Malý těhotenský váček

pasteta
4. kvě 2017

Dnes jsem byla u doktora na ultrazvuku a podle něj mám malý těhotenský váček, tak to bud znamená,že je tam problém a neroste nebo jsem neotěhotněla při IUI ale později.Potom počátečním nadšení po objevení dvou čárek na testu obrovský zklamání,strach,nejistota..Vůbec nevím jestli teď mám počítat s tou horší variantou? Za týden mám jít znovu, jestli se zvětšil. Těhotenský příznaky žádné nemám což prý taky není dobrý znamení.Měla jsem některá z Vás podobný problém a dopadlo to dobře nebo špatně?

absintka19
4. kvě 2017

@pasteta prosim te nevysiluj. Teh.priznaky ti nic nereknou o tom zda je tehu ok nebo ne. Chybi info jdy byla MS, kdy bylo IUI dle ceho ti mame poradit? Neuvadis ani v jakem tt jsi....mozna jsi sla jen brzo k lekari kdy neni nic jeste videt.

absintka19
4. kvě 2017

@pasteta a pokud ti nekdo rekl ze kdyz nemas priznaky tak je to spatne, tak je to s prominutim Deb*l ! Tohle neni pravda !

pasteta
autor
4. kvě 2017

@absintka19 Poslední menstruaci jsem měla 27.3 a inseminace proběhla 12.4.Podle něj bych měla být v pátem týdnu ale těžko se to odhaduje, když se ani neví jestli se zadařilo při inseminaci nebo až po ní.Já nevyšiluju jen si prostě uvědomuju,že stát se může cokoliv.

absintka19
4. kvě 2017

@pasteta na 5tt je to skutecne brzy.
Ano, stat se muze vse. Ty ale musis byt v klidu. Mas cas aby se vse ukazalo jak ma byt, min 2 tydny a pak se uvidi. Neboj se, nestresuj se. Vim, te je to tezke, ale embryjku by to vse neprospivalo.
Budeme drzet palecky. Je bezne ze ted mas maly vacek.

yerry
4. kvě 2017

@pasteta zkus být v klidu, ještě je brzy 😋

pasteta
autor
4. kvě 2017

@absintka19 Pozval si mě za týden v pátek. Docela lituju,že jsem si nenašla jiného doktora, protože ten jeho přístup je hodně zvláštní. Sám mně řekl,že jistotu budu mít jedině až budu mít dítě v náruči. Jinak,že je tam nejistota a rizika po celou dobu. Samozřejmě vím,že rizika jsou ale tím člověka moc nepovzbudí.

absintka19
4. kvě 2017

@pasteta chapu, ten pristup je zvlastni.
Ja se taky porad 'obavam' 🙂
A po porodu se budu jeste vic bat 🙂
Neboj, drzim palecky !

dolezalovalucie
4. kvě 2017

@pasteta Na 5tt většinou není videt nic jen vacek.Snaz se byt v klidu a moc se nestresovat.Jako nechapu co mas za doktora,chapu,ze nemůže rict,ze vse dopadne dobře ale takhle člověka zbytecne desit,to je nesmysl.Hodne stesti at je vse jak ma.

pasteta
autor
4. kvě 2017

@absintka19 Koukala jsem,že budeš rodit v květnu,tak hodně štěstí a at to máš brzo za sebou a už si užíváš miminka.

pasteta
autor
4. kvě 2017

@dolezalovalucie Ten pátý týden počítá od poslední menstruace ale inseminaci mně dělal 12.5 což je skoro za 14dní. A hlavně není jistý,že jsem otěhotněla při inseminaci. Taky jsem čekala,že mně řekne at jsem v klidu,že je brzo ale spíš mně připadalo,že mě připravuje na nejhorší variantu.

absintka19
4. kvě 2017

@pasteta dekuji, 6 dni do TP 🙂 miminko mame po KET.

dolezalovalucie
5. kvě 2017

@pasteta Uvazovala bych nad zmenou lekare,at slyšíte i názor nekoho jiného,podle me je proste moc brzo.No uvidíte na další kontrole aspoň jestli roste

pasteta
autor
5. kvě 2017

@dolezalovalucie Ja uz jsem o zmene uvazovala,protoze ten jeho pristup je hodne zvlastni.Zacalo to tim,ze mne rozmlouval inseminaci,ze jsem stara a chtel umele oplodneni.Ted me taky zrovna neuklidnil,spis naopak.Nezbyva nez cekat a myslet na to,ze bylo brzo.

dolezalovalucie
5. kvě 2017

@pasteta Tak v tom pripade si najdete nového lekare co nejdriv.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru