A na tom spodnim možna něco vidim ale zkus to vyfotit znovu.
@l01991 ano, vím, že se dělá jen ráno, ale chtěla jsem zkusit i další.
Možná tam něco málo vidím, ale lepší je testovat po vynechání. Ušetříš si i nervy. Jinak držím palce ✊
Něco tam je ❤️
@ferda90 moc děkuji za odpověď. Vím, ale bylo to silnější. Je mi totiž jinak.
@jjasmina moc děkuji, já právě taky vidím na všech, tak snad to dobře dopadne. 🙂 <3
Uvidíte, to máte test dr Max? Ten má totiž snad nejméně barviva
Vidím, držím palečky, ať sílí 😊
@jjasmina ano, dr max
@vikysek0987 jé, moc děkuji, snad to vyjde. 🍀 jednoho rošťáka už doma máme, ale před ním potrat a nedávno biochemko. Tak jsem jak na jehlách. 🙈
Zkuste za dva dny jinou značku testu,dr.max ma nejméně barviva ,ale něco málo tam vidím 🍀
Vidim,držím palce 💗
Ano. Vidím krásné duchy. Testuj si kdy chceš... také jsem testovala...ale pokud to dostaneš, budeš zklamaná. Zatím to vypadá nadějně, uvidíš...
Pokaždé když jsem testovala dopředu, protože “mi je jinak” a udělal se mi duch, tak jsem se radovala. O to víc jsem byla zklamaná, když to bylo jen biochemko nebo falešný test.
Teď jsem 7+4 a nebýt toho, že jsem měla pozitivní test, trochu mě bolí bradavky a břicho a semtam mi je nevolno, tak ani nevím, že jsem těhotná.
Ale když jsem měla spoždění, tak jsem nic z toho neměla. Tohle mi začalo tak 2 týdny po vynechání.
Takže doporučuji moc se nekontrolovat, nemyslet na to a testovat až po vynechání.
Tadyty “příznaky” jsou akorát vsugerovaný.
Určitě vyjde🍀Také máme doma princeznu a čekáme další princeznu(tedy prý, zatím je na závěry brzy)před tím ZT,tak teď doufám ve zdárný konec🙏Dej vědět, jak jsi dopadla ❤
Vidím na všech třech, tak ať to dobře dopadne. Já měla příznaky už pár dní po oplodnění a naopak jsem si to rozmlouvala, že to není možné, tak brzo je mít a byly to. Každá to máme jinak a zvláště pokud to není první zdárné těhotenství a ženská zná své tělo, může to poznat ještě před pozitivním testem. U prvního jsem taky každý měsíc zkoumala, jestli tohle "píchnutí" nemůže znamenat těhotenství a u druhého už jsem to uměla odlišit.
@adepickova moc děkuji, dnes jsem byla pro další test, ale myslím, že je to jak u dr max. Uvidíme zítra. Udělala jsem i dnes. 🙈
@vendelinka08 budu zklamaná, ale něco mi říká, že by to mohlo vyjít 🙏🏻
@evunka27 myslím, že to dopadne. Ale nikdy neříkám nikdy. Stát se může.
Co se týká biochemka, první den jsem měla ducha a jen dopoledne a další už nic. Ani odpoledne ani druhý den.
Teď jsou testy slabě pozitivní včera (3testy), dnes jeden.
Takže šance tu je...
A co se týká příznaků - bolí mě prsa, někdy víc jindy míň, to je vše.
@vikysek0987 moc děkuji za povzbuzení 🍀 Tobě taky hodně štěstí 🙂 ano, dám vědět.
Ve čtvrtek to mám "dostat". Manžel má v ten den narozeniny. Tak snad už MS nedojde.
@lenerka1 myslím, že teď je to v jiné, ale dozvím se ve čtvrtek.
Tak moc držím palečky, aby nedošla a manžel měl krásný dárek😍
Děkuji 🤗
@vikysek0987 kéž by 🙏🏻🍀
Jste milá, děkuji i já
@nevimne buďte ráda. Já měla krásné těhotenství se synem. 😍👍🏻
Předtím (v 7tt potrat) to bylo za trest.
Juj tak to mě mrzí ☹️ tak třeba se teď povede 😇🙏
@nevimne snad ano 🍀 nic bych si nepřála víc.

Ahoj,vyfoť je lepe prosim a proč si robiš rano,odpoledne a večer?Ma se robit jen rano (nezředěna moč) a idealně co dva dny abys viděla zda sili nebo ne.... během dne ti hcg nezesili,tři denně je zbytečne.