Mám šanci, že jsem těhotná?
Ahoj prosim Vás o radu. Dneska je to 7den co se mi zpozdila MS. Bývá mi někdy šptně,bolest hlavy hlavně jsem furt unavena a bolí mě oči, cítím se jako balon nafuklá, sem tam ne často mam křeče v podbříšku jako bych to měla dostat, ale prsa mě nebolí vubec. Těh. Test jsem si dělala dneska ráno a negativní. Myslíte že mužu byt těhotná? Děkuji
Myslím, že nejsi, že těh.test by to ukázal. Také bych počkala ještě pár dní a zaběhla si na vyvolávačku a mezitím třeba ještě jeden test zkusila 🙂
Děkuji za radu.🙂 mě prsa taky pravě vždycky bolela před ms a tedkom taky nic. MS mam vždy přesou. A kdy ste zjistila pozitivnhí výsledek na testu ( který den) ? Myslíte že těhotná bt nemužu?
@andreaandrejka Děkuji asi zajdu i když z toho radost vubec nemam . ☹
Ve středu (5tý den spoždění)..to byla opravdu slabá čárka ( až sem si myslela, že si ji tam v hlavě vymýšlím).. :D druhý den trošku silnější.. 🙂 a pak dnes..a to též silnější..v pátek jdu k dr..tak snad bude vše ok 🙂
Klidně byt můžeš. Neni pravidlo, že ma byt pozitivni TT s očekávanou menstruací, to plati za predpokladu, že ovulace a čili tak oplodnení proběhlo v polovině cyklu. Mohla si mit ovulaci opoždenou, par dní pred očekavanou menstruaci, tudiž by bylo těhu mladši a TT se jako pozitivní ukáže dyl. Moje kamaradka ho měla pozitivni až 8.den po vynechani. A nebo to je prostě opožděná menstruace..
Ahoj, Chci se zeptat Dne 26.5 jsem začala ovulovat k nechráněné souloži došlo 31.5 Je možné že jsem těhotná menstruaci mám dostat 8.6 myslíte si že už by mi test ukázal těhotenství pokud se menstruce nedostavi Děkuji za odpověď
@terezsk Test ti nic neukaze,je brzy. Az 10dni probiha zahnizdovani,a az pak vznika hormon Hcg a az nasledne se jedna o tehotenstvi. Testuj,az kdyz ti bude meskat MS.
@andreaandrejka Chápu dobře když bych byla těhotná tak už bych to správně 8.6 n?měla dostat a měla bych mít zpoždění tedy?
@terezsk Nemela bys to dostat. Ale jsou i takove,ktere maji MS i kdyz uz jsou tehotne.
@andreaandrejka Děkuji za odpoved ...
Ja jeste dva mesice krvacela a mela jsem to za menstruaci.
@llenka005 Ahoj. Já bych si zkusila udělat ještě několik (nebo aspoň 2) těhotenských testů. Jakou značku jsi použila? U mě spolehlivě fungoval od Dr. Maxe. Držím pěsti a myslím, že ještě není nic ztraceno 🙂
Menstruace mela nastat 3.6 zatim se nedostavila .. Nemam ani zadne priznaky jako kazdy mesic. Chodim ted vic na zachod nic vic zatim neregestruji .. Je to 5 dni po nechranenem styku. Takze je asi na vse jeste brzy ne ? Delat nake zavery
@terezsk Je hodně brzy. Oplodněné vajíčko se zahnizduje až 10 dní, pak teprve vzniká hormon Hcg a až pak se jedná o těhotenství.

Mě prsa bolela před očekávanou MS.. 🙂 teď mě nebolí a mám 10tý den spoždění ( ale test je pozitivní)..
Být Váma, tak počkám ještě týden a kdyžtak jděte k doktorovi... 🙂 na injekci... 🙂