Přijde mi že sílí 🍀🍀
@adepickova 🙏🏻🍀💙❤
Držím pěsti ať to vyjde 🍀🍀❤️
Sílí ❤️ ja dělala test týden před vynecháním a měla jsem tam úplně stejnou čárku.. takže myslím že můžu gratulovat..dnes mám roční holčičku.❤️🤷
@adepickova moc děkuji. 🍀🙏🏻 Pak napíšu.
@pupinda moc děkuji za povzbuzení. My máme doma 2letého chlapečka, doufám, že to vyjde.
Ve čtvrtek by měla dojít MS, ale doufám, že nedojde. 😍🍀
Tak držím palce a dejte vědět. 🙂❤️
@nevimne jo já semtam nějakou nevolnost spíš jako bolest žaludku než že by mi bylo špatně. Mám pořád hlad a mám citlivý bradavky. Sem tam mě pobolívá břicho :D zatím nic jiného. Žádná averze na chuť, na vůně nebo dokonce zvracení 😂
Jen co slýchám, že takovéhle klidně těhotenství pak má za následek nehodné dítě 😂 kamarádka trpěla v těhotenství jako pes a miminko měla hodné a skoro nebrečící 😁
Ano❤
@pupinda ano napíšu. 👍🏻
@evunka27 no, tak to jsem zvědavá. Já měla těhotenství se synem v klidu. Tak snad vyjde i toto a bude v pohodě. I když syn byl první měsíce taky docela ubrečený.
@vikysek0987 😍😘
Dělej testy stejné značky, každá může mít jiné množství barviva. Přeju ať sílí. 🍀
@michaela666 díky za upozornění. Zkusila jsem jiný z toho důvodu, že ty předchozí byly od dr. maxe a mají málo barviva.
Teda tak to už je krásná čárka 🍀🍀tak držím pěsti aby vše vyšlo jak si přeješ ❤️🙏
@adepickova moc děkuji, přeji si, abychom to společně dali 9 měsíců. 👣
Zítra mám dostat MS, tak snad už nedojde. 🙏🏻
Myslím že nedojde 🍀
Taky jsem to takhle měla 🙏u nás to sice nebylo plánované, ale když jsem pak měla hodně brzo příznaky a po zjištění ducha na testu ,jsem furt říkala ať to dáme 🍀přes hematon v 8tt ,jsem momentálně 33tt,tak snad to dopadne i tobě ❤️❤️❤️
@evunka27 kéž by 🙏🏻🍀
@adepickova tak přeju hodně štěstí i Tobě 🍀33tt už je krásný.
Jsem zvědavá, ale začínám věřit, že to dáme.
Ted se každým dnem zas modlím ať už to mám za sebou 😁😁
@adepickova to přijde, ani se nestihneš otočit.
Tak ten je už přímo luxusní ❤Moc držím palečky, ať se brouček udrží a máš bezproblémové a klidné těhotenství 🍀
@vikysek0987 moc děkuji. Na kontrolu půjdu asi až v červnu. Teď má mudr dovolenou. Jsem zvědavá. Už abych šla od mudr s fazolkou tam kde má být a srdíčkem. 🍀🙏🏻❤💙
Určitě není kam spěchat, takhle to bude kontrola se vším všudy ❤Moc,moc držím palečky, ať vše probíhá jak má 🍀
@vikysek0987 vím, stejně nic neuspěchám. 🍀
Já jsem zítra přesně 8tt a na první kontrolu jdu až v pondělí a to budu 8+4tt, tak ti můžu dát vědět, co vše jsme viděli 😊