Malý dušík na těhotenském testu?
Ahoj děvčátka,
Toto je mé první založené téma .. PM jsem měla 16.12., styk máme cca 3-4 v týdnu .. je to různé 😀 nehlídám si nějak přesně plodné dny .. Nějak od víkendu mě tak nějak pobolívá bříško, trošku jsem zakrvácela (jen maličko, spíše do růžova). Dnes jsem si udělala testík (mamatest) - nebyl z ranní moči. A já i manžel jsme viděli decentní čárečku .. ale teď nevim, zda tam ta čárka prostě je vždy jakoby ,,vrytá", nebo jsem magor a nebo tam skutečně je ... přikládám fotku a budu moc ráda za každý příspěvek ! 🙂
Hezký večer všem 🙂*

@julliee Ja bych jeste pockala. Mne se treba ukazala mrska az po strasne dlouhe dobe, mela jsem i negativni hcg a pak to najednou vystrelilo. Ale znam zase holciny co jim dusiky udelala cysta nebo se radovaly zbytecne. Je to strasne individualni. Ja ho tam teda vidim, ALE.. Zkus to pozdeji nebo jiny test ;)
@kalumibola nějaký náznak tam vidím ale je to opravdu miniaturní dušík 🙂 momentálně taky řeším svého dušíka viz příspěvek výše 🙂
@julliee koukám a dušíka tam vidím 🙂 tak držím palečky 🙂
@kalumibola děkuji mám ještě cca 2 až 3 dny do neočekávané ms 🙂 tak doufám že už nedorazí 🙂 jsem 10 dnů po ovulce 🙂

Hezký den 3 dny do Ms myslíte že se můžeme s přítelem radovat?