icon

Krvácení v ranném těhotenství, dopadlo vše dobře?

1306
20. bře 2017

Je tu někdo, kdo v začátku těhotenství krvácel a vše dopadlo dobře?V pátek jsem si udělala 3 testy,byly pozitivní, v sobotu také byly pozitivní, dnes jsem začala krvácet, šla jsem k doktorovi, v děloze viděl jen vysokou sliznici, ve čtvrtek mám jít na krev a v pátek znovu na ultrazvuk. Mám strach jít jen na wc..Břicho mě bolí jako když to mám dostat, jen trochu méně....

Strana
z3
dolezalovalucie
3. dub 2017

@1306 Kolikaty mas byt tt?na UTZ je videt az když je HCG nad 1000,to uz tedy mas?

alena2109
3. dub 2017

Ahoj, vím co prožíváš. Před rokem jsem v cca 10 týdnu začala krvácet, ale opravdu stylem jako když jdu na malou. Jela jsem na pohotovost, kde mě prohlédli a řekli že jediné co mohu udělat je ležet, nic nedělat a předepsali mi Ascorutin a Utrogestan. Krvácení se uklidnilo, ale krvácela jsem až do cca 1/2 druhého trimestru, důvodem byl hematom. A teď mi tu řádí půl roční chlapeček 🙂 držím pěsti a nemyslet na to ,co by kdyby... Opravdu to pomáhá a já to tak brala, co se má stát stane se. Předtím jsem měla také zamlklé těhotenství.

1306
autor
3. dub 2017

@dolezalovalucie Mela bych byt 7tt, ale do soboty(12 dní) jsem silne krvacela, v nedeli uz jen spinila jako dnes, tak jsem si rikala,ze to ze me odeslo, ale v patek jsem byla na krvi i ultrazvuku Hcg 520, sliznice 2mm, dnes Hcg 708, furt to jde nahoru. Nechci o vejcovod prijit...

1306
autor
3. dub 2017

@alena2109 Já uz se s tim smirila, ze jsem potratila (potratila jsem i loni v lete), ale nedokazu pochopit,ze kdyz jsem tak hodne krvacela,ze to proste odeslo samo a ja se odpichnu a pujdu dal, ale takhle se to takne uz 14 dni, kazde dva dny chodim na krev, uz jsem hrozne unavena..Vim jiste,ze tehotenstvi to neni,to uz by bylo neco videt, ja jen nechci pod dalsi narkozu..Ale je evidentni,ze to nekde roste,kdyz hcg roste, ale neroste tak jako v tehotenstvi...

dolezalovalucie
3. dub 2017

@1306 A to me moc mrzi a chápu,ze se ti na zakrok nechce ale podle me je mensi zlo nez nejit vůbec,treba bys pak nemohla mit nikdy deti

1306
autor
5. dub 2017

Tak to bohuzel dopadlo spatne..Vcera me operovali a vzali mi pravy vejcovod. Uz opravdu nevim jak dal, ani nevim,kdy se zase zacit snazit...Uz jsem aspon doma, ale boli to..☹

dolezalovalucie
5. dub 2017

@1306 Teda to je mi moc lito,drz se.Tak urcite se musí dodrzet sestinedeli ale to dalsi ti reknou az pujdes na kontrolu.Ted hlavne odpočívej ❤

@1306 nejdřív si odpočiňte

předpokládám, že šlo o mimoděložní těhotenství... to se nedá nijak ovlivnit, stává se to... je mi líto, že jste přišla o vejcovod...

odpočívejte a nechte proběhnout všechny pocity...
řekněte si o podporu v okolí, o objetí, o popovídání... dostatečně spěte a zdravě jezte, ať se duše i tělo můžou mohou začít hojit

buďte na sebe laskavá ❤

1306
autor
5. dub 2017

@bachovy_esence_poradna Děkuji za pěkná slova. Od zítřka začnu užívat přírodní kapičky a nechám to na přírodě..Určitě nebudu čekat půl roku. Líbila se mi jedna věta od jedné slečny : pan primář mi řekl, ať se máme s přítelem rádi, že si příroda poradí sama..

kokoska321
5. dub 2017

@1306 Tak tak, zkus vypnout, máš teď dny pro sebe.. tak si je udělej "pro sebe", zajdi si na kosmetiku, relaxuj, něco pěkného si přečti... až bude ten správný čas začít se snažit, to asi poznáš sama.. šlo přeci jen o operaci, nějaký klidový režim bude potřeba. Nech se hýčkat. Určitě se to potom povede.. 🍀

Strana
z3