Krvácení a pozitivní test: Je šance na udržení těhotenství?
Ahojky holky. Tak kde začít... Už 5 dní krvácím. Byla jsem i v nemocnici. Vidět samozřejmě nic nejde protože jsem 5+0tt prý to nevypadá ani jako mimoděložní, spíš jako potrat ale mě test vubec neslábne. Vcera HCG 320. Myslíte že je nějaká šance??
@michaelapemi HCG může klesat pomalu záleží na těle taky může TT bejt ok chce to vyčkat no ...☘️☘️
Pozitivní test není vypovídající, důležité je jestli roste hcg. hCG se má zdvojnásobit každý druhý až třetí den. Hcg 320 v 5+0 mi přijde nízký, ale záleží kdy byla ovulace.
@verisek001 to nevím kdy byla ovulace. To HCG je měřené 4+5tt
@pepickovapavlinka pozitivní test mám už od 1dne vynechané menstruace. Přijde mi zvláštní že břicho stále bolí jako na ms
@pepickovapavlinka krvácím už 5 den
@michaelapemi tak nezbyde než počkat a testovat jestli slábne.Je to buď a nebo
@michaelapemi Jsou ženy, co si ani nevšimnou, že jsou těhotné, protože mají normální menstruaci až do docela pozdního měsíce. Takže klidně můžeš být jedna z nich.
@michaelapemi měla bys jít znovu na krev aby bylo vidět jestli hcg roste nebo slábne...
Myslím, že testovat moc nemá cenu, když testy detekují od 10 jednotek. Bude to chtít třeba týden vyčkat a pak změřit hcg. Váš gynekolog určitě navrhl nějaký postup, předpokládám, že vás zkontroluje dříve než za měsíc.
HCG totiž neklesá v hodinách, ale ve dnech až týdnech, takže na testu poznat pokles nemůžete, leda třeba až za 14 dní

@michaelapemi a jak dlouho máš pozitivní test?Ono trvá než HCG klesne.Já když krvácela a měla pozitivní tt bohužel to nebylo dobré