Kdy Vám těhotenský test ukázal druhou čárku?

destovakapka
5. led 2016

Ahoj,chtěla jsem se zeptat kdy Vám těhotenský test ukázal druhou čárku? Já jsem měla MS dostat 4.1 ale nedostala jsem ji.Každý měsíc to mívám a nikdy se mi nestalo že by se mi to opozdilo, včera jsem zkoušela digitální test ClerBlue že jsem četla že to už ukáže i 5 dní před MS ale mám tam mínus to je negativní.Přitom že jsem měla do včerejška příznaky těhotenství (nevolnost,nafouklá, pořád hlad, často chození na WC.Ještě teda 29.12.jsem začla špinit,30.12 se k tomu přidalo slabé krvácení že mi stačila 1 vložka na celý den až do večera,od 31.12 - 1.1. se to zastavilo,špinit jsem začla od 2.1 a špiním stále a slabě,mám to jenom na papíře po utření,když si dám vložku tak ji mám čistou.Dneska jsem zkoušela obyčejný test a druhá čárka nic,dělám to z ranní moči podle návodu.Bolení břicha žádné nemám.Neměl jste to někdo taky tak někdy?

zlatkavlk
5. led 2016

Ahojky, já ze své zkušenosti jsem měla pozitivní test 5.den vynechané MS, cykly jsem měla celkem pravidelné, plus mínus den dva... zkus test opakovat za den, dva, ovulace mohla být později... ale na těhotenské příznaky si myslím, že by bylo přeci jen hodně brzy, čímž to teda nechci nijak shazovat, spíš si myslím že spoustu "příznaků" si človek vsugeruje sám...znám to, na dcerku jsme čekali tři roky... hodně štěstí!

destovakapka
autor
5. led 2016

@zlatkavlk Já to každý měsíc mám,minulý měsíc jsem to měla 7 nebo 8 a začla jsem špinit o 3-4 dny dřív ale zpustilo se mi to pak,tady je mi divné že špiním od soboty 4 dny a nic,to už mívám rozjeté.

ajulinka91
6. led 2016

32. DC 🙂

kropice
11. led 2016

Holky prosím Vás, vím, že to sem vůbec nepatří, ale mohu se někoho z vás zeptat. Mohu brát v těhotenství Nitrofurantoin - antibiotika na močové cesty a Mydocalm- na uvolňování svalstva, nemohu hnout rukou. Anebo spíš, ovlivní tyto léky výsledek těhotenského testu? v příbalovém letáku nemohu nic nalézt. A kdy Vám těhotenský test ukázal 2. čárku? Mám 6 dní před očekávanou ms. Pohlavní styk jsme s manželem měli 26. 12. a antikoncepci jsem bohužel brala v prosinci tak nějak nepravidelně. Po menstruaci jsem bohužel vynechala hned 2 pilulky z nového platíčka a teď už beru pravidelně. Těhotenský test zatím nic neukázal, tak jestli na něho ještě není brzy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru