Zvětšený žloutkový váček a bez srdíčka
Ahoj holky, tak jsem tu byla ještě dva dny zpět nadšená, že jsem těhotná, na testu dálnice jako blázen.
No dnes jsem byla u dr., těhotná jsem, ale na ultrazvuku žádné srdíčko a žloutkový váček prý zvětšený. Řekla mi vyloženě pokud tam za týden srdíčko nebude, půjde to ven. A že s tím spíš nemám počítat, že se to tak prostě někdy stává.
No nebudu tu nic hrát, brečím od té doby jak želva, ikdyž jsem s těhotenstvím vlastně původně nepočítala, teď už je mi to ale děsně líto a nějak to těžko vstřebávám a taky se od mala panicky bojím operací, tudíž to mě taky hází do deprese. 😨
Je mi jasné, že každé těhotenství je jiné, ale tak aspoň se zeptám - stalo se vám někomu, že by s podobnou "diagnózou" přece jen bylo vše ok a nakonec se i při zvětšeném váčku srdíčko objevilo a navzdory prognóze dr bylo vše ok?
Ahoj holky, mám dotaz. Jsem po IVF, v 7.tydnu byl vidět na ultrazvuku jen zloutkovy vacek, coz bylo dle primare normalni, vcera v 9.tydnu i embryjko, ale bez srdecni akce. Pry pockame 5 dnu a pokud nic, tak potrat. Vsude ctu,jak je internet plny šťastných koncu, ale ja teda zatim ctu jen samé špatné a kyretaz nebo to nechat samovolne....jak mi je je asi jasne, po tom vsem cim clovek pri ivf cyklu prosel, mate nekdo nejakou pozitivni zkusenost?

Ahoj, ty ultrazvuky takhle ze začátku nejsou moc jasné a snadno je to vidět zkresleně.
Nepíšeš v jakém jsi týdnu či jestli je to vůbec nějak ověřitelné... Nicméně bych prostě počkala ten týden (chtěla jsem napsat "v klidu počkala", ale to je asi nemožné) a po týdnu se uvidí... POkud ti to stále bude připadat nejasné, tak klidně počkej i dýl (nebudeš-li mít nějaké zdravotní potíže).
Držím palce!