Který těhotenský test je nejcitlivější?
Holky, který těhu test je nejcitlivětší? 10 nebo 25? A jaká je nejlepší značka? Četla jsem, že mamatest, ale ten se dělá s citlivostí 10. Včera odpoledne jsem si dělala těhu test ( žádná značka, prostě No name) a druhá čárka se mi objevila, kterou viděl i manžel. Byl to s citlivostí 25 a dnes ráno jsem dělala znovu ten samý test a čárka minimální, manžel ji neviděl, já sice ano, ale je hrozně slaboulinká- slabší než včera. Chci zkusit ještě jiný test, který má aspoň nějaký název. Děkuji za zkušenosti
Mamatest je i s citlivostí 25, jen ty novější Mamatesty jsou s citlivostí 10, ale jinak souhlasím s kutcher, pokud je čárka silná, žádný duch, tak to holt asi něco znamenat bude 😉. Osobně bych testovala nejdřív týden po vynechání menstruace.
Nemá cenu testovat dřív jak týden po vynechání MS a pak už je jedno jestli má citlivost 10 nebo 25.pak už by tam mělo něco být at už je značkový nebo ne.. 😉 přeju hodně štěstí.. že se vyrobili testy s citlivostí 10 je jen obchodní tah,hcg narusta obden o jednou tolik takze kdyz napr v pondělí budeš mit na 10tkovym testu // tak na 25 je ve stredu-čtvrtek už budeš mít taky 😉
ahoj,myslim clearblue, kdyz jsem cekala 1.mimi, tak jsem zkusila nejaky levny(dr. mi rekl, ze je to vse nastejno 😠 ) a teda vzala antibiotika, kt jsem mela napsana pro pripad negat testu..manzel mi pak prinesl clearblue a ten ukazal pozitivitu 😉
mě ukázala mamatest (citlivost 10) dva dny před MS viditelnou čárku 😉 a den ode dne silnější 😉 myslím si, že mamatest je opravdu dobrý test a za dobré peníze 😉
na doporučení od kamarádky jsem měla Clearblue, den po vynechání menstruace (podle který bych si mohla řídit hodinky 😀 ) svítilo plusko velmi jasně už po prvních 2 vteřinách 🙂
Já bych podle zkušenosti také volila mamatest.Zkoušela jsem i jiné no name testy a mamatest mi přišel nej!!! 🙂
taky jsem vždy byla pro mamatest....ted jmi al emamatest s citlivostí 10 ukázal už týden před MS // sice to byl opravdu duch..ve středu ráno den po vynechané MS mi opět test ukázal // už byl duch viditelnější a během 15 minut se mi rozjela MS.....takže nevím jakým testem mám příště testovat ☹
Já jsem si kupovala mamatest. Ale když se zeptáš v lékarně, tak Ti určitě taky poradí.. 😉 hodně štěstí!
ahojky, ja si taky myslim, ze to vyjde vsechno nastejno,lisi se to jen cenou. Dobre zkusenosti mam s mamatestem, nejlepsi je testovat z prvni ranni moci. Tak hodne stestiiiii🙂
ahojky holky, já jsem taky pro mama test, ověřený, 2 kusy za 50Kč, to je dobré, lékárnice na mě koukala, když jsem se jí ptala na digitální clearblue, říkala "tak to nevím, ale to bude zase nějaký tahání peněz z lidí". Zítra to mám dostat, snažíme se o mimi 1. měsíc, jsem nedočkavá, tak jsem si dneska dělala test a je negativní, vím, že je to brzo, ale představa, že budu čekat třeba ještě týden je děsná ☹ Tak jsem trošku zklamaná ☹
Já si koupila Mama Test comfort v lékárně DOC SIMON za 53 Kč (normálně vyjde asi na 80) a už 10 DPO mi ukázal dušíka (10 dní před plánovanou MS).
Já si vždycky kupovala Mamatest 10. Jinému ani nevěřím. Navíc to je můj šťastný, na kterém jsem našla //.
Žádní falešní duchové, byla jsem s ním spokojená.
Teď od nich používám ovulační testy a doufám, že brzo zase uvidím // na těhu testu. 😝
Zdravím dámy, na jakém principu funguje ten test clearblue? To je taky jen jednorázový? Je to asi blbá otázka, ale je digitální tak jsem přemýšlela, jestli to koupím a vyhodím, nebo ne 🙂
Za mě testy z Benu lékárny (balení 6 ovu+2 tt - ty tt se dají koupit i samostatně asi za 45-50,- Kč 2 ks). 2x těhu, 2x spolehlivé, nikdy falešňák a tohle těhu duch už 8.dpo. A jsou to 10kové.
Ahoj holky muzu se zeptat,jaky test je podle Vás teď nejlepší? Používala jsem Lady max 2v1,ale slyšela jsem že děla rad falešný duchy
@martulina7 to je porad dokola... Tehotenske testy v 99,9999999999 % nedelaji falesne duchy. Damy, ktere si stezuji na falesne duchy testuji pred menstruaci, kdy test zachyti bud rane tehotenstvi, ktere dale neprosperuje a odejde s menstruaci, nebo zachyti fyziologickou hladinu hCG, ktera se pred menstruaci zvysuje tak, ze uz ji test detekuje. Proto je take ve vetsine laboratori hranice potvrzeni tehotenstvi az 10 jednotek hCG. V obou pripadech nejde o chybu testu, ale dam, ktere testuji v rozporu s instrukcemi od vyrobcu i lekaru.
@sudylichozrout ja se omlouvám,ale chtěla jsem poradit jaky test,ne poučování...sama vím,co to obnáší, takže děkuji
@martulina7 Já testovala mamatestem a spokojená jsem maximálně. Ducha ukázal už dva dny před MS, každým dalším dnem mi čárka sílí 🙂.
@martulina7 test jakykoliv. Je to uplne jedno, falesneho ducha ti neudela zadny. Prot ti to pisu.
@martulina7 nemyslím si, čárka je stejně široká jako ta kontrolní, i když je zatím takhle slabá 🙂 Tenhle test má ale citlivost 25 jednotek. Kup cokoliv s citlivostí 10 jednotek a uvidíš 🙂

@hanysek.hanysek tak 10 jsou nejcitlivější, ten mamatest je taková ověřená značka, ale troufám si říct, že rapiclear, best2 a jim podobné fungují stejně dobře, od těch hcg 20 a výš mi vyhovuje hcg quick test s mističkou na moč, ten je dobrej na takovýto ujištění se, protože ty 10-tkový testy umí i falešně pozitivní výsledky, tzv. duchy, ale pokud je na nich čárka silná, tak je to takový celkem jistý;)