Kolik dní po oplodnění testovat?
Dobrý den,
Již 14 dní sedím v různých diskuzích a jsem nešťastná.
1.1 jsem měla s přítelem nechráněný styk den, před tím táké.
Ale 1.1 jsem večer zvracela, a to samé i druhý den.
Na antikoncepčním platu jsem měla poslední dva prášky, takže jsem to dobrala. a vysadila na týdenní pauzu.
Menstruace se objevuje druhý den po vysazení antikoncepce. Tentokrát se ale objevila až v pátek 5.1 trvala den a konec. Kdy má cenu začít si dělat testy?
K doktoru jdu až za 3 týdny.
Moc děkuji za všechny rady.
Je tu někdo, kdo má podobné zkušenosti a nakonec miminko čekal i přes antikoncepci? Já už si na tu myšlenku zvykla, a miminko chci. Ale přítel zatím ne, takže jestli se to nepotvrdí, mám zas na dlouhou dobu po mimiskovi 😞
Podívej, moje kamarádka měla pozitivní test až od 8.tt. 😀
Taky si myslim, extremne to prozivam a to neni spravne, hlavne jsme si rekla, ze tim mimcu ublizuju.
Nakoupila jsem sw vitaminy, setrim se.
Necham to na osudu, kdyz to nedopadne, dopadne to jindy. Ikdyz treba za dva roky, protoze muz by si ted daval sakra pozor :D
Holky, rychlo dotaz.
Logicky, kdyz jsem mela menstruaci po 21 dnich, mela bych ji mit tak i ted. Snazim se dostat k nejakymu termínu, kdy bych teda mela menstruovat.. uz je to 25 dni od vysazeni asi muzu zacit bejt pomalu klidnejsi, strasne sw bojim se prijde, v pondeli jdu k doktoru.
Sestricka byla do telefonu supr protivna a ptala se me, jako jak to chci resit, tak sem ji rekla ze to nijak resit nechci... nevim co si myslela jako.
Jsem z toho nervozni
Holky, jsem totalne nachcipana, začlo to vcera vecer, v noci zimnice.
Muzu jen paralen ze ?
Dopoledne si dojdu k obvodacce? Kdyby mi chtela dat antibiotika, mam ji rict ze mam podezreni, ze jsem tehotna.? Aby tomu přizpůsobila prasky co mi da?
Na gyndu jdu az ve 12:30 a obvodacka je tam jen dopo :(
@kaitinka ahojky jak jsi dopadla s testováním? Omlouvám se, že se vkradam do debaty. Ale řeším něco podobného. 14.1. jsem měla pozitivní ovulační test, takže jsme si to pojistili. Zítra by měla přijít MS. Už týden mě poboliva podbřišek a přidali se i prsa a hlavně bradavky. Nicméně testy sněhově bile. ☹ U dcerky jsem měla zřetelnou byť slabou čárku uz den před MS. Teď nic. Tak už jsem se vzdala naděje a už ať je zítřek a nemusím o tom dál přemýšlet. V úterý mám nastoupit do nového zaměstnání a tak bych nerada, aby mě vyhodili ve zkušebce, kdybych náhodou těhotná byla. Přemýšlím o tom digitálním testu, zda by mi mohl prozradit víc (?) 🤔
@stef_stef Posli nekoho pro vincentku, nebo morskou vodu do nosu. Pokud mas nejaky stary davkovac z nosnich kapek, vyplachni ho poradne a staci tam dat klasickou mineralku vincentka a vybublinkvat. Pomuze to trochu na rymu. Dale jez vitamin c a pij hodne tekutin. Na srazeni horecky jedine paralen. Dale jsem slysela, ze je velice ucinna lichorerisnice
@semmi 3mesice je kratka doba. Pokud muzu doporucit, prestante to resit, dejte tomu naprosto volby prubeh bez stresovani typu mereni bazalni teploty, ovu testu atd. Proste si to uzivejte a mimco prijde. Cim vic budes na to myslet a cim vic to budes resit, tim budes mit vetsi a vestsi blok. Opatrne na to. A dcerka je jak stara? Pokud treba jeste kojis, tak to rovnez muze branit poceti (neni to ale pravidlo, nekomu brani, nekomu ne). To ze napoprve se Vam povedla dcerka, to byl krasny uspech, ale celkove poceti je slozite a hraje v nem roli hodne faktoru. Takze klid a nohy v teple, vsak az mimco bude chtit, tak si Vas najde. Neboj
Holky, tak na ultrazvuku neco prý videla.. ale neřekne mi na 100% jestli jsem tehu, mam pry zvětšenou sliznici, zitra jdu na odběry, a vysledky budou ve ctvrtek. Ted cekam u obvodacky.
Mam stale 38 horecky zimnice a tunu potu..
paralen nebo panadol můžeš a nic jiného ti ani nenapíše, pokud nemáš oteklé mandle, bude to jen viroza. Já jsem to měla podobně u 1.těhotenství, strašně mi to oslabilo imunitu a první trimestr jsem se pořád potácela mezi nějakými virozami, pak to najednou zmizelo...At je ti lépe 🙂 ted prý řádí chřipky.
@stef_stef K tomuto postupu muzu rici jen jedine: Proc jednoduse, kdyz to jde komplikovane. Nezavidim Ti, ze musis takhle trajdat. A je to nadejne, ze jsi tehu? A to neco, co videla, tim myslis mozny vacek? Mimochodem, meli jste s pritelem od doby, co neberes prasky, nechraneny styk?

@priefi To se muze zahnizdovat takto dlouho?
Ja cetla ze je to okolo 5 dnu od oplodnění.