Můžu být těhotná, nebo je to nepravděpodobné?

verulca
19. kvě 2016

Zdravím, chtěla bych se poradit ohledně mého stavu. V polovině března jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk den před ovulací (a ještě asi tři dny předtím). Potom přišla menstruace, normálně v termínu a mezi další menstruací jsme měli opět pohlavní styk, opět nechráněný, ale tentokrát mimo plodné období. Poté přišla znovu menstruace. Od té doby jsme spolu pohlavní styk neměli, před týdnem měla přijít moje pravidelná menstruace, ale nepřišla. Kromě toho mám divné chutě, zároveň pocity na zvracení a dost piju. Některé dny jsem přecitlivělá (nejen náladově, ale i tělesně-např. mě všechno lechtá apod.). Četla jsem, že je možné otěhotnět a po otěhotnění krvácet jako při menstruaci a přesto být těhotná. Mohla bych tedy být těhotná?

nika82
19. kvě 2016

udelej si test a uvidis

misula29
19. kvě 2016

to je donekonečna tady tyhle dotazy 😀 Ano, můžeš i nemusíš ,udělej si test ,popř. si skoč k doktorovi.Nemyslím,že by tady byla nějaká Sibyla nebo baba Vanga 😉

eloana
19. kvě 2016

tak jak pisi holky...tehotna byt muzes a nemusis..... ja treba pri 3 tehotenstvi prvni mesic krvacela v den ocekavane MS.....zkus test,ale pozor pokud jsi tehotna uz dele-nemusi byt tehotensky test spolehlivy....nejspolehlivejsi je kolem toho 4-5tt ...kolem 9 tydne HCG klesa a funkci prebira placenta...proto,kdyz nekdo testuje treba do 8tydne-stava se, ze tehotensky test zacina slabnout.

klaarusa
19. kvě 2016

Možne je vše. Test jistě zodpoví otázku nejlépe.

iwet91
19. kvě 2016

TEST!! 😀

bazarky
27. lis 2019

Ahoj holky. Prosím o radu. Jde o. To ze jsem poslední menses mela 28.10-3.11.byla jsem na gynekologii 25.11. protoze me hrozne pichalo v podbrisku a zvracela jsem. Dalsi ms bych mela mit prave toho 25.11.-jeste jsem to nedostala. Na vnitrnim ultrazvuku mi pani dr rekla, ze mimco nevidi (jasne taky, jak by mohla - posledni sexovani bylo 12.11) coz by poznat jeste ani nemohla si myslim.. No jde o to, ze mi dr rekla ze mam zvysenou delozni sliznici a volnou tekutinu v deloze 8o.. Ma cenu si kupovat test? Zpozdeni 2 dny... 🙄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru