icon

Kontryhel a prodloužení cyklu?

strawberryone
18. čer 2018

Ahooj holky, skoro rok neberu HA, díky tomu mám cyklus 35-42 dní. Na gyndě mi paní doktorka doporučila Kontryhel, začít pít 20tý den cyklu, 2 sáčky denně celý týden a pak zase přestat pít. Jenomže dneska už je to 45 den a MS nikde. S přítelem jsme tomu nechali volný průběh, takže miminko bych ráda. V poslední době mě pobolívá v podbřišku a udělala se mi bolestivá boulička v levém prsu. Na gyndu se objednám. V sobotu jsem si udělala test a negativní výsledek. Tak teď nevím, jestli mohu být těhotná, ale test jsem si dělala brzy nebo mi ten Kontryhel cyklus ještě odhalil a MS teprve přijde.. Co myslíte? Díky za tipy a odpovědi 😊

sahrazad1
18. čer 2018

Kontryhel mi cyklus taky prodlužuje. Nevim ale, zda uzivat pri snaze o otehotneni takto pred ms...takto jsem uzivala na zmírnění bolesti pri ms, a to funguje, pri snaze o miminko to myslím ale je jinak, hned po ms....presneji od ms do ovulace, pak uz ne!

strawberryone
autor
19. čer 2018

Ahaa, dnes jsem mluvila s paní doktorkou, tak jdu ve čtvrtek na injekci a pro žádanku na ultrazvuk a prý, když nezabere injekce, tak přes tabletky atd..že by mi udělala znovu uměle nový cyklus, tak uvidíme co bude ..