokud s tebou bude aspoň 5 dní, tak to bude fajn. Možná je i lepší když s tebou bude až budeš doma, kdy ho budeš potřebovat víc než třeba v porodnici, kde ti pomůžou sestřičky nebo tvoje mamka, kdyby s tebou byla. 🙂 Ten kašel to je blbé, zkus si udělat sirup z cibule. To mi dělal taťka, když jsem byla malá. Nakrájíš si na kostičky cibuli, dáš ji do hrnku a posypeš cukrem, musíš hrníček přikrýt a nechat v ledničce, ať cibule spustí šťávu. Tu šťávu co spustí po lžičkách popíjej. Mě to vždycky chutnalo a mělo by to pomoct. A je to přírodní 🙂 Opatruj se a snad budeš brzy fit! 🙂

petrysek181
12. zář 2017

@pulguita urcite nejak to dopadne vubec se tim uz nezabivam a snazim se byt v klidu orotoze me ted kazda situace tak rozhodi ze porad brecim😀pitome hormony😀stejne si to na tom sale musim odkroutit sama🙂takze to nejak zvladneme ja sem odpo spala a ted uz jen koukam na telku ta cibule je dobra to vim na kasel ale ja ji nemam rada takze do toho nejdu me pomahal caj z majoranky ale ten sirup zacina zabirat pomalu a jiste🙂tady je dneska pod mrakem a celkem chladno kotel nam prijdou spustit az pristi tyden jibak by jsme uz zatopili ale jeste musime vydrzet🙂predstav si ze porad jeste po tom vysetreni malinko spinim ta mi zase dala sem rada ze v pondeli si pujdu jen pro vysledky a uz me nebude vysetrovat🙄ted uz se ti to v praci prehoupne a dalsi den bude za nami😀

malydiamant21
12. zář 2017

Holky tak se hlásíme z 11+4tt. ❤ Zatím to byla vždy fazolka nebo myšička a včera už to bylo vážně miminko 😍 Děkuji Bohu! A držíme všem ostatním palečky!!

malydiamant21
12. zář 2017

@petrysek181 Petro a neudělali ti Hamiltona? To je na vyvolání porodu a spousta žen má stejné pocity..A doktoři kolikrát nic neřeknou.. Na to bacha..

petrysek181
12. zář 2017

@malydiamant21 ne nedelala brala mi ster na streptokoka ani do me moc nestourala jen zrcadlem dneska sem spinila uz jen malinko tak snad to bude dobre na porod mame jeste cas chvilicku🙂jinak gratuluji krasna fotecka😍

pulguita
12. zář 2017

@petrysek181 Děláš dobře, snaž se být v klidu. Uvidíš, že vše zvládneš a stejně si pořád myslím, že to stihnete přirozeně i s tatínkem 🙂 Kdy ti manžel odjíždí? Do té doby se může klidně porod rozjet přirozeně, vždyť už příští týden budeš v 38 tt, ne? A pokud ti říkají, že je Daneček o týden napřed, tak se mu třeba bude chtít ven dřív🙂
Tu cibuli zkus! Mi syrová cibule taky vůbec nechutná, ale tohle můžu, protože piješ jen tu sladkou šťávičku. Opravdu to zkus. Za zkoušku nic nedáš a pokud by ti to moc nejelo, tak to vyhodíš, ale opravdu budeš překvapená. Cibule se nejí, jen se pije ta šťáva co vypustí ta cibule a s tím cukrem ta chuť je jiná, ale vůbec není cibulová je to dobré a slaďoučké 🙂
Pokud bys třeba stále špinila, tak si když tak zkus znova zajít ať se na tebe podívají, pro tvůj vnitřní klid. Tady je dneska pod mrakem a nic moc počasí a mě bolí hlava. Ještě že už jedu z práce domů 🙂 Krásný zbytek večera! 🙂

