icon

Krev negativní, tak co mi je? Jsem těhotná?

terez_89
29. lis 2016

Ahoj holky,

jsem tu nová, tak snad se tu brzy rozkoukám 🙂
Potřebovala bych prosím poradit, protože už si připadám jako hypouš 😖 Jedná se mi o to, jestli můžu být těhotná nebo ne. Beru HA ale jsem si vědoma chyby (ATB) .. 11.10. byl sex, nijak jinak nechráněný ... 19.10. jsem vysadila HA na pauzu a MS měla přijít 22.10., ale nic. Měla jsem bolesti (snad ještě větší) jako při MS, nafouklé břicho po jídle i po vodě, 30x za den jsem chodila čůrat, večerní nevolnost a nateklá prsa. Místo MS jsem měla jeden den takový růžový výtok, to je vše. Začala jsem opět brát HA s tím, že bolesti jsem měla stále (jako při MS) a 7.11. jsem šla na krev s tím, že byla negativní, tak mě to uklidnilo. Jenže 21.11. měla opět přijít MS a nepřišla. Čůrat chodím častěji a bolí mě v podbřišku a hlavně mě pálí/bolí už hodně dlouho jakoby dole, ve tříslech u stydké kosti. Cystu nemám, vaječníky v pořádku a ani žádný zánět nebo infekci. HA beru 8 let a nikdy se mi tohle nestalo. Jedná se mi o to, jestli můžu být skutečně těhotná i přes to, že krev byla negativní. Nebylo na ní příliš brzy? Já jinak opravdu nevím, proč mám ty bolesti a dva měsíce jsem to nedostala. Doktorka mě poprvé odbyla s tím, že to se prostě stává.

luj89
29. lis 2016

Co znamená negativní krev? jakože v sobě nemáš hCG? Vyšetřili tě na gyndě? Zkoušela jsi těhot. test? A jak dlouho bereš tuhle HAK? Jinak to podle mě nějaký zánět být může, třeba se ti přestěhoval prostě ,,dolů" (píšeš, že jsi brala ATB, takže jsi někde v těle zánět měla).

jade85
29. lis 2016

@terez_89 Tohle je potreba resit s gynekologem, at uz je to tehotenstvi nebo neco jineho, normalni to neni 🙂 Delala ti ultrazvuk, pred tim, nez te odbyla? Nez se dostanes k doktorce, zkusila bych urcite dalsi tehotensky test.

terez_89
autor
29. lis 2016

Dělala mi ultrazvuk 22.10. a říkala právě, že je vše v pořádku - vaječníky OK a cysta žádná. Krev mi brala obvodní lékařka, protože tam mě právě poslala z gynokologie. Tam mě vzala moč a říkala, že nemám v sobě žádný zánět ani infekci. Brala mi krev a na hCG yla negativní. Test jsem si zkoušela 22.11. vlastně v době, kdy jsem měla mít MS ale neměla, a byl negativní.

terez_89
autor
29. lis 2016

Pardon, mělo to být 25.10. byl ultrazvuk. A pardon za překlepy, ale příspěvek mi nejde upravit, abych si opravila překlepy :(

luj89
29. lis 2016

@terez_89 A tak nemůže to být tou antikoncepcí? Myslím, že se to u některých stává, že vymizí MS.

terez_89
autor
29. lis 2016

@luj89 Za celou dobu, co jí beru, se mi tohle nikdy nestalo - ne dvakrát po sobě. Navíc ty bolesti v tříslech mě vážně znervózňují.

luj89
29. lis 2016

@terez_89 Tak ono to většinou není hned, ale právě až po delší době užívání. Zkusila bych změnu..

terez_89
autor
29. lis 2016

@luj89 Tuhle mám novou, tak cca rok, Mistra. Ty třísla fakt pálí a bolí, na levé straně ... To mě znervózňuje nejvíce.

monikagurthova
29. lis 2016

@terez_89 muže to byt tim ze jsi ji vysadila a pak zase nasadila. Můžeš se jeste domluvit s obvodní dr na ultrazvuk břicha jako takového gyndar se zaměřuje jen na gynda problémy

luj89
29. lis 2016

@monikagurthova To se přece dělá běžně ;). To by nemělo vadit.
@terez_89 Tak to už pak jedině se domluvit s obvoďačkou kam bys měla jít..

monikagurthova
29. lis 2016

@luj89 ano ale tohle podobne se mi stalo když jsem jednou vysadila a pak zase nasadila bylo mi zle jako psovi proto me to napadlo

bajuliss
29. lis 2016

@terez_89 ahoj 🙂 klidne ti ta HA muze blbnout...ja brala HA cca eok a pul a az po takove dobe mi zacala delat neplechu, do te doby zadny problem.... Me teda zacala blbnoit tak, ze jsem zacala spinit takovou tou tmavou krvi asi po 11 dnech brani po pauze... Pak ms neprisla, za par sni zase to spineni pak za tyden zase spineni...a dr rikala ze za to muze HA, ze mi proste prestala sedet. A ze mi predepise jinou. Ale uz jsem se na to vykaslala a prestala ji brat uplne. Od te doby jsem zadny peoblem uz nemela.

luj89
29. lis 2016

@monikagurthova Týjo, tak to jsem ještě neslyšela. Mě zase nedělalo dobře, když jsem pauzu na MS neudělala 😀.

terez_89
autor
29. lis 2016

Já vím, že krev by asi těhotenství už ukázala ale tak nějak mě to děsí, protože mě pálí třísla a večer mi je na zvracení ale nezvracím :D .. Tak nějak si prostě připadám jak hypouš, když mě doktorka poslala domů s tím, že to nic není a přitom mě to pořád bolí a není mi dobře. Tak mě právě jen napadlo to těhotenství.

luj89
29. lis 2016

@terez_89 Těhotenství o nebude, když máš negat. test i krve i z moči.

terez_89
autor
29. lis 2016

Když laborka udělá testy, vyhodnotí to jako negativní a dá nulu i když je číslo jiné (např.1)? Nebo prostě dají číslo, které jim vyšlo. Mě brala krev obvodní, tak snad OK :D

luj89
29. lis 2016

@terez_89 Můžeš si vyžádat výsledky, ale na 99 % tam bude přímo ta hodnota, tzn. v tvém případě 0. Vidím, že i přes antikoncepci by ti miminko nevadilo 😉.

terez_89
autor
29. lis 2016

@luj89 Nevadilo. Já beru HA jen kvůli tomu, že zatím miminko není s kým - stálý partner. Ale spíš se snažím zjistit, co mi je a proč mám ty bolesti, když doktorka mě 7.11. poslala domů s tím, že je vše v pořádku. A stále mám bolesti a opět jsem to nedostala.

luj89
29. lis 2016

@terez_89 A nechceš zkusit jiného gynekologa? Já bych to nenechala jen tak být...

terez_89
autor
29. lis 2016

@luj89 Já už jsem právě přemýšlela, že si zajdu do nemocnice. Opravdu každý večer mi je na zvracení, občas kvůli těm tříslům nemůžu usnout a bolí mě břicho.

8slunicko6
29. lis 2016

Šla bych jina a trvala na pořádném vyšetření-nejlépe CT malé pánve (samozřejmě pokud je krev negativní aby se neublížilo mimi-může to být cokoliv a rozhodně bych to nepodceňovala).