Kolik dní po oplodnění testovat?
Dobrý den,
Již 14 dní sedím v různých diskuzích a jsem nešťastná.
1.1 jsem měla s přítelem nechráněný styk den, před tím táké.
Ale 1.1 jsem večer zvracela, a to samé i druhý den.
Na antikoncepčním platu jsem měla poslední dva prášky, takže jsem to dobrala. a vysadila na týdenní pauzu.
Menstruace se objevuje druhý den po vysazení antikoncepce. Tentokrát se ale objevila až v pátek 5.1 trvala den a konec. Kdy má cenu začít si dělat testy?
K doktoru jdu až za 3 týdny.
Moc děkuji za všechny rady.
Je tu někdo, kdo má podobné zkušenosti a nakonec miminko čekal i přes antikoncepci? Já už si na tu myšlenku zvykla, a miminko chci. Ale přítel zatím ne, takže jestli se to nepotvrdí, mám zas na dlouhou dobu po mimiskovi 😞
@priefi díky moc. Dcerka má tři roky a už nekojim. Zarekla jsem se, že už na to kašlu. Ono jak mám doma dopředu těhotenský testy, tak mě to pak nutí testovat a moc nad tím přemýšlet. Zítra jdu kouknout do nové práce, tak už nebudu mít tolik času se v tom pitvat, takže taky dobře 🙂 Chtěla jsem aby byli děti věkové co nejblíž, ale ono se to fakt nedá naplánovat. Až to přijde, tak to přijde 🙂
Rekla, dala by mi jinak antibiotika, a zitra az pojedu z krve se mam zastavit ze me jeste prohlidne, aby jsme neco nezanedbali. Teplotu pokazdy sundam vlaznou vodou. Paralen nic moc :/ a lichorernici zkusim zitra sehnat
Pokud to paralen nesrazi,tak bude potreba penicilin,nic jineho ti ani dat nemuze. Brala jsem ho taky....
Sedim na odborech, vzala jsem si kosili, aby se mi dobrw vyhrnoval rukáv, a mam ji totalne mokrou. Jak sem nervozni nejsem schopna se vycurat do skumavky, curam malo kvuli tem ledvinam. Takze piju vodu a snazim se😬
Ja Doufam, jsem z toho super nervozni.
Je, mam uz jen zvysenou horecku. Ale ted to chytil pritel 🙄 nastesti jel k rodicum 🤣 Takze si to nebudeme predavat.
@stef_stef Vim, jak jsi o to miminko stala. Je mi lito, ze to tak dopadlo. Az prijde ten pravy cas, budes mit mimco. Ceka Te maturita a po maturite,.az si najdes praci (myslim na klasicky uvazek), muzes zacit presvedcovat pritele o zalozeni rodiny. Tim, ze nejakou dobu budes v praci, ziskas i materskou a uvidis, ze pritel k tomu bude nakloneny.
Veci co jsi mela pro Melisku nekam schovej, aby Te to nenicilo... nebo popros mamku, aby to vzala a schovala.
@stef_stef je mi to moc líto :( Chápu, jak jsi se těšila. Ale žádati se nám brzo. Uvidíš. Já mám novou práci, po ní letím hned pro malou do školky a večer v devět padnu za vlast, takže nemám už čas myslet na těhotenství. Ma sestřenka se snažila otěhotnět 10let. Byli i na umělém oplodnění. Až to vzdala a zaměřila se na praci a koupili baráček na opravu, náhle otěhotněla. Teď po čtyřech letech od porodu je znova těhotná a opět velké překvapení . Dokonce měla nastoupit do lepšího zaměstnání. Psychika je mocná čarodějka 😉
Holky, ktery jste si zamlklym tehotenstvim prosli.
Jak na to reagovali vasi chlapy? Muj to neresi, je nemocnej a v pondeli odjel k rodicum, ja se sesypala, myslela si ze me podrzi, bere to jako ze o nic nejde, ze to jsou jen buňky, ale to, ze to jsou moje buňky neresi. Me to mrzi, a nevim jak na to reagovat, do toho jsem dnes dostala antibiotika.. jsem asi precitlivela, ale chtela jsem aby aspon prijel domu
@stef_stef mne spis pripada,dle toho,co jste psala,ze to neni zamlkle tehotenstvi. To by uz musel byt nejaky plod,ktery ma srdce,a prestat se vyvijet,aniz byste mela nejake priznaky (bolesti,krvaceni)... tohle spis vypada,i podle hcg a toho,ze ani doktorka vam nic nepotvrdila,ze se proste embryo vubec neutvorilo,a pouze se treba zpozdi menstruace. Kdybyste nezkousela testy,ani byste o tom treba nevedela,tim spis,kdyz uvivate antikoncepci. Pry se to stava casto,proto se doporucuje testovat az pri nekolikadennim zpozdeni. Chapu,jak se na to clovek upne a je to tezke,ale neda se delat nic,nez to zkousnout. 🙁
@stef_stef Vis, on to mrne nechtel, takze od nej nemuzes cekat emoce nad ztratou nadeje. Ale i kdyz je nemocny, mel s Tebou zustat a podrzet Te. Ale abych se ho zastala, muzi takto casto reaguji, ale reaguji takto, protoze si mysli, ze to pomuze, snazi se to tim zlehcit. Necim podobnym jsem si prosla na zacatku prosince, mela jsem pozitivni test, nebo spise test s vyraznym duchem (testovano skoro tyden po terminu ms), pak nekolik dnu se zdalo vse ok, pak prislo obcasne spineni a za par dnu byl konec nadeje. Manzel mi rekl, ze prece svet nekonci, mame sebe a maleho a to je dulezite a ze nemuzu brat to tak,.ze jsme prisli o mimi, protoze to jeste ani mimi nebylo. A svete div se, mi to hodne pomohlo a taky mi pomohlo i to, ze na ultrazvuku ho dr.nenasla,.takze jsem ho nevidela. Kdyz je s plodem neco v nevporadku priroda udela sve a je to jen dobre, ze tak brzy a ne az pozdeji. Jsi mladicka, zivot na Tebe teprve ceka a v nem i Tve vytouzene mimi, ktere bude vytouzene i pro Tveho pritele.

@priefi Nemeli jsme zadny styk, uplne me presla chut. :-/ rekla ze neco vidi ale neřekne na 100% jestli sem tehu :( holky obvodacka mi dala jen kapky a mam se zastavit zitra. Mam porad 38,5 kdyz se mi to povede srazit hned to zase vyleze, heozne me rozbolelo bricho.