pulguita
12. zář 2017

@malydiamant21 moc gratuluji! Užívej si těhulkování! 🙂

petrysek181
12. zář 2017

@pulguita no pristi tyden budu mit ukonceny 37 a budu zacinat 38 ano maly je porad o tyden vetsi tak uvidime co nam prichysta😀vis nechci se to nejak trapit proste to nejak dopadne a zvladnu to i s mamkou a tatka za nami prijede🙂 psala sem si s holkama tak nekdy se to tak stane ale uz to zacina byt dobre tak nikam nejdu🙂zitra mame nejake pochuzky tak pojedeme spolu a dame si nekde obed🙂 a co ty jak jsi vlastne na tom mas jeste nejaky den cas a nebo uz meskas?

malydiamant21
13. zář 2017

Ta cibule s citronem, cukrem a medem fakt super 🙂 Mne to vždycky pomohlo na bolesti v krku. Na chuť si člověk zvykne, pro mě lepší než umělá pachuť pastilek🙂)..

@pulguita moc děkuji 🙂! jsme moc šťastní

pulguita
13. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Tak to je fajn, že špínění ustalo, aspoň jsi klidnější. Neboj, uvidíš, že všechno v pohodě zvládneš. Někdy plánujeme plno věcí a pak všechno stejně dopadne úplně jinak, takže se snaž být v klidu, uživej si manžela, zajděte si hezky na oběd a uvidíš, že to bude všechno fajn 🙂 Jinak já jsem dnes 26DC, takže MS může přijít každou chvíli. Dnes, zítra nebo pozítří...tak uvidíme. No kéž by nepřišla vůbec. Ale co se má stát, to bude, tak jsem zvědavá. Snad se nebude opakovat to stejné, co minulý cyklus. Kdoví. No o víkendu už budu chytřejší 🙂 Tobě přeji krásný a pohodový den! 🙂

petrysek181
13. zář 2017

@pulguita ahoj tak dneska jsme jezdili az do 4h do odpoledne prijela sem cela ucapkana😀ale vsem jsme vyridili a jsem rada ze nikam zitra nemusim😀malej jakmile sednu do auta tak zacne vyvadet😀😀😀tak sem byla cela dokopana😀tady je celkem chladno vis takovy to sychravy pocasi nemam tohle obdobi moc rads fouka do toho dest a vitr je to hnus🙂tak ty jses 26 dc tak uvidime jak se to vyvrbi nema smysl si tim nejak lamat hlavicku ja to taky prestala resit co se porodu tyce a dost se mi ulevilo😀😀😀😀😀udelala sem si radost a koupila si masivni svicky tak budu palit o sto sest😀😀😀sem s tim posedla ty uz mas urcite po praci tak preji hezky vecer plny pohody manzel chtel abych si vybrala retizek za maleho ale ve zlatnictvi nic moc tak jdu juknout na net libi se mi chirurgicka ocel tak uvidim jestli neco objevim🙂

pulguita
13. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No moje pracovní doba je do 18:30, ale odcházela jsem v 19:00:confounded: Ještě že už jedu domů.🙂 Tak to je prima, že jste všechno hezky pochodili a vyřidili. Na internetu si určitě něco ze šperku vybereš. 💎Je fajn, že výběr nechá na tobě, aspoň se ti to zaručeně bude líbit🙂 Já mám ráda bílé zlato nebo stříbro a taky se mi ledacos nelíbí, takže pokud si můžeš vybrat tak to je super! 🙂 Chirurgicka ocel je taky super 🙂 Včera tu bylo zamračeno, ale dnes je tu krásně slunečno. Kéž by to vydrželo i o víkendu. MS zatím nedorazila, tak kdoví co se chystá tento cyklus. Necítím vůbec nic, takže je to buď a nebo 🙂 Ještě před pár dny jsem cítila prsa. Když jsem nebyla těhu, tak mě bolely tak z boku, ale minulý měsíc přímo ve středu, a tento měsíc taky uprostřed a ne z boku. Takže kdoví, jenže teď už bolest přešla, tak si myslím, že to byl planý poplach. Jinak se vlastně ani moc nesleduji, protože se vlastně cítím úplně normálně 🙂 Pokud budu mít zpoždění, tak budu testovat místo 29DC (což bylo doposud moje maximum) až 30DC. Minulý cyklus jsem testovala 29 DC a měla jsem pozitivní clearblue a 30DC jsem začala špinit a následně krvácet.Takže bych tento cyklus chtěla testovat až v neděli, kdy budu 30DC. Moc plánuju a nakonec mi dorazí MS zítra a bude vše vyřešeno😅 No zatím počkám...bez měření BT člověk neví na čem je a je to všechno napínavější 🙂 Zas pokud bych testovala v sobotu a zase by byl pozitivní a pak v neděli bych zase začala krvácet, tak by to bylo blbé, ale snad nebudu mít takovou smůlu, i když to prostě neovlivním a raději, ať se to stane takhle brzy než později. Uvidíme 🙂

