icon

Křeče v podbřišku, občasné píchání

sukynecka01
30. kvě 2015

Ahoj holky chci se zeptat má psolední sms byla 1.5 cyklus mám pravidelný co 28 den . Mohu klidně poslat foto ms kalendáře někdy je to 27 den někdy 28
Zatím jsem ms nedostala , už do práce 3 dny chodím s vložkou , protože pracuji celá v bílem a pár dní mám křeče v břiše občasné pícháni to bylo večer opravdu nepříjemné vždy , kdy to píchlo sem se dávala co nejvíc do klubíčka , po té jsem usla :/ Pořád chodím na wc kontrolovat , kdy to dorazí , protože fakt mám bolesti jako u ms a je to nepříjemné . Dnes mě docela bolí bedra je to nepříjemné ani vařit se mi nechce
plynatost ta mě taky trápila dnes už nějak ně , včera jsem měla průjem , nevím jestli , to bylo ze salátu co jsem měla ,takže to neřeším. Co myslíte neprodělala ste to některá? To píchání , ty křeče prostě celý spodek někdy bolí ?

Strana
z8
sukynecka01
autor
4. čer 2015

Tak první foto :D

bambinna321
4. čer 2015

Krása! Gratuluji!!!

sukynecka01
autor
4. čer 2015

Děkuji 🙂 ale zatím nic v íc nevím ani v kolikátém týdnu sem asi to ještě nejde videt

adydejka2609
4. čer 2015

@sukynecka01 moc moc gratuluju.....tak at krasne mimi roste ;) pěkná fotečka ;)

jersika
4. čer 2015

@svlocka Aha, já myslela, že jsi těhotná. V tom případě si zajdi i tak, bolest břicha je vždycky potřeba raději vyšetřit! Tím nic nezkazíš.

sukynecka01
autor
4. čer 2015

@adydejka2609 děkuji 🙂 jen se teším až mi řekne v kolikatem sem týdnu 🙂 protože sama nevím kdy ovuluji atd

cepanka
4. čer 2015

@sukynecka01 v kolikatem jsi ti rekne max dle posledni MS....podle utz az tak v 7-8tt...takze si to vlastne muzes spocitat 🙂

sukynecka01
autor
5. čer 2015

@cepanka jo porad to stejne nechapu hah sem z toho v soku posledni ms cca 29.4 tak asi 37 dni

te_reza
5. čer 2015

@sukynecka01 tak to jsem na tom stejně, já poslední ms 30.4., 1.6. mi ultrazvuk ukázal to co tobě 🙂

cepanka
5. čer 2015

@sukynecka01 tak to jsi dle PM 5+2.... 🙂

sukynecka01
autor
5. čer 2015

@te_reza no mě 1.6 nic až včera tu foto a ty si kolik tak cca? já mám jít zase za týden mi řekne víc

sukynecka01
autor
5. čer 2015

@cepanka no nevím vůbec kdy bylo ovulka , že takže uvidíme co mi řekne později ..
No dneska a zítra , tak krásně chtěla sem se opalovat at mám barvu :D jak vidím asi nee 😵

te_reza
5. čer 2015

@sukynecka01 No nejdřív mě ujišťovala, že můžu mít test falešně pozitivní a pak byla sama překvapená, že tam něco je... prý to je tak 2-3 týdny a na kontrolu jdu 17.6. to mi řekne víc. Toho 1.6. mi pouze řekla, že jsem na začátku těho

sukynecka01
autor
5. čer 2015

@te_reza no já jdu 11.6 no uvidím co řekne podle ms to , tak vypadá že sme 4-5 týdnů říkala ti hladinu hcg nebo brala ti krev

te_reza
5. čer 2015

@sukynecka01 Ne, nic, jen že to je zárodek plodu a ať příjdu za 2-3 týdny, že mi řekne víc, tak jdu 17.6., snad stihne povyrůst 🙂

sukynecka01
autor
5. čer 2015

Tak ted mi volal doktor holky že mám hcg něco málo přes 800,že tedy mám dojít ve čtvrtek a, že už prý půjde vidět vše i mimino není to brzo?

a že vypíše průkazku :think:

cepanka
5. čer 2015

@sukynecka01 kdy byla ovulka se neresi, protoze zpetne to nevi nikdo..proto se to pocita dle posledni MS, ac ty tydny jsou pak nesmyslne... takze dle MS jsi tak, jak pisu...to znmena druhy mesic uz...husty,co? taky jsem to nemohla vstrebat...:D:D
Jinak hladinu hcg vubec neres...ale na prukazku je brzy....mela by se davat na konci trim.(cca 13tt)...ale ja ji dostala take brzy - v 7tt..

