Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
Ahoj holky, uz mi 7 dni vynechává menzes. Test sem si dělala včera odpoledne, byl negativní takže zklamaní:(. 12.9. Jsem vysadila antinu protoze sem začala špinit, zřejmě uz mi nevyhovovala. Ovulku si nehlidam, každopádně s přítelem jsme se milovali po menzes který trval do 16.9. Myslíte ze je jeste brzy na to aby to test ukázal? Nebo uz mam proste smůlu?:( příznaky ani nemam.
Silva777 ... No ja prave tohle nikdy nemivam ani po vysazeni a ze sem ji vysadila tolikrát.. A menzes vždy přišel včas.. Ted sem začala mit dost citlivý prsa a bolesti hlavy, rekla bych i větší únavu ale to dávám za vinu tomu ze vstávám v půl pate do prace... A ty citlivá prsa nemivam ani před menzes, zlepšila se mi i pleť která se mi před MS jen zhorší tak nevim... Jeste počkám a uvidim
@keny123 @silva777
Ahoj ženy. Já nevím, dnes jsem testovala, myslela jsem, že něco málo vidím, ale fakt už nevím... @keny123 To bodání v podbřišku jsem měla včera, tak si myslím, jestli to nebyla pravá ovu a dorazí MS... Já už fakt nevím... Kamarádka něco prý vidí, ale že je prý na mobilu... Tak přidávám fotky a můžete porovnat....Kde jsou společně, tak dnešní je spodní test. Mimochodem já osobně si musím dát monitor do správného úhlu abych aspoň něco maličko viděla :D

jste me hecli a udelala jsem též ted ale nic... njn 6dpo a odpoledne :D koza jsem no..radši nelíst na koníka :D