petrysek181
14. zář 2017

@pulguita dobre rano🙂takze ty stravis v praci vetsinu dne vid ja sem dneska zase ponocovala asi uz to lepsi nebude ale musim se tu do toho dat a aspon trochu poklidit je znat ze je manzel doma😀 vcera sem odpoledne neusnula sla sem si lehnout kolem pulnoci a od pul pate opet na nohouch🙄tak si snad zvladnu udelat praci dopoledne a pak chvili odpocinek🙂ja mam taky rada stribro nebo bile zlato ale ta ocel ma sve protoze necerna akorat co nesnesu nausnice z toho kovu mam je chvili a zacnou me svedet usi ze bych si je utrhla🙂dneska si snad manza nic nevymysli a budeme v klidu doma🙂nejak u tebe tenhle cyklus dopadne me ty prsa boli cele tehotenstvi je to neprijemne ale co clovek nadela ne nadarmo se rika ze kazde tehu je jine a je to pravda🙂jasne pockej s testovanim na 30 dc kdyby nahodou ikdyz si myslim ze to na sobe uz poznas🙂preji ti pekny den tady opet zatazeno a chladno

pulguita
14. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No tím že mám v práci 2hodiny polední pauzu, tak mám rozdrbaný celý den. Jen v létě v pátek končím v 15:00 a přes rok jeden týden v 17:00 a druhý v 15:00,.což je fajn (když vyjdu z práce načas a nejsem tam déle) 🙂 No páni to jsi toho moc nenaspala😵 ale snad to dospíš aspoň odpoledne. Já taky lecjaké náušnice nesnesu, takže pořád nosím ty stejné a ty jsou z bílého zlata (obyčejné kroužky, ale mi se moc líbí) 🙂 Takže MS včera nepřišla. Prsa necítím, ale včera večer jsem začala cítit podbřišek, až jsem si myslela, že dnes ráno budu mít překvapení, ale zatím nic. No jsem zvědavá. V podbřišku se něco děje, tak možná přijde MS dneska. Už se s tím pomalu smiřuji. Včera jsem se dívala v televizi na pořad o hasičích, policii a záchranářích v sanitce. Vždycky vyberou jednoho z nich a mluví s ním o práci a taky o jeho soukromém životě. No a jeden ten hasič tam měl postiženou dceru, protože je chyběl kyslík. Zrovna slavila 12 let a chudák byla na vozíčku, tak se mi chtělo brečet a bylo mi jich líto a hlavně te maminky, ktera se o ní starala. Chudák ta maminka i ten manžel říkali, že mají strach z toho jak bude čím dál tím starší a kdo se o ní bude starat až oni nebudou moct. Musí to být hrozně náročné, tak pořád říkám, raději ať přijde MS takhle brzy, než aby něco bylo špatně, i když někdy tyto věci prostě neovlivníme. No musíme myslet pozitivně, protože všechno se nakonec nějak musí zvládnout. Tady je dnes sice teplo, ale je zataženo a vypadá to na bouřku nebo déšť, tak kdoví. Krásný čtvrtek ti přeji! 🙂

