Můžu být těhotná? Udělala jsem si test moc brzo?

roniie
29. čer 2015

Ahoj holky ,potřebuju urgentně poradit !!

Mám takový problém...Mám s přítelem sex tak 2 a 3 tydne a pokazde se udela do me.Snazíme se totiz o díte..ale problem je v tom,ze jsem drív mela menzes vzdy 5tého v mesíci.Pak se mi to spozdilo na 20tého v mesici.Minulý mesíc jsem to dostala 25tého,mela jsem mensí stres v práci,takze jsem zpozdeni chapala,ale dneska je 29 a ja jsem to stale nedostala..mam vytok a obcas se mi stane,ze me poboliva bricho,jako bych to mela dostat..v sobotu 27 jsem si delala jeden test a vysla mi jedna carka..myslíte ze muzu byt tehotna a ze jsem si test udelala moc brzo ? Díky za radu V

mandala
30. čer 2015

Nezlob se, ale na takovou otázku ti opravdu nikdo správnou odpověd nedá, můžeš být těhotně, ale můžeš mít i zpoždění, prostě vyčkej a uvidíš.

lu777
30. čer 2015

vyčkala bych pár dní... pokud by test nic neukazoval a ms nedorazila, tak bych zavolala doktorovi... je taky možné, že tě zlobí ms cyklus a potřebuješ, aby se na to mrknul dr.

bajana
30. čer 2015

ja by som akurat poradila, aby si si pisala dlzku cyklu, neriadila sa kalendarom....kazdy mesiac ma roznu dlzku a tak ako to ratas ty je velmi neprehladne...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru