Křeče v podbřišku, občasné píchání
Ahoj holky chci se zeptat má psolední sms byla 1.5 cyklus mám pravidelný co 28 den . Mohu klidně poslat foto ms kalendáře někdy je to 27 den někdy 28
Zatím jsem ms nedostala , už do práce 3 dny chodím s vložkou , protože pracuji celá v bílem a pár dní mám křeče v břiše občasné pícháni to bylo večer opravdu nepříjemné vždy , kdy to píchlo sem se dávala co nejvíc do klubíčka , po té jsem usla :/ Pořád chodím na wc kontrolovat , kdy to dorazí , protože fakt mám bolesti jako u ms a je to nepříjemné . Dnes mě docela bolí bedra je to nepříjemné ani vařit se mi nechce
plynatost ta mě taky trápila dnes už nějak ně , včera jsem měla průjem , nevím jestli , to bylo ze salátu co jsem měla ,takže to neřeším. Co myslíte neprodělala ste to některá? To píchání , ty křeče prostě celý spodek někdy bolí ?
No moc uz tomu neverim ja v duso koitku myslela ze ne takze se to jen potvrdilo
@sukynecka01 nevzdávej to!čárky na testu mas krasne!
@adydejka2609 no uvidim mam zavolat ale uz s tim nepocitam a nechapu to prave co mi je
@sukynecka01 je jeste brzy, aby neco videl, kord pokud si mela pozdeji ovu...takze nic neuspechat..sla bych na kontrolu za dva tydny..alespon, ze ti odebral tu krev.. Kup si ten digitalni test jeste, at vis cca, v jakem tt jsi.
@cepanka ja uz tomu nejak neverim,:/ uz nic nekupuji pockam do 9:30 a volam ale nechapu to tolik testu vyslo
U me dnešní test opět negativní....pockam do pátku a budu muset na vyvolavačku :'(
@adydejka2609 a jak dlouho mas zpozdeni?
@sukynecka01 dnes 11 den...to se mi zda na test dostatečné zpoždění :( :(
@adydejka2609 s tim prave zkusenost nemam me test ukazal v den po ocekavane ms a podle ne stoupa. Ale odle doktora zatim nic neni
Tak se modlim abych byla zdrava kdyz ne tehotba
Holky tak sem volala :D JE TO POTRVZENE 🙂 ale zatim pry nešlo videt na utz nic tak nevylučujeme mimoděložní ztm :(
@sukynecka01 na utz muze byt fakt brzy, proto jsem myslela ten digitalni, aby ukazal kolikaty muzes byt🙂
Nestresuj se, vše bude jak má být. 🙂 jestli jspjspi v nějakým 4.-5. týdnu je brzy.🙂 já měla u prvního v 6. TT teprve žloutkový váček .🙂
@sukynecka01 a jak to bude dal?mas čekat?nebo další odběr krve?jak vysoké bylo hcg?
Holky myslíte ze je jeste naděje u me na tehu? K Mudr.mam jít v patek,tak zkusím jeste test v pa ráno to budou presne dva týdny.....spineni krom dvou dnu není,ale bolest břicha neustava...u me je cyklus nepravidelný,MS mam pouze z léky...a po těch to vždy přišlo do třech dnů max.,
Když to nevyjde přirozeně čeká nas třetí iui..
dnes mám 11 dní po ovulaci a mám 3dny do menzes. Již týden mě trápí občasné pálení v prsou. Občas je to slabší občas silnější a dnes mě pálí dost celý den. bolí mě v podbřišku a občas mě tam i píchne, občas se mě udělá trošku špatně, ale vždy tak na minutku a je to zase ok. občas mám pocit, že to jídlo už nedojím, ale pak už je to zase za chvilku lepší. Myslíte, že by mohlo jít o těhotenství?
@adydejka2609 dal nic potvrdil tehotensvtí jen zatim neví v kolikátém týdnu ... a že jako musi mě poučit že dokud to nevidí na utz nevylučuje mimo děložní , jako ale že me nebudestrašit ...
