icon

Lze otěhotnět po vynechání antikoncepce?

11. led 2023

Ahoj,chci se zeptat..beru asi 2 roky po porodu HA a naposledy jsem dobrala plato a normálně to dostala jak jsem měla…ale během toho jsem onemocněla a neměla jsem si jak vyzvednout recept a tak jsem po tom týdnu si nevzala týden prášek. Akorát jsem měla sex a vůbec mi nedošlo že to neberu a bylo to do mě. Prášky už mám a tak nevím jestli si ho mám vzít a nebo počkat. Ja si říkám že si ho vezmu a třeba to pomůže zabránit případnému těhotenství. Mate někdo zkušenosti? Mám celkem strach.

werik153
12. led 2023

Říká se že hned po vysazení antikoncepce je právě nejvyšší šance na otěhotnění. Jestli je to pravda netuším.

lencaa11
12. led 2023

To už nezabrání HA někdy žena otěhotní hned po vysazení nekdy ne asi bych si 14 dní od sexu udela test pro svůj klid

autor
12. led 2023

A nevíte jak je to s těmi prášky?

autor
12. led 2023

Kdy si ho mám vzít teda? Až když to dostanu nebo už teď

katherine177
13. led 2023

Brala bych až když to dostanete ,teď už ne zbytečně si rozhodíte cyklus ,kdyby jste náhodou byla těhotná tak by ta antikoncepce nebyla dobrá ,tak si teď do ms dejte pauzu a chraňte se kondomem.

autor
13. led 2023

Když já teď miminko neplánuji…😕

jana_001
13. led 2023

chráněna už tak nejsi a tedy ani jsi nebyla pokud byl styk během doby kdy si nebrala pilulky neboli riziko je a asi ne úplně malé. Počkej do nového cyklu raději

autor
22. led 2023

Ahoj,holky ještě jsem to nedostala je to ok?🙈

autor
22. led 2023

Jsem blběna no…

lencaa11
Autor odpověď smazal
helen_h
23. led 2023

Pokud jste část cyklu prášky brala, pak už zase ne, tak samozřejmě není divné, že menses nepřijde jako hodinky. Nicméně pokud byl sex bez těch prášků, tak mohlo vyjít i těhotenství. Jestli je už 14 dní od toho nechráněného styku, zkuste těhotenský test.

lencaa11
23. led 2023

Vzala bych 300kc a šla na krev hcg

autor
23. led 2023

@helen_h dnes 14dni

autor
23. led 2023

A bolí mě jak kdybych měla cystu vpravo pod podbříškem…může to taky být kvůli tomu že by to mohla být cysta?

lencaa11
23. led 2023

Může a nemusí udělat TT nebo zajít na krev to je asi jediné řešeni 😉

helen_h
23. led 2023

Ta bolest může být jen i normální menses, když se ti probudily vaječníky bez prášků.

kolibrik123
3. únor 2023

Jak jste nakonec dopadla?

autor
3. únor 2023

@kolibrik123 Tak už jsem to dostala a mám 4 prášky v sobě😂Ale mám divné chutě,tak si zitra asi udělám radši těhotenský test…pro jistotu😂🙈

autor
3. únor 2023

Jak jsem měla tu bolest tak to byla cysta,která praskla a bolelo to že tam byla volna tekutina…byla jsem na gymdě i🙂