sukynecka01
autor
5. čer 2015

@cepanka aha no sem byla v šoku :D právě mi říkal už půjde vidět mimino dám vám průkazku já právě taky u syna měla cca ve 3 měsíci 😨

adydejka2609
5. čer 2015

Holky tak v po jdu na krev těhotenství nevyloučil....:| toz jsem zvědavá

adydejka2609
5. čer 2015

Dnes jsem ale dostala i injekci....a taky nikde žádnou dutinku neviděl :/

sukynecka01
autor
5. čer 2015

@adydejka2609 mě taky v pondělí neviděl nic ani tečku ani dutinku až včera 🙂ú

adydejka2609
5. čer 2015

@sukynecka01 jsem na tom podone jak ty poslední ms 30.4. ale testy negativní...:|

sukynecka01
autor
5. čer 2015

@adydejka2609 aha a ani duch a na krvi si byla?

sukynecka01
autor
5. čer 2015

Holky ještě se těším na to co to bude sice chci holčičku , ale i kdyby ne budu ráda 🙂 někde jsem našla článek

Holčička krade své mamince krásu
Další babská pověra říká, že holčička bere své mámě krásu. Pokud to mámě naopak v těhotenství sluší, čeká chlapečka. Akné v těhotenství a mastné vlasy, které vypadávají, mají prozradit, že žena s největší pravděpodobností čeká holčičku. Tato teorie vychází z toho, že akné je způsobeno dvojnásobným množstvím ženských hormonů. Naopak, čeká-li prý ženy chlapečka, její pleť bude čistá a svěží a vlasy pevné a krásně lesklé.
moc tomu neveřím 😔

te_reza
5. čer 2015

@sukynecka01 Já jo, všechny těhule co znám, odpovídaly svému mimču, které pak měly. S holkama byly oteklý, mastný, samý pupínek....s klukama měly jenom břicho 🙂 ono se přeci říká, že holky berou krásu 😉

cepanka
5. čer 2015

@sukynecka01 tak te asi zklamu...taky sem chtela holku..sem osypana, jak vetev na jare a z 98% to bude kluk

kaci87
8. čer 2015

@cepanka Ahoj chtěla bych se te zeptat...jsi psala ze jsi byla taky na laparce.Tak jestli jsi otěhotněla po ni.A jestli je šestinedělí...PAC jsem to už mela dostat a nic...a někdo mi říkal az po sestinedeli..jenže me už 5dni bolí prsa a břicho.A gynekolog mi napsal Clostik...

cepanka
8. čer 2015

@kaci87 ja jsem otehotnela 3 roky po laparce.. 🙂 u me k nicemu nebyla..sestinedeli jsem nemela..clostik urcite zacit brat s novym cyklem, budes muset vyckat, to telo se s tim zakrokem musi nejdrive poprat... ja jsem od laparky krvacela asi 2-3 tydny, coz taky nebylo normalní...a celkove jsem nikdy nemela pravidelny cyklus...ale urcite se se mnou nesrovnave, ja jsem totiz hricka prirody...u me neni nidky nic normalne :P ...
Ted kazdopadne vyckej na MS..jak dlouho jsi po LPSK?

kaci87
8. čer 2015

@cepanka aha a jak se ti teda povedlo otěhotnět?přestala ses snažit? Já to s cyklama mam taky špatný...asi tak 5×do roka menstruace...ale mám to kvůli sníženy funkci štít.žlázy. Jinak 8.5 menstruace ,18.5 laparka a 31.5 ovulace dle testu.no a od toho začátku června mám prsa bolavy ze na nich ani spát nemůžu.tak pockam....i když to čekání 😠 děs jinak diky 😉

cepanka
8. čer 2015

@kaci87 presne tak..prestala jsem se snazit...v hlave uz se mi to zacalo nastavovat tak, ze asi ani ted nechci..ze si pujdu na 3mes pro HA a uvidi se...IUI pro me byly stresy a cekalo nas uz jen IVF...poridili sme si pejska a hned dalsi cyklus bylo...
cyklus se mi po vysazeni srovnaval 3roky..do toho lapara..clostiky, utrose, injekce..iui...mojzisovka...cinska medicina, ajurvedska medicina...kontryhele..mereni BT, ovu testy..no psycho..po tom vsem bych mohla delat gynekolozku..vystridala jsem 5gyndaru, protoze jsem porad nebyla spokojena, ale vsichni meli stejnou lecbu...
vim, ze se to snadno rika, ale ted vim 100%, ze to bylo psychikou...ale k tomu si clovek musi dojit sam...musi prijit neco, co pomuze to vypustit a nemyslet...nebyt pejska, tak jsem ted nekde na psychiatrii...

Strana
z8