Mám důležitou otázku ohledně možného těhotenství

zapomenuta
28. bře 2016

Ahoj mam duležitý dotaz. Měli jsme s partnerem nechráněný sex. Byla to rychlovka ani ne 5 min. Jenže jsme ho měli takhle 2x za sebou. Pokaždé se udělal vedle. Sex jsme měli 2 dny zpátky. Já mam dnes nebo zítra dostat MS. Je nějáká šance že jsem během toho mohla otěhotnět ? Já o tom silně pochybuji. Mimčo si ted nemohu dovolit. Zítra mam ještě možnost použít postinor. Ale podle mě je to zbytečné. Jenže přítel říkal že mu možná nějáké sperma na penisu zůstalo. A potom ho do mě strčil znovu. Tak se bojí především on. Ale vůbec si tím není jistý. Co myslíte ? Je nějáká šance že jsem mohla otěhotnět ? Podle mě ne.

bajana
28. bře 2016

Nechránený styk = možné tehotenstvo. Síce je to veľmi nepravdepodobné, ale nie nemožné.

keysi90
29. bře 2016

Záleží kdy míváš ovulaci, a ano, je možné při nechráněném styku otěhotnět. Známá otěhotněla myslím 5 dni před MS. Bylo by dobré si zajistit antikoncepci, pokud dítě neplánujete. Pak by ses vyvarovala těm stresům s možným početím.

cilkat
30. bře 2016

Pokud si dítě fakt nemůžeš dovolit, ten postinor tě asi nezabije... Pravděpodobnost otěhotnění je malá, ale pořád nenulová.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru