Malý těhotenský váček
Dnes jsem byla u doktora na ultrazvuku a podle něj mám malý těhotenský váček, tak to bud znamená,že je tam problém a neroste nebo jsem neotěhotněla při IUI ale později.Potom počátečním nadšení po objevení dvou čárek na testu obrovský zklamání,strach,nejistota..Vůbec nevím jestli teď mám počítat s tou horší variantou? Za týden mám jít znovu, jestli se zvětšil. Těhotenský příznaky žádné nemám což prý taky není dobrý znamení.Měla jsem některá z Vás podobný problém a dopadlo to dobře nebo špatně?
@pasteta a pokud ti nekdo rekl ze kdyz nemas priznaky tak je to spatne, tak je to s prominutim Deb*l ! Tohle neni pravda !
@absintka19 Poslední menstruaci jsem měla 27.3 a inseminace proběhla 12.4.Podle něj bych měla být v pátem týdnu ale těžko se to odhaduje, když se ani neví jestli se zadařilo při inseminaci nebo až po ní.Já nevyšiluju jen si prostě uvědomuju,že stát se může cokoliv.
@pasteta na 5tt je to skutecne brzy.
Ano, stat se muze vse. Ty ale musis byt v klidu. Mas cas aby se vse ukazalo jak ma byt, min 2 tydny a pak se uvidi. Neboj se, nestresuj se. Vim, te je to tezke, ale embryjku by to vse neprospivalo.
Budeme drzet palecky. Je bezne ze ted mas maly vacek.
@absintka19 Pozval si mě za týden v pátek. Docela lituju,že jsem si nenašla jiného doktora, protože ten jeho přístup je hodně zvláštní. Sám mně řekl,že jistotu budu mít jedině až budu mít dítě v náruči. Jinak,že je tam nejistota a rizika po celou dobu. Samozřejmě vím,že rizika jsou ale tím člověka moc nepovzbudí.
@pasteta chapu, ten pristup je zvlastni.
Ja se taky porad 'obavam' 🙂
A po porodu se budu jeste vic bat 🙂
Neboj, drzim palecky !
@pasteta Na 5tt většinou není videt nic jen vacek.Snaz se byt v klidu a moc se nestresovat.Jako nechapu co mas za doktora,chapu,ze nemůže rict,ze vse dopadne dobře ale takhle člověka zbytecne desit,to je nesmysl.Hodne stesti at je vse jak ma.
@absintka19 Koukala jsem,že budeš rodit v květnu,tak hodně štěstí a at to máš brzo za sebou a už si užíváš miminka.
@dolezalovalucie Ten pátý týden počítá od poslední menstruace ale inseminaci mně dělal 12.5 což je skoro za 14dní. A hlavně není jistý,že jsem otěhotněla při inseminaci. Taky jsem čekala,že mně řekne at jsem v klidu,že je brzo ale spíš mně připadalo,že mě připravuje na nejhorší variantu.
@pasteta dekuji, 6 dni do TP 🙂 miminko mame po KET.
@pasteta Uvazovala bych nad zmenou lekare,at slyšíte i názor nekoho jiného,podle me je proste moc brzo.No uvidíte na další kontrole aspoň jestli roste
@dolezalovalucie Ja uz jsem o zmene uvazovala,protoze ten jeho pristup je hodne zvlastni.Zacalo to tim,ze mne rozmlouval inseminaci,ze jsem stara a chtel umele oplodneni.Ted me taky zrovna neuklidnil,spis naopak.Nezbyva nez cekat a myslet na to,ze bylo brzo.
@pasteta Tak v tom pripade si najdete nového lekare co nejdriv.

@pasteta prosim te nevysiluj. Teh.priznaky ti nic nereknou o tom zda je tehu ok nebo ne. Chybi info jdy byla MS, kdy bylo IUI dle ceho ti mame poradit? Neuvadis ani v jakem tt jsi....mozna jsi sla jen brzo k lekari kdy neni nic jeste videt.