Takže jsem 1000% v tom 🙂
Ahoj holky prpsim o radu uz treti ten me sem tam pichne v podbrisku ale spis me trapi ze na prave strane v podbrisku mam nekdy tlaky no skoro porad jako by mi tam neco tlacilo hlavne jak pracuji.prosim poradte jsem myslim 8DPO.dekuji
@sukynecka01 velká gratulace ;) a at je vše v pořádku ;) ;) dávej info
@romelia mozna premenstruační syndrom
@svlocka Mozna cysta,ja ji mela 2x...citila jsem tlak i při dosedáni
Ahoj, já se takto vyděsila taky, naštěstí jsem druhý den šla na kontrolu a doktorka mě uklidnila, že je to právě v těchto týdnech normální, prostě se Ti zvětšuje děloha a na začátku mohou být křeče, píchání, bolest, prostě všechno. Pokud si nejsi jistá, zajdi si na kontrolu, ale mělo by to být v pořádku 🙂. Držím palce.
Neni to u dosedani proste jak stojim lezim proste u vseho zitra si zajdu jestli je vse v poradku
@svlocka No přibližně v devátém týdnu mě začalo břicho opravdu bolet, píchání, tlak, křeče, jak kdybych měla dostat měsíčky (ale to píchání bylo navíc), už sestřičky mě uklidnily, že to k tomu prostě patří a paní doktorka mi vyloženě řekla, že bříško bolí v těchto týdnech opravdu dost, že je to tím, jak se děloha zvětšuje. Já žádné problémy jinak neměla, jen ta bolest, ale byla jsem ráda za uklidnění 🙂. Myslím, že kontrolou nic nezkazíš, aspoň budeš klidná 🙂.
Ahoj holky, doma mám 6ti letou princeznu. Druhé dítě jsem si říkala, že snad někdy. Nicméně jsem se teď docela lekla. A postupně se děsím víc a víc (pravděpodobně si to vsugerovávám). S přítelem jsme měli příjemné intimní chvilky naposledy 3 dny před menstruací. Všechny 3 dny a stálo to opravdu za to, i s tím, že těhotná nejspíš nebudu, protože neplodné dny 🙂 ...pak menstruace dorazila. Zhruba v půlce cyklu mě začalo bolet v podbřišku, a dost silně, říkám si, že nejspíš ovulace. Jenže už mě to pobolívá už 8. den. Někdy bolí, někdy nebolí. Další menstruaci bych měla dostat příští týden v pátek. Test jsem si dělala pro jistotu minulý týden, protože jedna zbloudilá myšlenka zabloudila právě tímhle směrem...negativní. Kromě toho, že jsem totálně vyčerpaná, prožívám teď šílenej stres, kterej se točí kolem peněz a živobytí, ke konci měsíce končím v práci... Připisuji, bolesti, totální únavu a občasné nevolnosti právě tomuhle stresu a taky vedru co se teď začalo dělat. Během tohoto cyklu jsme se k žádnému intimnímu kontaktu nedostali :( jen mi to začíná čím dál víc vrtat hlavou. Byla jsem těhotná celkem 3x, 2x to nedopadlo. Ani u jednoho nevím, kdy jsem mohla otěhotnět, ale u prvního si pamatuju, že jsme hráli na neplodné dny, 3 dny před menstruací a 3 dny po ní...Mátě někdo podobnou zkušenost - já už se ani sebe neptám, jestli mám nějaký pocit. Lekla jsem se tak, že objektivita je ta tam...
Holky ahoj v pondeli se chystam tedy na kontrolu jestli uz neco uvidi,ale uz me nic neboli ani bricho nic,tak se ase bojim uz sibtoriz nepamatuji prvni tehot.je to 8 let :/
Tak já dnes 4.-6. den zpoždění a test mi včera večer i dnes ráno ukázal akorát slsboulinkého ducha....tak nevím. Nemáte zkušenost některá?? Jsem už 36. den cyklu obvykle mám max. 32 den už MS, to už bych měla mít čárky jako dálnice ne?
Dnes ráno jsem myslela, ze jsem to dostala, ale mám akorát dost bílý hustý výtok.(Promiňte za takové vyjádření)

No a já na testu nic nevidím...
@sukynecka01 ještě může být dost brzy na to aby něco viděl .🙂