icon

Křeče v podbřišku i po menstruaci. Co myslíte?

17. bře 2020

Ahoj, chtěla bych se zeptat poslední ms jsem měla teď 13 3. Trvala 3 dny a teď už jen špiním, je mi jen divné že většinou to mám i 5-6 dní ale teď to je prostě jinačí. Pichá mě v podbřišku i po ms je to taková bolest nevím kdy přijde a jednou bolí na pravo pak zase v levo a nejhorší je když to vystřelí do zadku 😂🤔. Prsa mě pořád bolí, mám zvýšenou teplotu, zkoušela jsem i měřit bt i když odpoledne 🤔 37,4 a ráno jsem zvracela. Přemýšlela jsem nad tehu testem ale když jsem to dostala? Tak nevím 🙄 o mimi se až tak moc nesnažíme. Děkuju za odpověď co si o tom myslíte. ♥️

amazonkajanik
17. bře 2020

Že i při ms můžeš být těhotná 😁
Teta menstruovala celé těhotenství ...

autor
17. bře 2020

@amazonkajanik vim že to jde, ale pokoušeli jsme se o mimi skoro rok a pořád nic a tak jsme si řekli že až to přijde tak to přijde... takže s tím moc nepočítám že zrovna teď... 😞🤔 myslíte že bych si měla udělat test?

amazonkajanik
17. bře 2020

Já bych to zkusila. Hele,teta přišla k lékaři se silnými bolestmi a on jí po prohlídce oznámil, že rodí 😂a to měla už dvě děti a nějakých 120kg ,proto to nepoznala 😁
A rok je v pohodě,nám se poštěstilo,přirozeně, po 6letech ...

autor
17. bře 2020

@amazonkajanik no tak to by mě asi trefil šlak 🤦‍♀️😂 no jako chtěla bych aby se třeba zadařilo, ale bojím se i teď toho co se děje všude ta nemoc a tak dál ...ale snad se poštěstí ... udělám test pozítří nemám se jak dostat do lékárny 🤧🤧

amazonkajanik
17. bře 2020

Já si pro test šla 4km pěšky 😂
Ale je jasný, že teď je starost. Synovi je 9měsíců a na podzim jsme měli strach z války a teď tohle. Nevím,co je horší. Ale asi tohle. Virus je neviditelný nepřítel ...

autor
17. bře 2020

@amazonkajanik kdyby bylo všechno jak má tak jdu taky 😂ale bojim se fakt moc no,
Kdybych byla těhotná tak asi jen 5 týdnů, myslíte si že už by byli příznaky?

poopcaaseznamcz
18. bře 2020

Já bych si test udělala, možné je všechno. MS v tehu je možná a když se nechranite ...👍 Budu držet palce🍀 .. jinak ano 5 týdnů stačí na příznaky .. ja jsem přišla na GYN v 5 t a tehu mi potvrdili. ❤️

amazonkajanik
18. bře 2020

Mě akorát bolela prsa,jenže to jsem měla i při pms,takže jsem to jako příznak nepovažovala