Kolikátý DPO jste dělaly těhotenský testík?
Ahoj holky,zajímalo by mě kolikátý DPO jste testovaly a kdy Vám šlo něco vidět? 🙂
škoda, že není nějaký tetstík ještě citlivější 😉 já kdybych mohla, tak testuji už druhý den po DPO 😀
jinak taky čekám, kdy přijde MS 😖 😠
já musela otěhu z 12 dc na 13 dc- jindy nebyl sex, který by to mohl způsobit 🙂test jsem si dělala 25 dc a jasně pozitivní, 28 dc jsem byla na krvi a hcg 845 jednotek
Děkuji holky,je to strašné to čekání,a tedka mi není dobře tak nevím jestli už jsem si příznaky vsugerovala nebo je to spíš nějaká střevní chřipka :( Skusím testnout o víkendu pokud nedorazí MS to bych měla být 12 - 13 DPO.
@madormi
@princeznaj
@lucie211
A holky ještě otázečka cítíte,že je něco jinak že by to mohlo vyjít??
@luckag2 u dcerky i ted jsem dostala týden po ovulaci šílenou chřipku - normálně mám tak max rýmu 🙂 tak asi je něco pravdy na tom, že klesne imunita aby tělo přibralo plod 🙂 jinak z krve mám těhu potvrzené, ale nemám žádné vyloženě příznaky. U dcerky mi začlo být zle až v 6 týdnu
už 10-11DPO byl vždy slabý duch , 14DPO byla už hezká čárka.
@luckag2 moc bych si to přála, aby to vyšlo a vám taky, snažíme se už od listopadu :( já mám pocit, že "nějaké" příznaky mám 😉 ale to jsme měla i minulý měsíc a nic 😠 asi je to opravdu psychika ☹ je to hrozně těžké vydržet, když člověk tak moc chce, aby tam // byly
@princeznaj
@pisisvori nO PRÁVĚ,TAKY MI PŘÍJDE že mi ted bylo divně,nevolno,únava,bolest hlavy..o jedno mimi jsme v září přišli 😒 A taky bych si moc přála aby to ted vyšlo...skusím testnout o víkendu a pokud to nevýjde nezbývá nic než to skoušet dál 😒
@luckag2 tak to jsem na tom velmi podobně, taky jsem už o jedno mimi přišli ☹ v únoru a pak jsem měla nějaké problémy, tak jsme se začali snažit znovu od listopadu, je to fakt nápor na hlavu 😠
jj, jediná šance, je to zkoušet 😀 a to je krásné 😉
@princeznaj Já jsem dnes 11 DPO a zkoušela ráno testík a nic :( Tak to zřejmě nevyšlo..
10 a 11DPO nic nebo slaboulinký duch. 13DPO čárečka (u obou dětí, LF mívám 12dní, takže 13DPO už jsem tušila)
@luckag2 to je mi líto, ale ještě bych to nevzdávala 🙂 já ještě netestovala, tentokrát se snažím počkat minimálně až na 14 DPO 😉
ale před tím jsem testovala a stejně jsem // neměla, i když jsem byla, to už byly testy i 20 a víc DPO ☹
@princeznaj No uvidíme bud MS dorazí nebo ne, a když jo tak budu doufat,že to výjde co nejdřív 🙂
@luckag2 držím pěstičky, aby ta mrcha nedorazila 😉 a jinak hlavně pozitivní myšlení 🙂 to snažení je přeci jenom taky mooc krásné 😀
10 DPO už by mohlo být něco vidět, ale když nebude, rozhodně to nebrat jako definitivní výsledek 😉
@princeznaj joo to je jasný 🙂 snad to jednou výjde,musí nám všem 😉
@luckag2 já bych i třeba dvakrát 😀 ale je fajn, že v tom nejsem sama 😉 zatím si budu užívat "snažení" a hlavně svobody, protože potom těch devět měsíců doma na neschopence bude pekelně dlouhých 😒
@princeznaj noo ale co zas vím od známých těhulek tak jim to uteklo strašně rychle těch 9 měsíců 🙂
@luckag2 tak to by bylo super 🙂 jsem docela akční a tak mě dlouho děsilo, že bych byla zavřená doma ☹ dík za povzbuzení 😀 snad už se nám to brzy povede oběma 🙂
@princeznaj ale tak dá se dělat spousta věcí 🙂 při mém prvním těhu jsem to zjistila až ke konci druhého měsíce,tak jsem si toho chvíli užiila a ve třetím už to skončilo revizi ☹
@luckag2 to je smutné, já jsem si to ani neužila, nevěděla jsem, že jsem těhu - testy byly negativní, a potom mě z práce přímo odvezli do nemocnice 😢

12 DPO byl vidět slabý dušík. Držím palce 😉