icon

Má menstruace se zpozdila o 10 dní. Co teď?

lujhu
1. pro 2023
malytlustyhroch
1. pro 2023

@lujhu 7 den zpozdeni jsem jeste mela bilo az v dalsich dnech "ducha" - jak to bylo presne 10 den zpozdeni si nepamatuji. Ale od ducha uz to slo rychle, za dva dny silnejsi duch a za dalsi dva uz normalne pozitivni test. U me to bylo vsechno v poradku, proste se po nekolika letech zblaznila ovulace a prisla pozdeji, ale obecne, co jsem pochopila, je lepsi takove "zpozdene" tehu konzultovat s gynekologem, protoze nekdy za pomalym narustem hcg muze bohuzel byt mimodelozni tehotenstvi.

lujhu
autor
1. pro 2023

@malytlustyhroch no jasný počkám ještě 2-3 dny když se neobjeví ms letím k Dr

lencaa11
1. pro 2023

@lujhu test může ukázat 14 dní od Ms není kam spěchat buď bude TT sílit nebo dorazi Ms testovala bych dal

lujhu
autor
2. pro 2023

@lencaa11 zkusím, je možný otěhotnět i během nepravidelného cyklu ? Tudíž nevím kdy proběhne ovulace? Má stím nějakou zkušenost

lencaa11
2. pro 2023

@lujhu ano žena může normálně mít těhotenství když je nepravidelný cyklus spíš jde o to zda je ovulace

lujhu
autor
2. pro 2023

@lencaa11 ovulaci jsem měla ale nevím jaký dny přesně vím že jsem měla vytok podobny vaječnemu bílků průhledný pak se to změnilo na hnedy až ruzovy vytok , a teď mám zas bílý

lencaa11
2. pro 2023

@lujhu tak max test vyzkoušet za 3-6 dní to by už test měl ukázat ...

lujhu
autor
3. pro 2023

@lencaa11 dnes ráno jsem testovala a nic už tam není tak nevím, jedine zajít k Dr

lencaa11
3. pro 2023

@lujhu tak to těhotenství nebude uvidíte počkala bych ještě týden a pak bych zašla k lékaři

lujhu
autor
3. pro 2023
lujhu
autor
3. pro 2023

@lujhu za mě tam je bílo 😀

lujhu
autor
3. pro 2023

@lujhu kdyby to byla cysta nebo biochemické těhotenství jsou nějaký priznaky ? Dnes 12 den zpoždění a jen mě poboliva břicho jako když to mám dostat tak ještě počkám

lencaa11
3. pro 2023

@lujhu u bichemickeho test je pozitivní pak začne slábnout a u cysty se může Ms přijít jinak no těžko teď říct co z toho bude vyčkala bych ještě pár dní a když když tak se stavit na gynde

lujhu
autor
3. pro 2023

@lencaa11 když tak přikládám foto ale myslím si že tak nic není

lujhu
autor
3. pro 2023

@lencaa11 tenhle týden zajdu , děkuji

lujhu
autor
4. pro 2023

@lujhu chtěla bych se jeste zeptat v jakém tt těhotenství se u vás ukázal pozivni test ? U paní doktorky jsem byla a žádný problém nemám řekla ať ještě počkám cc tyden kdyby nedošla ms tak mám přít a odeberou my krev 🤷‍♀️

lencaa11
4. pro 2023

@lujhu když je žena těhotná ukáže každý test lékař už by vám řekl něco nějaký náznak že vidí uvidíte za týden zda Ms přijde

lujhu
autor
4. pro 2023

@lencaa11 taky si myslím asi nějaká hormonální nerovnováha ale zatím moje nejdelší zpoždění

lujhu
autor
4. pro 2023

@lujhu teď jsem zkoušela a je tam duch , divný

pajasala
6. pro 2023

@lujhu jsi těhotná gratuluji

lujhu
autor
6. pro 2023

@pajasala dekuju ale myslím si že asi ne dnes ráno jsem byla na WC a na papíru byla lehce krev a bolí mě opět břicho jako bych to měla dostat 🤨 nechápu ten test

lujhu
autor
6. pro 2023

@lujhu ms dorazila tak možná asi to odešlo stim jinak to nevidím,

lencaa11
6. pro 2023

@lujhu je možné že to bylo právě to biochemické tt 😔