icon

Kolikátý DPO jste dělaly těhotenský testík?

luckag2
24. led 2014

Ahoj holky,zajímalo by mě kolikátý DPO jste testovaly a kdy Vám šlo něco vidět? 🙂

Strana
z4
luckag2
autor
26. led 2014

@princeznaj to je mi líto,si potratila samovolně?

princeznaj
26. led 2014

@luckag2 jj, samovolně 😒

luckag2
autor
26. led 2014

@princeznaj Aha,no u mě bylo vše ok,vubec mě nic nebolelo nekrvácela jsem,proto to byl ještě větší šok jak jsem přišla na kontrolu a čekala mě taková zpráva ☹

princeznaj
26. led 2014

@luckag2 tak to je ještě horší ☹ moc mě to mrzí i za tebe 😢 já jsme byla v šoku, ale naštěstí jsme se ještě netěšili a tak ...
bylo to takové "jenom" divné, než jsme ty informace vůbec dokázali vstřebat, pak jsem z toho byli oba uplně mimo ☹

luckag2
autor
26. led 2014

@princeznaj Nj,to věřím 😒 Je to strašná věc, a doufám,že už nás to nikoho nepotká..a kolik ti je jestli můžu vědět?

princeznaj
26. led 2014

@luckag2 taky v to doufám
teď je mi ještě 29, ale už jenom chviličku ☹

luckag2
autor
26. led 2014

@princeznaj a snažíte se o první?

princeznaj
26. led 2014

@luckag2 jj, snažíme se o první 🙂 a jak vy? asi taky první, jsem pochopila 😉

luckag2
autor
27. led 2014

@princeznaj jjo taky první abych měla dost času se mu pořádně věnovat..ted máme malého pejska tak rozmazluju aspon ho 🙂

princeznaj
27. led 2014

@luckag2 tak to se máš 🙂 já jsme často sama, manžel pracuje mimo, ale zvířátko bych se svojí pracovní dobou nestíhala 😒
a kolik je tobě? pokud to neva 😉

luckag2
autor
27. led 2014

@princeznaj mě je 25. No a právě manžel zas má jiné směny tak jsem chtěla zvířátko,at nebývám sama..Takže je někdy i obtížné se snažit když nám trefí opačné směny 😀

princeznaj
28. led 2014

@luckag2 jéé, ty jsi ještě krásně mlaďoučká 😀
můj manžel jezdí na "turnusy", takže to snažení máme taky komplikované, někdy se trefí, jindy máme smůlu 😒 ach

luckag2
autor
28. led 2014

@princeznaj mladoučká? Tento rok 26 a to už bych chtěla dítě,mám v okolí známe a většina už kolem 20 má dětí :D Jinak mi už MS dorazila v pondělí,jak jsi na tom ty?? 😉

princeznaj
29. led 2014

@luckag2 no já mám trošku strach z té mé 30 😠 takže na 25 vzpomínám jako na "zlatý" věk 😀
je mi líto, že jsi to dostala ☹ tak snad příčtě 😉 já zatím čekám, ještě jsem vydržela netestovat 😀 jsem teď trpělivá 😉 jinak to čekám v pondělí, tak se ukáže

luckag2
autor
29. led 2014

@princeznaj Aha tak at to výjde aspon Tobě 😉 Tak ještě pořád to není tak strašný věk,ale tež vzpomínám jak jsem chtěla mít aspon 18 a od té doby to strašně letí 😒 A ted už se cítím na mimčo,tak snad se brzy poštěstí :D a odkud jsi?

princeznaj
30. led 2014

@luckag2 to by bylo super, kdyby to tentokrát vyšlo 🙂 zítra ráno chci zkusit test 🙂
pravda, strašně to letí, já jsem se na mimčo začala cítit až teď, ale i tak mám někdy pochyby jestli to zvládnu 😉
jsem z Brna 🙂 a ty?

luckag2
autor
30. led 2014

@princeznaj To taky,ale myslím že když to zvladlo tolik a mladších holek tak snad i my 😉 TAK POTOM NAPIŠ JAK DOPADL TESTÍK 🙂 Jinak já jsem z Frýdku-Místku.

princeznaj
31. led 2014

@luckag2 no tak snad to bude v poho, protože dnes na testíku máme ducha 😀 😀 😀 i manžel ho vidí 😀 tak SNAD 🙂 teď už jen budu v obavách čekam na pondělí - úterý, jestli TO dostanu ☹

luckag2
autor
1. únor 2014

@princeznaj Tak to gratuluji,pokud máš ducha tak určitě to bude ok 😉 Dřív jsem se tu nedostala dnes jsme měli pracovní sobotu 😒

princeznaj
1. únor 2014

@luckag2 tak snad ano, pořád mě trochu pobolívá v podbřišku, jako bych to měla dostat 😖 je to takové nepříjemné
jinak jsem se sem taky mrkla zrovna teď 🙂 sice mám 3 denní pracovní volno, ale stejně pořád co dělat 🙂

luckag2
autor
1. únor 2014

@princeznaj No to mi povídej pořád je co dělat hlavně doma..Určitě to výjde,budu držet palečky...až trošku a tiše závidím 😀

princeznaj
1. únor 2014

@luckag2 děkuji, jsi miloučká a tu kapku závisti chápu, taky když koukám tady na ty pozitivní testíky a pak mimča, tak trošku závidím 😉 taky držím palečky na to "snažení", aby to brzy klaplo 🙂

luckag2
autor
1. únor 2014

@princeznaj Joo děkují 😉 Ono by to chtělo zas nějak úplně vypustit ale po tom velkém zklamání to není tak jednoduché..A kdy budeš testovat znova v pondělí?? 😉

princeznaj
1. únor 2014

@luckag2 no to máš pravdu, mně tehdy hodně pomohlo to, že jsem připravovala svatbu a tak jsem si říkala, že to ještě není ten správný čas a že bych nevlezla do šatů 😀 takže ten půl rok, co jsme se nemohli snažit docela utekl 😉 ale teď už jsem měla taky nervózu
no testovat budu asi v úterý 😀 jestli to nedostanu, ale fakt nevím jestli to vydržím, na "ducha" koukáme pořád dokola 😀

luckag2
autor
1. únor 2014

@princeznaj to věřím já bych těž na něj koukala pořád...no právě že jak jsme chystali svatbu tak tež byli myšlenky jinde, a pak se zadařilo na svatební cestě-už jsme se vrátili tři tak to bylo překvápko a zároven jsem byla štastná,že jsme si přivezli krásný "suvenýr" a ono to tak dopadlo 😒

princeznaj
1. únor 2014

@luckag2 jejda, tak to je moc smutné ☹ neboj, ono se to určitě povede 😉 ale chápu, jak člověk moc chce, ten pocit se děsnej 😠
já se teď taky bojím, aby to bylo a hlavně, aby bylo všechno OK 😨

luckag2
autor
1. únor 2014

@princeznaj a ted nevím jestli mi něco uteklo,to by bylo uplně první těhu nebo si už nějak potratila...promin uplně mi to vypadlo ☹

princeznaj
2. únor 2014

@luckag2 bohužel už jsem jednou potratila ☹

luckag2
autor
2. únor 2014

@princeznaj Aha tak to držm palečky mnohem víc vím jaké to je...ale určitě vše výjde, a zítra písni jak dopadl testík 🙂

princeznaj
5. únor 2014

@luckag2 tak jsem testovala až dnes a je to tam // 😀 a MS nikde, už tři dny 🙂 jsem z toho uplně mimo 😉 příští týden jdu k doktorce, tak uvidíme 🙂
a jak ty?

Strana
z4