Krvácení týden po ovulaci, stalo se vám to?
Zdravím všechny snažilky 🙂
Chtěla bych se poradit,od srpna se snažíme o další mimčo..né teda nějak snaživě,ale nechráníme se.Doposud jsem měla menstruaci pravidelnou..menstruační cyklus cca 30 dní..V srpnu prohlídka na gynekologii,vše v pořádku.Tak jako každá snažilka jsem si vypočítala to plodné období a ovulaci..no a po styku jsem do 7 dnů začala krvácet,jako menstruace.Problém je v tom,že jsem měla krvácet až za 14 dní..Tak jsem to neřešila..přepočítala jsem celý menstruační cyklus a opět ty plodné období..a zase jsem začala krvácet po 7 dnech..(musím upozornit,že pokaždé jsem den předtím měla větší fyzickou zátěž,běh,zumba)náhoda?Teď už jsem z toho zmatená..jelikož mi vychází menstruační cyklus najednou po 18 dnech..což je blbost..a teď nevím kdy mám menstruaci čekat a kdy by byla nejlepší doba na otěhotnění.Zase nechci nějak plašit,a nechci aby to sklouzlo do toho,že si budu každý den měřit bazální teplotu a mít pohlavní styk na povel..Já jen jestli se Vám to někomu stalo?U prvního mimča se nám to povedlo na poprvé a stejně jsem pak ještě dvakrát krvácela..jednou jako menstruace klasik..pak ještě jednou jen krátce v tom samém měsíci..Těhotenský test mám negativní..Jen jsem se dozvěděla u paní doktorky,že mám silně zakloněnou dělohu dozadu,což si myslím,že jsem dříve neměla..po porodu mi dost ochablo pánevní dno,ač jsem celé těhotenství cvičila,jestli to má vliv?děkuji za Vaše názory