Ahoj holky 😉 , chci poprosit o názory na to co se mi teď děje...mám 8 dnů opožděnou ms, ukrutně mě bolí prsa a jsou o číslo větší, výtok je hustý a bílý, jsem unavená a smrdí mi maso, i když normálně ho jím. ( není to sugerace, o miminko se nesnažíme) ha neberu, bereme to tak nějak jak to přijde. Dr. mi řekl, že mám vysokou sliznici a že počkáme (krev mi nevzal) a testy jsou i po 8 dnech zpoždění negativní. Absolutně to nechápu. 😕
@cicikaci To je divné, nechápu proč nevzal krev ☹ Já teda měla testy pozitivní, sice byly lemnější, nebyly to ty pravý rudý dálnice, ale byly tam. Tak za týden už by mohl něco vidět na UTZ. Pozval si tě?
@pavluska01 Řekl mi, že až odmenstruuji, tak mám přijít, a kdybych menenstruovala tak za deset dní od minulé návštěvy...takže jsem objednaná na úterý, protože nebylo míso dřív. Jinak třeba včera a dnes mě už prsa bolí tak, že mě to v noci budí . aua , opravdu jsem zvědavá co z toho vyleze 😎
@cicikaci No, tak už v úterý budeš vědět 🙂 No, mě prsa bolely festovně taky, to bylo nepříjemné ☹ Ale časem to zmizí 😉 Držím palečky, aby to bylo to, co si přeješ 😉
test se může zmýlit taktéž! Zajdi jsi ke gynekologovi....On ti přesně řekne zda jsi nebo né! 😀 to mi jsme se snažili o miminko v létě minulý rok...bohužel...až říjen ale jsem ráda....jinak taky jsem si v létě myslela, že jsem měla jsem zmeškanou MS a taky mě boleli prsa a 12 den jsem to dostala a když jsem byla u doktora tak mi řekl, že mám zánět proto opožděná MS a a prsa mě boleli kvůli tomu, že jsem to už dávno měla dostat...jak je klid před bouřkou bolesti v podbříšku, bolení prs a chuť na sex a pak příjde MS ... 🙄 😀
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@cicikaci I test se může mýlit,doporučuju gyndu 😉