icon

Kolik dní po oplodnění testovat?

stef_stef
17. led 2018

Dobrý den,
Již 14 dní sedím v různých diskuzích a jsem nešťastná.
1.1 jsem měla s přítelem nechráněný styk den, před tím táké.
Ale 1.1 jsem večer zvracela, a to samé i druhý den.
Na antikoncepčním platu jsem měla poslední dva prášky, takže jsem to dobrala. a vysadila na týdenní pauzu.
Menstruace se objevuje druhý den po vysazení antikoncepce. Tentokrát se ale objevila až v pátek 5.1 trvala den a konec. Kdy má cenu začít si dělat testy?
K doktoru jdu až za 3 týdny.
Moc děkuji za všechny rady.
Je tu někdo, kdo má podobné zkušenosti a nakonec miminko čekal i přes antikoncepci? Já už si na tu myšlenku zvykla, a miminko chci. Ale přítel zatím ne, takže jestli se to nepotvrdí, mám zas na dlouhou dobu po mimiskovi 😞

Strana
z4
stef_stef
autor
29. led 2018

@priefi Nemeli jsme zadny styk, uplne me presla chut. :-/ rekla ze neco vidi ale neřekne na 100% jestli sem tehu :( holky obvodacka mi dala jen kapky a mam se zastavit zitra. Mam porad 38,5 kdyz se mi to povede srazit hned to zase vyleze, heozne me rozbolelo bricho.

semmi
29. led 2018

@priefi díky moc. Dcerka má tři roky a už nekojim. Zarekla jsem se, že už na to kašlu. Ono jak mám doma dopředu těhotenský testy, tak mě to pak nutí testovat a moc nad tím přemýšlet. Zítra jdu kouknout do nové práce, tak už nebudu mít tolik času se v tom pitvat, takže taky dobře 🙂 Chtěla jsem aby byli děti věkové co nejblíž, ale ono se to fakt nedá naplánovat. Až to přijde, tak to přijde 🙂

semmi
29. led 2018

@stef_stef tak tfuj, tfuj ať to vyjde. Ta nejistota je vždy nejhorší...

priefi
29. led 2018

@semmi Ono to prijde, kdyz to budes nejmene cekat 😊 nejeden par by o tom mohl povidat 😉 preji hodne stesti v nove praci i ohledne mimca

priefi
29. led 2018

@stef_stef Jake Ti dala kapky? Rekla jsi ji,.ze jsi mozna tehu? A zkusila jsi kombinaci paralenu a lichorerisnice? Na snizeni horecky pry je dobry angrestovy kompot, tak jestli.ho mas doma, sup do nej 😉

stef_stef
autor
29. led 2018

Rekla, dala by mi jinak antibiotika, a zitra az pojedu z krve se mam zastavit ze me jeste prohlidne, aby jsme neco nezanedbali. Teplotu pokazdy sundam vlaznou vodou. Paralen nic moc :/ a lichorernici zkusim zitra sehnat

astyna
30. led 2018

Pokud to paralen nesrazi,tak bude potreba penicilin,nic jineho ti ani dat nemuze. Brala jsem ho taky....

stef_stef
autor
30. led 2018

Sedim na odborech, vzala jsem si kosili, aby se mi dobrw vyhrnoval rukáv, a mam ji totalne mokrou. Jak sem nervozni nejsem schopna se vycurat do skumavky, curam malo kvuli tem ledvinam. Takze piju vodu a snazim se😬

priefi
30. led 2018

@stef_stef Zkus si pustit k tomu vodu z kohoutku, treba se Ti podari vycurat lepe. To poceni nemusi byt jen nemoci (paralen mimochodem.funguje na bazi vypoceni se, takze to nejspis dela ten paralen), ale i pokud jsi tehu,.hormony nekdy zpusobi navaly potu 😉

renuliena
30. led 2018

@stef_stef tak jak ti dopadli vysledky ?

stef_stef
autor
30. led 2018

@renuliena Jeste nevim, to bych hned psala, bud zitra nebo ve ctvrtek 🙂

renuliena
30. led 2018

@stef_stef tak to jo, tak třeba budes mít už zitra, uvidis, drzim palecky 😊

priefi
30. led 2018

@stef_stef A uz Ti je lepe?

stef_stef
autor
30. led 2018

Ja Doufam, jsem z toho super nervozni.
Je, mam uz jen zvysenou horecku. Ale ted to chytil pritel 🙄 nastesti jel k rodicum 🤣 Takze si to nebudeme predavat.

priefi
31. led 2018

@stef_stef A kdy jdes na dalsi kontrolu?

stef_stef
autor
31. led 2018

@priefi HCG 4 .... Takze je to v hajzlu holky

priefi
31. led 2018

@stef_stef To je mi lito 😔 a jaky ted bude postup? Budou se delat jeste testy?

