Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Ahojky! Tak ti zítra budu držet palce, ať to hezky v pohodě zvládnete a pak už to budeš mít za pár a budeš mít doma manžela. Hned to bude jiné kafe a s malým ti pomůže a ty si pak budeš moct víc odpočinout 🙂 Tatínek se určitě taky musí hodně těšit, protože to bude velká změna z malého miminka na takového chlapáka 🙂
Tak si představ, že mi včera spadla teplota na 36,8, tak už jsem se smiřovala s dnešním příchodem MS. No a dneska ráno mi teplota vyskočila na 37,1!😲 Tak jsem to riskla a udělala test a jsem těhu!😍 No zatím to beru s klidem, protože co když se něco semele....snad ne a bude vše OK až dokonce. Jsem moc šťastná, ale ještě tomu pořád nemůžu uvěřit. Občas cítím břicho, že se tam uvnitř něco děje. Mám ho nafouknuté a moc nemám chuť k jídlu. (snad mi to vydrží ať moc nepřiberu) 🙂 Jinak jsem objednaná k doktorovi až na 23.11. (K tomu novému) a 29.11. K tomu ze státního zdravotnictví. Dřív neměli volno. Kdoví jestli už bude srdíčko. Tak kdoví jak na tom budu a snad se do té doby nic nesemele. 🙂 Termín porodu mi vychází na 18.7.18 a s trochou štěstí to bude ráček jako já😍 Hlavně ať je zdravé, a ať vše proběhne v pohodě a bez komplikací, nic víc si nepřeji 🙂 Drž mi palce!
@petrysek181
Ahojky,tak koukam jak malej kraasne roste.Prdiky to je hruuza,jsem rada,ze tohle obdobi mame konecne za sebou.Taky jsme si pekne s prdikama uzivali...Ted uz jsme konecne zdravy,mame prvni ockovani za sebou a v pohode,tak doufam,ze uz ted mame opravdu na nejakou dobu s nemocema vybrano.
@sluninko23
@petrysek181
Holky je to tam! Konečně😍
Držte mi palce ať to tentokrát vyjde až dokonce 🙂🍀
😍supeeer👏👏👏👏 Tak ted tfuj tfuj at se tam poradne zavrta a nehne se od tebe az do cervence👏
@pulguita ja mam takovou radost👏👏
@sluninko23 Moc děkuji! 🙂 Já mám taky radost, i když tomu pořád nevěřím, nebo mám strach tomu věřit. Až jsem se teď dojala! To brzy začínají hormony 😅
@pulguita noo to je priprava az se rozjedou hormony na plno😂😂 Budu ti drzet vsechny palecky,aby si se toho svyho stesticka taky dockala😍
@sluninko23 No až se rozjedou naplno, to bude síla, budu brečet u každé blbosti o 106!😅
Moc děkuji! Kéž by to teď klaplo od začátku až do konce 🙂
@pulguita Ja brecela i u reklam a u Sexu ve meste🙈😂😂 Urcite to tentokrat vyjde,ja tomu verim😉
@sluninko23 Já už brečím u Vašich gratulací, tak se mám asi na co těšit (a má drahá polovička taky)😅🙈
@peetulkka Moc děkuji! Máš pravdu! KONEČNĚ se to povedlo! 🙂 Doufám, že teď už bude všechno v pořádku až dokonce 🙂
@llenka_li Moc děkuji! 🙂 No můj graf je opravdu divný, ale nakonec to klaplo 🙂 Ty horečky byly vždycky jeden den a pak nic. 🙂 Moc moc děkuji! 🙂 😘
@karin1712 Moc děkuji! 🙂 Já měla v srpnu biochemické těhotenství, takže mi tento cyklus doktor předepsal Omifin (bydlím mimo ČR a nevím jak se tento lék nebo jemu podobný jmenuje v ČR) ale brala jsem ho od 5tého do 9tého dne cyklu. Prý podporuje ovulaci a pomáhá k dozrávání folíků. Pak jsem brala od 15 dne cyklu (12 dní) ultrogestan (vaginálně). Jiný doktor se zhrozil, když jsem mu řekla, že beru ten omifin, protože prý v mém případě nebyl nutný, protože mám pravidelný cyklus a každý měsíc ovuluji. Navíc se může brát maximálně 3 cykly a může způsobit, že bysme mohli mít dvojčátka 🙂 Nevím jestli to bylo tím lékem, nebo tím, že tento měsíc byl pro mě takový klidnější a bez stresů a do toho jsme se snažili poctivě, tak to nakonec klaplo! 🙂 Po víc jak roce snažení se to konečně povedlo. 🙂 Jsem moc ráda. Víš, je to moje první miminko a mám 37let, takže otěhotnět takhle "celkem rychle" je pro mě velký úspěch.🙂
