icon

Kdy udělat těhotenský test?

sarlotka18
21. kvě 2019

Ahoj holky, v sobotu 18.5. Měla dorazit MS, mám ji skoro pravidelní cca někdy 1 den dříve ještě.. Teď jsem si dělala test a byl negativní.. Co myslíte? Kdy vám ukázal test pozitivní?

Strana
z2
balogis
21. kvě 2019

@sarlotka18 toto je negativní,není čárka růžová a je jinde než má být, Pepino má čárky daleko od sebe

balogis
21. kvě 2019

Takhle vypadá pozitivní Pepino

sarlotka18
autor
21. kvě 2019

@balogis Ano také si myslím.. Hlavně jsem si ho dělala odpoledne takže uvidíme zítra.. Jinak díky za foto

sarlotka18
autor
21. kvě 2019

@jankol díky za radu, máte třeba nějaký vykoušeny lepší TT?

nany_
21. kvě 2019

@sarlotka18 Mě měla MS přijít 17.5. a taky pořád nic. Žádné změny na sobě necítím a ani mě nebolí prsa jako vždy před MS. Včera jsem si ráno dělala test a byl negativní, dnes odběr krve na hCG a také tam nic nebylo. Tak jsem zvědavá jak to dopadne, ale snažíme se už přes rok. Jinak používám GS Mamatest, který by měl mít dobrou citlivost..

sarlotka18
autor
21. kvě 2019

@nany_ aha tak třeba to vyjde... 🙂 Budu držet palce..

jirikmaminka
21. kvě 2019

Prosim o radu zda by mohla byt jeste nejaka nadeje snazime se o miminko delsi dobu vcera jsem zacla spinit den jakoby pred ms dnes se to malicko rozjelo ale tak divne ro je dost bolest bricha a pichani u vajecniku ale mam to tak malo a.cirou krev ze mi staci slipovka uplne v pohodea ted uz to je zas min

sarlotka18
autor
23. kvě 2019

Tak dneska ráno jsem dělala další test koupila jsem citlivější od mamatest.. A pořád negativní je to dneska 5den zpoždění.. Tak co myslíte? Je tam ještě naděje?

jirikmaminka
23. kvě 2019

@sarlotka18 nadeje urcite furt je me u syna to testy ukazali hidne pozde

sudylichozrout
23. kvě 2019

@sarlotka18 no, muze byt. Je pravdepodobne, ze se ti posunula ovulace (nebo jsi naopak mela anovulacni cyklus), takze z toho prameni i zpozdeni. Kdyz neprijde ms do tydne, uz by na testu mely byt dve carky. Pokud nebudou a nebude ani ms, tak je problem v hormonech.

sarlotka18
autor
23. kvě 2019

@sudylichozrout Dneska jsem mluvila s doktorem tak říkal že mám počkat do neděle, pokud se MS nedostaví v pondělí mám přijít..

jirikmaminka
23. kvě 2019

Holky takovy trapny dotaz stavalo.se vam nekomu na zacatku tehotenstvi ze vam zacli praskat koutky ptala se me kamaradka ze ji nikdy nepraskl a ted uz asi po.4 😂😂😂

nikovaneska
25. kvě 2019

1 den očekávané menstruace a testik

nikovaneska
25. kvě 2019

A 6 dní zpoždění další testik

nikovaneska
25. kvě 2019

@jirikmaminka tak asi něco na tom možná bude prasklé koutky už mám tak měsíc a ne se toho zbavit a teď sem zjistila že sem těhotná..

jirikmaminka
25. kvě 2019

@nikovaneska moc ti to preji a gratuluji ja se tehotna citim vsim ale test stale negativni jsem 2 dny po ms ktera trvala 1 den a strasne malickato

nikovaneska
25. kvě 2019

@jirikmaminka děkuju moc,určitě se taky dočkas..☺️

jirikmaminka
29. kvě 2019

Moc moc prosim kouknete vidite jako ja ?

markeetaaa24
8. črc 2019

Ahoj holky, 26. června jsem byla na inseminaci. Ukázal by mi už tedka test jestli to vyšlo?

Strana
z2