Krvácení a přesto pozitivní těhotenský text
Ahoj holky,
ráda bych znala váš názor. V únoru jsem přestala brát hormonální antikoncepci a od té doby mám v cyklu totální bordel, sice menstruuji celkem pravidelně po 35 dnech (což je ok, vždy jsem měla delší cyklus), ale mezitím ještě 1-2x do měsíce krvácím nebo jen špiním. Myslím, že tělo je prostě zmatené a zvyklé krvácet pravidelně za tři týdny...Doktorka zlatá, nechtěla mi na to dát zatím žádné další hormony, poslala mě za bylinkářkou. Zatím ale žádné změny.
Tento měsíc jsem si poprvé testovala ovulaci a ve dnech ovulace jsme měli sex. 5 dní po ovulaci jsem začala krvácet, ale ne menstruace, spíš silné špinění (taková ta jak já jí říkám "hormonální menstruace"). To už teď trvá týden, stále jakoby slabě krvácím. Ale ráno se mi začalo poslední týden dělat hrozně blbě na zvracení a tak jsem si spíš z hecu udělala test. Vůbec nic jsem nečekala, ale mám tam dvě jasné čárky (jedna slabší sice, ale rozhodně zřetelná). Mám teď 12 DPO.
K doktorce jsem objednaná na pondělí, což bude cca 18 DPO. Sestra mě varovala, že takhle brzo tam doktorka asi stejně nic neuvidí, na ultrazvuku.
Já bych samozřejmě byla ráda, kdybych byla těhotná, ale jsem dost nervózní z toho špinění/krvácení. Nepřijde mi to normální a bojím se, že to přejde do MS. Asi jsem si ten test neměla dělat 😒 abych pak nebyla zklamaná. Teď z toho mám takové rozporuplné pocity.
Stalo se někdy někomu něco podobného?
@taptap82 ja ho mela napsane ve 4tehu ted ho mam uz od 6 tt a od 9tt dokonce na recept
Ahoj holky s přítelem se snažíme už přes dva roky a půl a furt nic
V pondělí sem si udělala těhotenský test a vyšel pozitivní tak SME se radovaly že se to po ty dlouhý době povedlo
Přítel pak odešel do práce a já to za 2hodiny dostala
Nechci panikařit ale nevíte čím by to mohlo být
menstruaci jsem měla zpožděnou 20dni děkuju za odpověď

@salenas děkuju. Bohužel to nepůjde. Zítra už letím do Španělska na služebku ☹ ale ségra mi dnes řekla, že ona lehce krvácela celý první trimestr.