Dobré ráno, chcela by som radu. S priatelom sa snazime o miminko 4 mesiace. Tento mesiac mi nedosla menstruacia ako mala a meska mi uz 10 dni testy mam stale negativne. Dneska idem ku doktorovi a som maximalne vynervovana. Neviete preco by to tak mohlo byt? Brala som pred tromatyzdnami antibiotika ale nikdy sa mi koli takemu niecomu neopozdili kramy..... Mam mierne bolesti v podbrisku take zvlastne partner ma pocit ze mam asi aj prsia trocha vecsie, niekedy mi je nevolno , vela chodim na wc a mam problemy niekedy ist na velku. V minulosti som bola na interupcii a teraz mam strach ze nebudem moct mat deti.... Viete mi niekto pomoct?
Tak vzhledem k tomu, že dnes jdeš k doktorovi, tak naše názoru nebudou vlastně k ničemu...
Může to být cokoliv - porucha cyklu, těhotenství - které může být mladší, tudíž ho test neukáže,případně jiný problém...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Asi ti to posunuly antibiotika, priznaky co popisujes podle me nastupujou trochu pozdeji, aspon si to myslim