stef_stef
autor
31. led 2018

@priefi Nevim vubec nejak sem nemela sílí nox resit, zitra tam zavolam a zeptam se.. jestli jw jeste sance ze to naroste.
Ale myslim ze je to ztraceny a odejde to s Ms

renuliena
31. led 2018

@stef_stef tak to je mi moc lito, tohle už opravdu nemá šanci narust, to už není nic, je mi to líto, ale příště se urcite zadari, opatruj se, neboj, bude lip, vím o čem mluvim 😥😊

priefi
31. led 2018

@stef_stef Vim, jak jsi o to miminko stala. Je mi lito, ze to tak dopadlo. Az prijde ten pravy cas, budes mit mimco. Ceka Te maturita a po maturite,.az si najdes praci (myslim na klasicky uvazek), muzes zacit presvedcovat pritele o zalozeni rodiny. Tim, ze nejakou dobu budes v praci, ziskas i materskou a uvidis, ze pritel k tomu bude nakloneny.

Veci co jsi mela pro Melisku nekam schovej, aby Te to nenicilo... nebo popros mamku, aby to vzala a schovala.

semmi
31. led 2018

@priefi moc děkuji ;)

sticker
semmi
31. led 2018

@stef_stef je mi to moc líto :( Chápu, jak jsi se těšila. Ale žádati se nám brzo. Uvidíš. Já mám novou práci, po ní letím hned pro malou do školky a večer v devět padnu za vlast, takže nemám už čas myslet na těhotenství. Ma sestřenka se snažila otěhotnět 10let. Byli i na umělém oplodnění. Až to vzdala a zaměřila se na praci a koupili baráček na opravu, náhle otěhotněla. Teď po čtyřech letech od porodu je znova těhotná a opět velké překvapení . Dokonce měla nastoupit do lepšího zaměstnání. Psychika je mocná čarodějka 😉

stef_stef
autor
1. únor 2018

Holky, ktery jste si zamlklym tehotenstvim prosli.
Jak na to reagovali vasi chlapy? Muj to neresi, je nemocnej a v pondeli odjel k rodicum, ja se sesypala, myslela si ze me podrzi, bere to jako ze o nic nejde, ze to jsou jen buňky, ale to, ze to jsou moje buňky neresi. Me to mrzi, a nevim jak na to reagovat, do toho jsem dnes dostala antibiotika.. jsem asi precitlivela, ale chtela jsem aby aspon prijel domu

patmouse
1. únor 2018

@stef_stef mne spis pripada,dle toho,co jste psala,ze to neni zamlkle tehotenstvi. To by uz musel byt nejaky plod,ktery ma srdce,a prestat se vyvijet,aniz byste mela nejake priznaky (bolesti,krvaceni)... tohle spis vypada,i podle hcg a toho,ze ani doktorka vam nic nepotvrdila,ze se proste embryo vubec neutvorilo,a pouze se treba zpozdi menstruace. Kdybyste nezkousela testy,ani byste o tom treba nevedela,tim spis,kdyz uvivate antikoncepci. Pry se to stava casto,proto se doporucuje testovat az pri nekolikadennim zpozdeni. Chapu,jak se na to clovek upne a je to tezke,ale neda se delat nic,nez to zkousnout. 🙁

stef_stef
autor
1. únor 2018

@patmouse To mate asi pravdu, nevim jak se tomuhle rika, ale kdyz neprijde MS musim na revizy, a to se mi teda nechce.

priefi
1. únor 2018

@stef_stef Vis, on to mrne nechtel, takze od nej nemuzes cekat emoce nad ztratou nadeje. Ale i kdyz je nemocny, mel s Tebou zustat a podrzet Te. Ale abych se ho zastala, muzi takto casto reaguji, ale reaguji takto, protoze si mysli, ze to pomuze, snazi se to tim zlehcit. Necim podobnym jsem si prosla na zacatku prosince, mela jsem pozitivni test, nebo spise test s vyraznym duchem (testovano skoro tyden po terminu ms), pak nekolik dnu se zdalo vse ok, pak prislo obcasne spineni a za par dnu byl konec nadeje. Manzel mi rekl, ze prece svet nekonci, mame sebe a maleho a to je dulezite a ze nemuzu brat to tak,.ze jsme prisli o mimi, protoze to jeste ani mimi nebylo. A svete div se, mi to hodne pomohlo a taky mi pomohlo i to, ze na ultrazvuku ho dr.nenasla,.takze jsem ho nevidela. Kdyz je s plodem neco v nevporadku priroda udela sve a je to jen dobre, ze tak brzy a ne az pozdeji. Jsi mladicka, zivot na Tebe teprve ceka a v nem i Tve vytouzene mimi, ktere bude vytouzene i pro Tveho pritele.

priefi
1. únor 2018

@stef_stef Ano, je to revize. Do kdy dr.dala termin, aby se telo vycistilo samo?

Strana
z4