icon

Krvácení a pozitivní test: Je šance na udržení těhotenství?

michaelapemi
1. bře 2023

Ahojky holky. Tak kde začít... Už 5 dní krvácím. Byla jsem i v nemocnici. Vidět samozřejmě nic nejde protože jsem 5+0tt prý to nevypadá ani jako mimoděložní, spíš jako potrat ale mě test vubec neslábne. Vcera HCG 320. Myslíte že je nějaká šance??

pepickovapavlinka
1. bře 2023

@michaelapemi a jak dlouho máš pozitivní test?Ono trvá než HCG klesne.Já když krvácela a měla pozitivní tt bohužel to nebylo dobré

lencaa11
1. bře 2023

@michaelapemi HCG může klesat pomalu záleží na těle taky může TT bejt ok chce to vyčkat no ...☘️☘️

verisek001
1. bře 2023

Pozitivní test není vypovídající, důležité je jestli roste hcg. hCG se má zdvojnásobit každý druhý až třetí den. Hcg 320 v 5+0 mi přijde nízký, ale záleží kdy byla ovulace.

michaelapemi
autor
1. bře 2023

@verisek001 to nevím kdy byla ovulace. To HCG je měřené 4+5tt

michaelapemi
autor
1. bře 2023

@pepickovapavlinka pozitivní test mám už od 1dne vynechané menstruace. Přijde mi zvláštní že břicho stále bolí jako na ms

michaelapemi
autor
1. bře 2023

@pepickovapavlinka krvácím už 5 den

pepickovapavlinka
1. bře 2023

@michaelapemi tak nezbyde než počkat a testovat jestli slábne.Je to buď a nebo

merope
1. bře 2023

@michaelapemi Jsou ženy, co si ani nevšimnou, že jsou těhotné, protože mají normální menstruaci až do docela pozdního měsíce. Takže klidně můžeš být jedna z nich.

lipline
2. bře 2023

@michaelapemi měla bys jít znovu na krev aby bylo vidět jestli hcg roste nebo slábne...

merope
2. bře 2023

@lipline Tak otázkou je, co by s tím udělali - tam je potřeba sledovat hlavně mimoděložní, jinak doktoři stejně řeknou, že víc než klid s tím neudělají ani tak ani tak.

lipline
2. bře 2023

@merope a dostala jsi nějaké léky utrogestan nebo tak...? HCG podle mě běžně doktoři sledují jestli roste nebo klesá a od toho se odvíjí další postup, jasně že je to buď a nebo, ale to HCG se pak sleduje když to nedopadne až do nuly aby bylo jisté že odešlo všechno...

helen_h
2. bře 2023

Myslím, že testovat moc nemá cenu, když testy detekují od 10 jednotek. Bude to chtít třeba týden vyčkat a pak změřit hcg. Váš gynekolog určitě navrhl nějaký postup, předpokládám, že vás zkontroluje dříve než za měsíc.

helen_h
2. bře 2023

HCG totiž neklesá v hodinách, ale ve dnech až týdnech, takže na testu poznat pokles nemůžete, leda třeba až za 14 dní

merope
2. bře 2023

@lipline Nojo... vlastně můžou dát utrogestan (i když teda ten by už asi dali). Já když byla u doktorky s krvácením, tak už jsem ho brala.