Křeče v podbřišku, občasné píchání
Ahoj holky chci se zeptat má psolední sms byla 1.5 cyklus mám pravidelný co 28 den . Mohu klidně poslat foto ms kalendáře někdy je to 27 den někdy 28
Zatím jsem ms nedostala , už do práce 3 dny chodím s vložkou , protože pracuji celá v bílem a pár dní mám křeče v břiše občasné pícháni to bylo večer opravdu nepříjemné vždy , kdy to píchlo sem se dávala co nejvíc do klubíčka , po té jsem usla :/ Pořád chodím na wc kontrolovat , kdy to dorazí , protože fakt mám bolesti jako u ms a je to nepříjemné . Dnes mě docela bolí bedra je to nepříjemné ani vařit se mi nechce
plynatost ta mě taky trápila dnes už nějak ně , včera jsem měla průjem , nevím jestli , to bylo ze salátu co jsem měla ,takže to neřeším. Co myslíte neprodělala ste to některá? To píchání , ty křeče prostě celý spodek někdy bolí ?
@sukynecka01 jo prvni fotku mám podobnou..:D
a mas brat dva utrose rano a dva vecer?
@cepanka to už je druhá _:D min týden byla se mi zdá prázdná :D .. jo 2-0-2 tak zavedu a pak ležim cca 20 min ale pak stejně musím čůrat. Nevím možná , že fakt že včera v práci sem pořád něco dělala pak 1 km a půl pěšo domů pak školka pak sem tahala docela těžkou tašku s nákupem a všimla sem si toho vytoku pak sem šla na velkou a bum napapíře krev , ale jaké barvy to nevím byla sem v šoku a hne dto zahodila a utíkala s brekem do ložnice vzbudit přítele a letěla k doktorovi pak možná fakt kapinka na papíře ale to sem ho zavedla skoro do vnitř :D a dobré jen ležím , ale ráno v 6 sem vytírala a prala :D dnes ještě musím 30 km autem takže relaxuji zatím , ale nevařila jsem a už mám docela hlad nic se mi nechce 😵
@sukynecka01 brala jsem Utrogestan ve všech těhu,naposledy 2-2-2 a polykala,můžeš i zavádět,jak bylo psáno,co Ti bude líp vyhovovat. Je na udržení těhu a brala jsem ho až do 18 tt po velkém krvácení a hospitalizaci,je dobrej,mě vždycky pomohl 🙂
@merilinka no já zavadím 🙂 ale jen sem včera zašpinila a dobre , ale radši to doberu celé nebo apson do úterý dokud nepůjdu zase k doktorovi 🙂
@sukynecka01 určitě,ber to jak Ti napsal doktror.Myslím,že běžně nechávají pro jistotu do ukončeného 12 tt,já to měla takto dlouho kvůli hematomu.
@merilinka no mě včera neřekl nic , že bych tam něco měla jen dal foto a řekl nic to nebude musím počkat cca týden
Asi na srdíčko nebo tak co z toho bude 😨
@sukynecka01 To bude ok,hematom je vidět na utz a špinění je úplně běžné a nic nemusí znamenat.Srdíčko určitě bude,to je jasné 🙂
@merilinka jojo taky doufám 🙂 a už si pomalu začínám šahat na břicho a říkat :D jak se teším :D jen musíme vyčkat máme č asuuuu a času 🙂
Holky a nevíte co je dobré na akné sice trpím už od 15 let ale to sem tam před ms nebo v polovině něco
Ale ted hrůza a i bolí jsou červené jje to strašné asi zajdu , jak mi bude líp další týden na kožní je to maras 😠
@sukynecka01 zkus Sudocrem, stojí to pár korun a mě to pomohlo 🙂
@te_reza volne prodejny v lekarne?
@sukynecka01 Jj, ségra to mazala prckoj na zadek, než si všimla, že to je i na akné 🙂
Holky tak sem byla dnes na kontrole po 5 dnech , ale říkal že nevidí srdíčko poslal mě do nemocncie na krev a utz . Tam mi řekl , že sem v 5 tt a ve středu jdu zase jestli mi roste hcg no :/ doufám , že jo
nestalo se to některé?
Ahoj, žádný stres hlavně! Můj malej měl srdíčko vidět až v 7. týdnu. 🙂
Jojo ja cekam na to hcg nic jineho nezrobim
Ale jestli to dobre chapu pokid klesa tak je to blbe a pokud stoupa jr to oka?,nebo ma stoupnout kedenkrat tolik?aby to bylo oj
Musí stoupat,mám dojem, že ob dva dny se zvyšuje. 🙂
Aha tak pokud je dnes priklad 1300 tak ve stredu musi byt minimalne 2000? No musime pockst je to na prd jak me zve gynek.kazdy tyden ze to cekani je na pr . A straseni kdyby me zval jednou za 14 dni je to lepsi
@sukynecka01 si mela nejspis pozdeji ovulku...5tt na srdicko je sakra brzy...ja bych pockala do 7-8tt nehlede na vysi hcg...
