icon

Malý dušík na těhotenském testu?

barbora2016
6. led 2016

Ahoj děvčátka,
Toto je mé první založené téma .. PM jsem měla 16.12., styk máme cca 3-4 v týdnu .. je to různé 😀 nehlídám si nějak přesně plodné dny .. Nějak od víkendu mě tak nějak pobolívá bříško, trošku jsem zakrvácela (jen maličko, spíše do růžova). Dnes jsem si udělala testík (mamatest) - nebyl z ranní moči. A já i manžel jsme viděli decentní čárečku .. ale teď nevim, zda tam ta čárka prostě je vždy jakoby ,,vrytá", nebo jsem magor a nebo tam skutečně je ... přikládám fotku a budu moc ráda za každý příspěvek ! 🙂
Hezký večer všem 🙂*

Malý dušík na těhotenském testu?
Strana
z2
julliee
11. srp 2017

Hezký den 3 dny do Ms myslíte že se můžeme s přítelem radovat?

jaanicce
11. srp 2017

@julliee Ja bych jeste pockala. Mne se treba ukazala mrska az po strasne dlouhe dobe, mela jsem i negativni hcg a pak to najednou vystrelilo. Ale znam zase holciny co jim dusiky udelala cysta nebo se radovaly zbytecne. Je to strasne individualni. Ja ho tam teda vidim, ALE.. Zkus to pozdeji nebo jiny test ;)

jaanicce
11. srp 2017

@julliee Mimochodem muj stary gynekolog mi rikal, ze si mam radsi koupit panaka nez tyhle testy :D Tak nevim..

julliee
11. srp 2017

@jaanicce je to mamatest 10 zítra ráno zkusím lady max a uvidím 🙂 kéž by to vyšlo mám teď 10 dpo

jaanicce
11. srp 2017

@julliee Ja jsem si test delala cca pred tremi tydny a rikali mi,ze tyhle testy ted nejsou vubec na skladech a nevyrabi se?? Kupovala jsem si cca tri a az na tom poslednim mi to vyslo.. A ani nevim co to bylo zac :D Jen ze je to ten do "proudu"

jaanicce
11. srp 2017

@julliee Drzim moc a moc palecky!❤

gabcat
11. srp 2017

@julliee Můj první pozitivní test 😉 Ono samozřejmě vždycky se může něco změnit, každopádně ten test je pozitivní 👍

julliee
11. srp 2017

@gabcat ju to mám obrovskou radost a tobě mocinky gratuluji ❤🙂 snad to vyjde snažíme se půl roku bylo by to krasné kdyby to konečně vyšlo

gabcat
11. srp 2017

@julliee Držím palce, ať sílí 😉

kalumibola
11. srp 2017

Ahoj Holky ,co myslíte je tam dušík, je nějaká šance ? Mám teda ještě 5 dní do očekávané MS,ale nedalo mi to zkusit.

julliee
11. srp 2017

@kalumibola nějaký náznak tam vidím ale je to opravdu miniaturní dušík 🙂 momentálně taky řeším svého dušíka viz příspěvek výše 🙂

kalumibola
11. srp 2017

@julliee koukám a dušíka tam vidím 🙂 tak držím palečky 🙂

julliee
11. srp 2017

@kalumibola děkuji mám ještě cca 2 až 3 dny do neočekávané ms 🙂 tak doufám že už nedorazí 🙂 jsem 10 dnů po ovulce 🙂

kalumibola
12. srp 2017

Tak dušík sílí.tak uvidíme 🙂

luciebx
12. srp 2017

@gabcat jen ať sili

gabcat
12. srp 2017

@luciebx To asi nebylo pro mě, Já jsem za chvíli 30. týden 🙂 mně malá sílí až až 😀

luciebx
12. srp 2017
sticker
Strana
z2