Kdy udělat těhotenský test?
Ahoj holky, v sobotu 18.5. Měla dorazit MS, mám ji skoro pravidelní cca někdy 1 den dříve ještě.. Teď jsem si dělala test a byl negativní.. Co myslíte? Kdy vám ukázal test pozitivní?
@balogis Ano také si myslím.. Hlavně jsem si ho dělala odpoledne takže uvidíme zítra.. Jinak díky za foto
@jankol díky za radu, máte třeba nějaký vykoušeny lepší TT?
@sarlotka18 Mě měla MS přijít 17.5. a taky pořád nic. Žádné změny na sobě necítím a ani mě nebolí prsa jako vždy před MS. Včera jsem si ráno dělala test a byl negativní, dnes odběr krve na hCG a také tam nic nebylo. Tak jsem zvědavá jak to dopadne, ale snažíme se už přes rok. Jinak používám GS Mamatest, který by měl mít dobrou citlivost..
@nany_ aha tak třeba to vyjde... 🙂 Budu držet palce..
Prosim o radu zda by mohla byt jeste nejaka nadeje snazime se o miminko delsi dobu vcera jsem zacla spinit den jakoby pred ms dnes se to malicko rozjelo ale tak divne ro je dost bolest bricha a pichani u vajecniku ale mam to tak malo a.cirou krev ze mi staci slipovka uplne v pohodea ted uz to je zas min
Tak dneska ráno jsem dělala další test koupila jsem citlivější od mamatest.. A pořád negativní je to dneska 5den zpoždění.. Tak co myslíte? Je tam ještě naděje?
@sarlotka18 nadeje urcite furt je me u syna to testy ukazali hidne pozde
@sarlotka18 no, muze byt. Je pravdepodobne, ze se ti posunula ovulace (nebo jsi naopak mela anovulacni cyklus), takze z toho prameni i zpozdeni. Kdyz neprijde ms do tydne, uz by na testu mely byt dve carky. Pokud nebudou a nebude ani ms, tak je problem v hormonech.
@sudylichozrout Dneska jsem mluvila s doktorem tak říkal že mám počkat do neděle, pokud se MS nedostaví v pondělí mám přijít..
Holky takovy trapny dotaz stavalo.se vam nekomu na zacatku tehotenstvi ze vam zacli praskat koutky ptala se me kamaradka ze ji nikdy nepraskl a ted uz asi po.4 😂😂😂
@jirikmaminka tak asi něco na tom možná bude prasklé koutky už mám tak měsíc a ne se toho zbavit a teď sem zjistila že sem těhotná..
@nikovaneska moc ti to preji a gratuluji ja se tehotna citim vsim ale test stale negativni jsem 2 dny po ms ktera trvala 1 den a strasne malickato
@jirikmaminka děkuju moc,určitě se taky dočkas..☺️
Ahoj holky, 26. června jsem byla na inseminaci. Ukázal by mi už tedka test jestli to vyšlo?

@sarlotka18 toto je negativní,není čárka růžová a je jinde než má být, Pepino má čárky daleko od sebe