petrysek181
14. zář 2017

@pulguita z toho ja mam docela strach aby byl maly v poradku aby se neco nestalo u porodu clovek nad tim proste premysli ale je to osud clovek to neovlivni bohuzel tak ja sem se dneska prekonala uklidila sem cely byt a odpo jsem jeste vyzehlila sem rada ze to mam hotove🙂nejhorsi je ze jeste nemuzeme topit protoze kotel nam spusti topenar az pristi tyden sami to udelat nemuzeme a jak je venku chladno tak v domecku uz jic moc tak palim aspon svicky mam takovy pocit tepla😀ale nemrzneme tu😉zitra sjedeme zase do mesta a ja nevim co budu vubec o vikendu varit co budes delat tu?na zitra to vidim na testoviny s nivovou omackou ale ze bych mela na neco chut to nemam hlavne ted nemusim maso a to sem byla milovnice😀ja si nausnice kupuju hodne dlouho ale jen pusou😀dostala jsem od pritele z bileho zlata ale maji kratkou tu tycku na spuntik a ja mam silnejsi usi takze v nich taky dlouho nevydrzim takze chodim vecne bez nich🙂Kuba jede zitra s klukama ze si nakoupi nejake obleceni tak sem na nej zvedava ale ma dobry vkus tak snad si vybere dobre manekyn jeden😀😀😀uvidis jesti ta potvora dorazi nebo ne tohle je nejhorsi ze to clovek neovlivni ale ty to zvladas vse v pohode a hlavni je ze vis ze muzes otehotnet🙂preji ti krasny zbytek vecera a odpocin si

pulguita
14. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No jasně, že máš obavy, ale to je normální. Vem si, že vlastně máme strach při snažení...když to dlouho trvá než otěhotníme, tak máme strach, že něco není v pořádku. Když otěhotníme, tak první trimestr vlastně taky, ale vlastně potom se člověk bojí celé těhotenství, protože vlastně nikdy nevíš co se může stát nebo po porodu vlastně taky. Takže je lepší zkusit myslet pozitivně a než mít strach z tisíce možných domněnek, tak si musíme všímat toho co jsme úspěšně zvládli a to nám dodá sílu a klid do budoucna. 🙂 Drž se, všechno půjde jako po másle, uvidíš že porod zvládneš na jedničku s hvězdičkou. Náušnice s tyčkou a špuntíkem mi vadí a hlavně jedno ucho mě pak bolí a taky je to bílé zlato. Ty kroužky mají zapínání, že se zastrči do sebe takže skoro nejde vidět že tam zapínání je. Jen je v té části tenčí. Ta ocel prý je na tohle dobrá a neměla by ti dělat problém. Tu se máš, že už máš uklizeno. Seš prostě dobrá a akční a to už ti zbývá jen pár dní do porodu! Máš můj obdiv! 🙂 Tak mě MS zatím nedorazila a mám opět takový pocit, jako bych byla těhu. Třeba se mýlím a nakonec MS dorazí večer nebo zítra. No uvidíme. Cítím, že se v podbřišku něco děje. Kdoví. Spíš mám strach, jestli se to tentokrát udrží. Ještě mě tak napadlo, zajít si zítra na krev, abych věděla tu hladinu, ale zase se mi ještě nechce testovat. Pokud nechám test na víkend a byl by pozitivní, tak mi bude vrtat hlavou jestli ta hladina nebude zase nízká 😕 No co se má stát to se stane ale pokud se to zase zvrtne, tak se objednám k lékaři, páč budu asi něco potřebovat na to, aby se mimi uvnitř hezky zavrtalo a udrželo. Já mám poslední dobou taky chuť na zeleninu...nejdřív ten špenát. Předevčírem jsem chtěla dělat cukynový krém na večeři, ale nesehnala jsem cukynu, tak jsem udělala z pórku. Mi to chutná dělat na večeři takové zeleninové polívky. Takže snad dneska seženu cukynu a udělám tu polívku dnes🙂 Jinak na víkend už mám vymýšlene zase to brokolicové rizoto. A to i když včera a dnes jsem měla k obědu směs květáku,brokolice a mrkve nad párou jako přílohu. Takže to rizoto určitě a co budu vařit v neděli zatím nevím. Mňam úplně jsem ti dostala hlad 😅
Tady nakonec trochu pršelo, ale ještě by to chtělo víc, ať se pročistí vzduch. Já to v zimě taky tak dělám, že zapálim plno svíček a hned je tepleji 🙂 Krásný zbytek večera! 🙂

