Otěhotnění přes antikoncepci?

24. srp 2021

Zdravím... Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby mě tu někdo poznal... Mám na vás takový dotaz... Beru antikoncepci Mistra, vždy večer před spaním. Poslední cca týden +- mám pocit, jako by bylo něco jinak, jako bych byla těhotná... Stejně jsem to měla i při předchozích těhotenstvích, věděla jsem to ještě dříve, než mi to vůbec potvrdil tt, tak o týden... Mám takové těžší prsa, šumí mi v uších, pobolívá mě v podbřišku, večer a ráno když ležím v posteli, tak je mi trochu šoufl... Nejdříve jsem tomu nevěnovala moc pozornost, přece jen beru prášky a třetí dítko není v plánu, ale o víkendu jsem slabounko špinila, jen tak na papíře trochu narůžovělé/nahnědlé, nic extra... Tak mi to začalo vrtat hlavou. Měsíčky mám dostat až teď o víkendu (ve čtvrtek beru poslední tabletku). Nikdy jsem žádné takové příznaky před ms neměla, jen jako těhotná... Tak jsem si dnes ráno koupila test a zkusila se otestovat, ale vyšel negativní... Nicméně je to přece jen ještě možná brzo vzhledem k ms.... Myslíte, že můžu být i přes ha těhotná? Poslední měsíc jsem určitě žádný prášek nevynechala, možné pochybení mohlo být v červenci, kdy jsem měla přípravu na kolonoskopii, i když jsem si dávala pozor, abych si tabletku vzala až potom, co přestane působit to projímadlo...ale je pravda, že minulá ms přišla o skoro dva dny později a byla celkově taková slabší... Ale kdybych snad otěhotněla už v tom červenci, tak by teď už čárka musela být ne?

maki90
24. srp 2021

Myslím, že šance je mizivá, byla bych v klidu.

jaja01k
24. srp 2021

Tak možné je všechno, ani tabletky při správném užívání nejsou 100%, ale ta pravděpodobnost, že bys byla těhotná, je téměř nulová.
A máš pravdu, že pokud bys otěhotněla v červenci, test už by byl pozitivní.

andulka007
24. srp 2021

Kamarádka brala prášky , dítě nechtěla .. že má ještě čas , a teď jim po bytě běhá 2 letá slečna .. prášky fakt nejsou 100 % ... Sice je asi malá šance ale možné to je

nikjean
25. srp 2021

Jak už bylo zmíněno výše, žádná antikoncepce není 100%, takže šance je, nicméně vzhledem k negativnímu testu to u vás asi nebude ten případ.

julia00
25. črc 2022

Ahoj ako to vtedy dopadlo?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru