Klamou těhotenské krevní testy výsledky?
Ahoj...delala jsem si 7 dni pred ms krevni tehu test,slaba carka na nem je...ted jsem 3 dny pred ms...mam 3 dny sileny pocit nafoukleho bricha,a citliva prsa...co myslite?cetla jsem ze krevní zkresluje
@lucifial88 udělej si obyčejný čůrací test a uvidíš 🤷♀️
@hasara33 tak na ten je jeste brzy ne..3 dny pred ms
@lucifial88 ja 3 dny před ms už měla pozitivni obyč.test
@lucifial88 já myslím že je pozitivní,krevní test ukáže dřív ,zkusila bych normální ještě tt
@lucifial88 není, 10 by ti měl už alespoň ducha ukázat 🙂
@l01991 tak zitra rano zkusim
A prsa i to bricho je normalni??jako to bricho mam nafoukle jak... a obcas poboliva ci krec
@lucifial88 počkej do doby kdy to máš dostat a pak udělej normální test. Jako jestli si těhotná tak s nafouklym břichem a bolavyma prsama stejně nic neuděláš.
@lucifial88 krevní test je strašně nespolehlivy, stačí obyc s citlivosti 10, já mela 3 dny před ms už krásně pozit test
@lucifial88 Taky jsem měla pár dní před očekávanou MS pocit nafouklého břicha. Když jsem něco málo snědla, měla jsem pocit, jako bych snědla celé prase. Nedávala jsem to do souvislosti s možným těhotenstvím, dělala jsem si test před MS kvůli jinému důvodu a udělala se slaboulinká čárka, skoro dušík a teď z toho dušíka kolem mne běhá tříleťák. S krevními testy zkušenost nemám, slaboulinkou čárku tam vidím. Holt musíš na pořádný výsledek pár dní počkat🤷♀️ Držím pěsti
Test ti ukáže minimálne ducha… ja som 3 dni pred MS mala pekného ducha

@lucifial88