petrysek181
14. zář 2017

@pulguita ja bych asi s tou krvi pockala at se zbytecne nestresujes jestli se to ma povest tak se mimi krasne uchyti a bude se drzet zuby nehty🙂myslim si ze i instinkt ti rekne jestli je vse v pohode nebo ne proste si myslim ze to kazda zena vyciti ja kdyz potratila tak mi bylo opravdu hrozne a kdyz sem pak otehotnela s Kubou vedela sem to ale test sem si delala az tyden po vynechani ale proste sem citila ze ted to vyslo🙂ted sem to vubec netusila jen sem si zkusila udelat testik a nic sem od toho necekala oto vetsi to bylo prekvapko😂a vem si ze druhe miminko zaniklo a ti sem ani nekrvacela nespinila proste nic 🙂mizna i proto je prcek spatne otoceny protoze tam meli byt vlastne dve a u dvojcatek je vzdy jeden prdelkou dolu🙂az sama sebe sem prekvapila jak mi to dneska slo ale mela sem nejaky dobry den akorat maly u zehleni mi vzdycky vybouli bricho a vystrkuje zadicka😀na to ze mam pred sebou opravdu uz jen par dni tak sem klidna a vyrovnana vim ze to musim zvladnout sama ale rikam si musis byt statecna pak bude vse v poradku a manzel maleho uvidi 🙂musim se tesit na ten maly uzlivek lasky ktery nas jeste vice semknul k sobe a ted prozivame to nejkrasnejsi obdobi co vubec jde tak preci nebudu slzet proste budu silna holka🙂no k tem nausnicim taky nemuzu spuntiky tak to vypada ze k vanocum si poridim konecne nausnice ktere budu mit porad😂tak ty ses ted dala na zeleninku🙂me by tohle taky chutnalo uz se tesim az si budu zase tohle vyvarovat a dam se do formy🙂preji ti pekny zbytek vecera a drz se❤

pulguita
14. zář 2017

@petrysek181 No máš pravdu, s tou krví počkám. Uvidím jestli testnu v sobotu nebo v neděli... a jestli do neděle MS nedojde. No pokud by se to nakonec rozjelo (se zpožděním) , tak bych chtěla vědět jestli byl test pozitivní nebo ne, abych to pak mohla nahlásit na gyndě, že se mi to stalo 2x za sebou. Tak kdoví jak dopadne tento cyklus🙂 Já už jsem sehnala tu cukynu, takže na večeři bude konečně ten krém, jen jsem do sebe hodila balíček brambůrek 🐷 Ach jo! Zelenina mi chutnala vždycky, ale nesmím jíst sladkosti a brambůrky na kterých poslední dobou trochu ujíždím 🙂 Ty jsi šikula a v pohodě to všechno zvládneš. To nejhorší už máš za sebou, teď už jsi v cílové rovince. Dej si na co máš chuť, po porodu se pak začneš hlídat víc. A pokud máš chuť na zeleninu, tak si ji udělej třeba jen pro tebe když tvým chlapům moc nejede a pokud ti zbyde, zmraz to a máš to na jindy. Budeš si vařit jídla dopředu a zamrazit, ať máš po porodu od vaření chvilku klid? 🙂

petrysek181
15. zář 2017

@pulguita ahoj tak konecne patek vid🤗a zacina nam dalsi vikendik mam pocit co je manzel doma jak ten cas strasne leti ten tyden mi utekl jako voda dneska jsme zase behali po meste dla jsem koupit krytky na dudlik aby se to nekde nevalelo a po obede jsme usnuli oba dva🙂dneska tu na nas vykouklo i slunicko ale spis je pod mrakem a vetrno🙂co ty????jeste nic ????

