Kdy udělat těhotenský test?
Ahoj holky, v sobotu 18.5. Měla dorazit MS, mám ji skoro pravidelní cca někdy 1 den dříve ještě.. Teď jsem si dělala test a byl negativní.. Co myslíte? Kdy vám ukázal test pozitivní?
Ahoj holky tak dnes meskam 1. Den mrska mela prijit vcera a nic necitim ani ze by mela přijít a hlavne jde ze mne bílý husty vytok poradite mi
@barulina
@julinecka24 Také nic necítím.. Vždycky mě bolí prsa když to mám dostat a teď nic.. Je to 3 den dneska.. Tak nevím co z toho bude 😁
@sarlotka18 tak to me prsa neboli ale jsem vic unavena zkusila si test ja 19.5 a byl tam slaboucky duch
@julinecka24 fakt jo.. No já dělala tedka a negativní.. Takže se to povedlo u vás? 🙂👏
@sarlotka18 Test udělej zítra ráno
@cuuza pokud se nedostaví MS tak zkusím znova udělat..
@sarlotka18 doufam ze jo myslis ze bych mohla byt tehotna
@sarlotka18 jak dlouho meskas
@julinecka24 vyfot mi ten test mozna tam bude duch co ty nevidis
@julinecka24 mám 3 dní zpoždění
@sarlotka18 jakou ma barvu ten prouzek zeleny nebo modry
@julinecka24 těžko říct.. Přijde mi to jako kdyby tam nic nebylo.. Jen takova čmouha
@sarlotka18 ja se ptám jakou barvu ma ten testovaci prouzek zelenou nebo modrou
@julinecka24 ale to neni tehotensky test co sis dela to je ovulacni test to vo jsem ti poslala za foto je tehotensky test
@julinecka24 jo tak 😂 zelenou
@julinecka24 jojo je to taky těhotenský.. Je to i na krabičce
@sarlotka18 vadny test, udelej novy.
to je blbost zeleny jsou jenom ovulacni a modry jsou tehotensky jedine zeleny to by na tom muselo byt hcg napsano
posli mi to krabicku jak to vypada
Je pravda že tenhle jsem ještě nikdy nepoužívala..
@sarlotka18 tak ten neznam
@julinecka24 zkusím zítra jiný.. Jaký je nejlepší?
@sarlotka18 Hlavně ten test je nějaký vadný, fakt udělej zítra další a uvidíš... 🙂
@julinecka24 pepino ma zalene ted tt
Zítra uvidíme.. Snad už se něco dozvím..
Ja kupuji v lekarne dr .max za 49 kc a jsou tam dva
@sarlotka18 záleží jaký test jste použila pokud jste koupila obyčejné tak nejsou moc citlivé a ukážou třeba i po týdnu zpoždění, zkuste koupit citlivější TT ty vám ukážou i +- ve kterém týdnu jste

Hned 1 den meskani