icon

Kdy uvidím na testu //?

rulfici4
16. pro 2014

ahpj mozna blby dotaz ale zkusim to.beru ha uz jakou dobu 3m nemam ms dle dr se vytratila po HA .byla jsem u dr pred mesicem a tehu vyloucila.takze mam nechraneny sex jenze ted si tolik nedavame pozor.10dni neberu uz prasky pauza + jsem se rozhodla ze prestanu brat aby telo se srovnalo jenze jsem mela ted o vikend nechraneny sex.myslite ze by do vanoc mohlo byt neco videt na testu abych kdyztak mela darecek pro tatku? pripadne jaky test je nejvic citlivej ci zda je lepsi zajit k dr na utz zda neco neuvidi pak ona.i kdyz tomu moc neverim tohle je moc brzo :(

rulfici4
autor
16. pro 2014

jinak u druhyho jsme otehoznela 15dni po vysazeni ha :D

nonacek
16. pro 2014

@rulfici4 u mne ukázal 9 den po ovu ovulační test tehu. a 10 den po ovu na těhu testu duch...
test jsi kup dr max a nekupuj si mamatest,dela falešný duchy.
jinak záleží kdy jsi mela ovu? kolika denní cyklus ms?

tarra27
16. pro 2014

@rulfici4 otehotnet mužeš...kdy máš mít další MS? datum myslím...

rulfici4
autor
16. pro 2014

dalsi by mela byt nejak 3.ledna asi ale jak jsme psala uz 3m jsme nemela ms tehu dr pred mesicem vyloucila

bajana
16. pro 2014

@rulfici4 nerobila by som si zbytocne nadeje, pretoze:
- bez MS nie je ovulacia, takze je otazne, ci a kedy vobec ovulujes/budes ovulovat po vysadeni HA
- ak by si aj tento cyklus mala ovulacny, tak ak si 10 dni po vysadeni HA, tak ovulku pravdepodobne este len budes mat, tazko si ju mala terbars 8 den cyklu (nedela)
- ak by si aj ovulku mala, tak ti test o 8 dni (24.12.) moze, ale nemusi nic ukazat, resp. moze ukazat falosnu pozitivitu, ktora je pri biochemickom tehotenstve
- o tehotenstve sa dozvies najskor vdaka testu alebo rozboru krvi, urcite nie z UTZ u lekara

Takze suma sumarum - uzivaj si Vianoce a snazenie a netestuj skor, ako by mala prist MS

No a nic ma do toho, ale 9.12. pises, ze idete s partnerom od seba...a teraz dufas v tehotenstvo?

rulfici4
autor
16. pro 2014

@bajana tak jdeme od sebe to je snad nase vec a pokud budu tehotna budu tehotna zivit to budu ja a nikdo jiny takovy starostlivy miluji......

evcann
16. pro 2014

@rulfici4 no nic proti, ale má pravdu, píšeš, že jako dáreček pro tatku, tak to asi nebude moc vítanej dáreček, ale možná to je myšleno jinak, trochu si protiřečíš
@bajana

rulfici4
autor
16. pro 2014

jojo vy asi vyte nejlip kdo je tatka ze bohuzel nikdo zvas nevi jak to u nas je a nejsem jedna z mnoha co tady pise o kazdym prdu nemam zapotrebi tady resit svoje vztahy apod