pulguita
15. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No je to pravda, týden utekl strašně rychle, ale hlavní je, že jste spolu a užíváte si to 🙂 Já už jsem doma z práce i když dnes jsem místo ve 3 končila po 16:00 ale hlavně, že už tu je víkend. Tady se hrozně ochladilo a prší, takže se mi nechce vůbec nic dělat a budu lenošit 🙂 Přítel má odpolední, tak mám tuhle chvilku pro sebe 🙂 MS zatím nikde a já už mám opět ten pocit, že jsem těhu. Takže ve mě hlodá červíček, tak nevím jestli testovat zítra anebo vydržet do té neděle. Kdoví jak to všechno dopadne.
Krásný pátek! 🙂

petrysek181
15. zář 2017

@pulguita tak toho vyuzij a odpocin si kdy si doma sama😀ja sem vyvarila lahvicky a dudliky zapla pracku ted funim na gauci😀😀😀manzel mi porad rika ze nic nedela a je se mnou doma😀tak ho zitra na chvili pustim at ma dysucka pokoj😀tal zkus testovat zitra aspon budes vedet co a jak nez takhle premyslet co myslis ja bych byla tak rada kdyby se to povedlo🤗

pulguita
16. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No tak si představ, že jsem včera nejdřív lenošila na gauči a pak mi byla zima, tak jsem šla do postele a chtělo se mi spát. Měla jsem co dělat, abych z tama vylezla😅 Ještě že nám zbyl ten cukynový krém a nemusela jsem dělat večeři🙂
Jinak jsem chtěla testovat dnes ráno, tak jsem načůrala trochu moči do skleničky na test, pak jsem se utřela a zjistila jsem že se mi rozjíždí MS 😨 Chvilku jsem zvažovala jestli i tak ten test udělat, spíše kvůli tomu abych věděla jestli byl zase pozitivní, ale pak jsem si řekla pal to čert. Už je to fuk.Asi se objednám na příští týden k nějakému soukromému gynekologovi, tam mu to všechno vylíčím a kdoví co mi poradí. Protože za tím druhým půjdeme až začátkem října a nechci ztratit další měsíc (pokud bych měla začít brát něco na udržení plodu). No uvidíme.Takže tento měsíc se opět zázrak neděje. No snad se jednou dočkám 🙂 Dnes je tady hezky slunečno. 🙂 Přeji ti krásnou sobotu! 🙂

petrysek181
16. zář 2017

@pulguita ahoj a jeje takze to vypada ze se to rozjizdi😯mozna to neni spatny napad skocit si ke sve dr a rict ji to a uvidis co na to povi davaji na udrzeni tehu myslim utrogestan ja byla s klukama v nakupnim centru a tak mi nastval Kuba ze sem se rozbrecela a nemohla to zastavit je to neco hrozneho prkotina me normalne sejmula na kolena musela sem do auta a odjeli jsme domu celou cestu mi hrceli slzy reknu to ze co udelaji hormony s psychikou to je neco strasneho tes uz je to lepsi ale staci slovo a asi bulim znova😀objednali jsme si pizzu a odpo si lehnu zacina me bolet hlava😯koupila sem si svetr dlouhy jako saty protoze rano sem slzela u skrine ze ve vsem vypadam jako🐳🐳🐳🐳je to des uz aby to bulo za nami a oddechne si cela rodina😀ty odpocivej a uzivej volna potrebujes to jako sul

Strana