U nekolika holek to chteli doktori zarazit a jen diky cekani holek bylo vse ok...v jednom pripade dokonce dvojcata...
@cepanka no ja pockam to je jasne jenze ni rikal jak bufe hcg blbe tak bideme jednat. Ale urcote pockam minimalne tyden jestli se to.meni. podle ms pocital 6+5 na utz rikal 5 tt
Takze podle me tyden dva a bude to ok. Jsem tam kruci zapomnela i zpravu hah tak nevum nic sem byla. Soku
Tak uvidime ale podle me sem om nic me neboli vse je jal maa zdrava sem jen prostr je brzo ale nic mi nikdo nerekl jestli je zmena od min tydne nic takze ve stredu uz se popzam vic
@sukynecka01 presne tak..na to hcg nehled...je brzy...pripadne tomu dej tyden dva...hlavne nic neuspechat
@cepanka no pockam urcite tyden minimalne pokud budou zmeny za tyden pockam dalsi to uz bych mela byt podle ms 9tt pdle utz 7 neco tam uz bude. Ale podle me vse dopadne tak jak ma 🙂 jen je proste brzo
Holky dnes sem místo vaginálně polykala ustrogestan 2 pilule a mám motáka jako prase je mi docela zle . přejdeto? sem šrábala brambory a bouchla se o linku mam červene cele čelo
@sukynecka01 prejde....ja to mela tak hodinu..lepsi zaspat....je to jak, kdyz ses ozrala, co? 🙂))) 2 pilule jsou moc na polykani...jedna se da jeste zvladnout, to se nemota tolik, ale u dvou jsem nemohla ani chodit rovne..🙂
@cepanka však je to hnus sem vařila oběd a bouchla se do hlavy ted sedim na posteli ale i tak je to hnussssssss 😖 jakoooo zítra to musí byt všee okaa protože už ted trpim : D:
@sukynecka01 proste radeji zavadej..tecka 🙂)))
@cepanka jojo dnes sem nemohla od rána tu je tchán ted odešel :D dělali nové garnýže :D
Tak holky byla sem dnes v té nemocnici a normálně , ještě ted jsem mimo
Můj gynekolog mě už od min týdne středy posílá ležet do nemocnice v pondělí sem u něho byla na kontrole a , že nevidí plod a srdíčko a že mám jít na krev hcg tak v pondělí mi jeden doktor na gynekologii říkal , že nevidí důvod at ležím tady , že mi nic není a je to mezi 5- 6 tt ve středu , že to roste , tak jak má zatím byl , tam jiný doktor. Dnes jsem šla znova do nemocnice a byl tam zrovna můj gynekolog a jsem z toho v šoku mi řekl , že je to nejspíš mimoděložní , že prostě zatím sme bez plodu a že mám další gest vaček vedle vaječniku, a mám hcg něco přes 5000 málo to šlo nahoru nešlo to ani jednou tolik . Tak sem se ho ptala co mám dělat a on ,že mám být v nemocnici , že otazka času kdy mi to praskne a vykrvácím a že příjdu o vaječník , tak se ptám , jestli teda jestli sem těhotná a on , že jo ale že neví kde a že příjdu nejspíš o vaječník. No a tak sem se rozbrečela a šla k jinému doktorovi ten mi řekl že gest,váček je v děloze 100% a že mimo děložní to není a může to bát cysta , která zasobuje těhot.nebo co , že prostě může zmizet - 100 krát sem se zeptala , že jestli to je v děloze a on že joo , že se ještě nestalo aby byl gest vaček tam i tam . A pokud mě něco bude bolet hodně , na pravo že mám letet do nemocnice , ale zatím nevidí důvod. Jsem v šoku prostě a , že pokud se to nebude vyvíjet , že prostě bud to samo potratí nebo výškrab nic víc .
@sukynecka01 vyckej...jak sem psala..jedne rikal doktor ze mimodel..a ve finale se ji narodila dvojcata...chce to vic doktoru..vic nazoru..hlavne nohy nahoru

@cepanka ja sem zavefla radsi dve tobolky a dala intimku ,ale stejne mi nejak nebylo dobre. Sem zvedava jak tri dny minim budi lezet dnes ale musim autem 30km takze do dvou budu lezet a pak pojedu nespinim klepu at bezareknu od vcera,
Ale je mi nejak nevolno mam novou foto myslim kdyby bylo krvsceni videl by to na utz doufam. Musime pockat dokud nebude srdicko 🙂