Všem snažilkám přeji pevné nervy a hlavně se musí věřit, že se to nakonec povede. Já jsem celou dobu věřila, že nakonec prostě otěhotním 🙂 Tobě přeji hodně štěstí a uvidíš, že se ti to brzy povede! 🙂
@pulguita o ahoj ted to ctu no to je parada verim ze to dopadne uzasne😍😍😍😍😍😍moc ti drzim palecky ja vedela ze to vyjde vecer napisu vic
@petrysek181 Ahojky! Moc děkuji 😘 😘
MS zatím nikde, tak to vypadá, že to konečně vyšlo. Dnes 31 DC a 17DPO 🙂 Pořád tomu nemůžu uvěřit😍🍀❤
@sluninko23 ahojky sem rada ze si se ozvala urcite ted uz mate od nemoci vybrano a bude jen dobre🙂maly mi roste jako z vody ja uz sem se naucila urcity rezim a uz nemam takovy chaos😀zacatky jsou tezke pro kazdou mamcu moc nam tu chybel tatka hlavne v tech prvnich trech tydnech
@pulguita tak uz sem udrndala prcka a mam cas nez pujdu poskladat kosik pradla😀jeste jednou ti napisu jak sem stastna ze to vyslo ale reknu ti mela si pekne priznaky uz par dnu jen proste clovek nevi jak to dopadne bricho me ze zacatku taky pobolivalo je to jak se mimi poradne zavrtava do delohy a treba tam budou dve a vezmes to pri jednom😉😉😉ja se dneska snazila aspon uklidit ale prcek uz tolik nespi tak toho moc neudelam ted je tak roztomily uz me pozna po hlase a smeje se cilene na me ne jen tak do vetru vejska nejradsi se nosi na rameni a uz se snazi pekne drzet hlavicku nekdy je to narocne ale dela mi radost milacek😍za 14 dni mame vitani obcanku tak ti pak poslu fotku🙂prosim te ty se moc moc opatruj a rozmazluj se drzim vse co mam a verim ze vse dobre dopadne🍀🍀🍀🍀
@pulguita ty jo to by si rodila dva roky od toho co si tady piseme zacali jsme v srpnu a ja mam 17 svatek tak by se mohl prcek vydat ven drive😀
@petrysek181 Moc děkuji. No příznaky byly, ale po tom všem už jsem se prostě bála věřit, že se to povedlo. V úterý už jsem se smiřovala s příchodem MS a ve středu vyskočila teplota a já se rozhodla udělat test. No jsem zvědavá, co se tam uvnitř ukrývá...myslím, že tam bude jen jedno, test mi ukazoval 1-2 týdny No ještě si musím do toho 23.11 počkat.
Termín mám 18.7. Takže bych rodila o měsíc dřív a ne v srpnu. Zatím si to ještě pořád neuvědomuji, snad vše v pohodě zvládnu...🙂
To je prima jaké dělá pokroky! Musí to být krásné. Úplně mi to uteklo...ještě nedávno jsi ho měla v bříšku a teď už budeš zítra zase s manželem ❤ Hezky si to užij! Krásný víkend! 🙂
Mohu otazku byla jsem na gynde teh nejsem v prech taky ne MS cervenec2017mam v tele dve vajicka ktere tam byt nemaji co to je lekar to buxe resit pry v lednu
@mamamuska ahoj moc nerozumim tvemu dotazu ms tedy nemas a tehotna nejsi a nechapu jaka dve vajicka by si tam mela mit a resit to az v lednu kdyby so tam mela vajicka ktera se nevyviji tak by to resili hned ale spis si myslim ze jde asi o cysty ne?
@pulguita ahoj no to sem ale popleta🙂neboj ani se nenadejes a budes sledovat svoje miminko ja kolem pul jedenacte jedu pro manzela tak se moc tesim preji krasny vikend
@petrysek181 Ahojky! To je prima, konečně ses dočkala a už jste s manželem spolu doma😍 Co říká manžel na malého? A co malý na manžela? Hezky si to užij a snaž se teď víc odpočívat 🙂 Na jak dlouho s vámi manžel bude doma? Krásný víkend! 🙂
@pulguita ahojky ano uz je to super konecne fungujeme jako rodina aspon ty tri tydny🙂nez manzel zase odjede maly je dneska nevrly predrzi spanek a pak horko tezko usina tak se tu o nej stridame😀aspon na to nejsem sama boli me dost ta plotynka kolikrat mam problem se postavit🙁pomahaji ty naplaste ale jakmile jo sundam tak to zacne znova co ty jak ti je a co na to pritel??? Ja vim ze mel velkou radost uzivej krasny zbytek nedele a hlavne se setri!🙂

@pulguita Teda ja jsem napnuta jak ksandy.Moc ti preju aby to konecne vyslo🙏🙏