Mamatest. Je spolehlivý nebo ukazuje falešné výsledky?
Dobry den, jaký mate prosim názor na Mamatest? Ukázal Vám vzdy spolehlive správný výsledek, nebo někomu dela falešné duchy? Dekuji😊
@elisk1234 Za mne spolehlivý. Nikdy nebyl duch, abych nebyla těhotná 😊
@martulka88 děkuji😊
@elisk1234 To jsou mé 2 dny do MS (cykly 28dnů, 14.den vždy ovulace). Jeden je max a jeden mamatest. Jeden čas mamatest nebyl u nás k dostání. A ani jeden nikdy neukázal ducha, pokud jsem nebyla těhotná.
@elisk1234 ahoj . Za mne vždy ukázal zda jsem nebo ne .
@vlasta1981 ahoj, super dekuji
Nespolehlivé ! Ducha mám neustále furt a těhotná nejspíš nejsem .. vyzkoušeno tak 20 testů po dobu 5 měsíců
Můj osobní názor je, že Mamatest je nejlepší značka. Nikdy mi neudělal žádné falešné výsledky. Udělala jsem si maximálně 1-2 testy a výsledkem jsem se prostě řídila 😉
@fioreta Též mi nikdy neudělal falešné🥰
@eliska1998 co myslíte o mých testech? Když tady čtu různý diskuze že mamatest špatný.. testy dělaný sobota, neděle a pondělí. Na té fotce kde mám dva v dlani je hořejni neděle a spodní už 24 hodin uschly test.
Clear Blue v úterý negativní. V pondělí jdu na gyndu tak uvidíme buď a nebo. 11 dní zpoždění menstrusce. Poté jsem už proužkovým testem netestovala jsem na dovolené a nechtěla jsem se stresovat.
@eliska1998 co myslíte o mých testech? Když tady čtu různý diskuze že mamatest špatný.. testy dělaný sobota, neděle a pondělí. Na té fotce kde mám dva v dlani je hořejni neděle a spodní už 24 hodin uschly test.
Clear Blue v úterý negativní. V pondělí jdu na gyndu tak uvidíme buď a nebo. 11 dní zpoždění menstrusce. Poté jsem už proužkovým testem netestovala jsem na dovolené a nechtěla jsem se stresovat.
@anonym_ee1064 čárky hned po namočení. 3 fotka špatně vyfocena a navíc jsem test namočila dvakrát 🤦 přišlo mi že nesaje
@eliska1998 takhle to ještě vypadalo když to nabíhalo
@eliska1998 takhle to ještě vypadalo když to nabíhalo
@ratatouli to falesnej určitě neni🩷
@eliska1998 docela mě to znervózňuje když jsem četla všude jak mamatesty jsou nespolehlivý... A clear Blue vyšel negativně... Jenže jsem měsíc po vysazení HA takže jestli se to povedlo a je to pravda klidně mohla být zpožděná ovulace ..a proto nějaké testy to nemusí ukazovat. Ještě ode dne kdy jsem to měla dostat mě bolí záda hlavně večer kdyz jsem už unavená a podbřiško ale zmizí to pak se to zase objeví .. tak uvidíme v pondělí. Testovat už nechci pak jsem z toho akorát ve stresu.
@eliska1998 tak planý poplach. Menstruace opožděná pravděpodobně z hormonalni nerovnováhy.. a testy nechápe ani doktor 😏 prvotní zklamání musím zahnat a nevěšet hlavu byl to teprve první měsíc a navíc si ani nehlidame plodné dny atd.
@eliska1998 tak planý poplach. Menstruace opožděná pravděpodobně z hormonalni nerovnováhy.. a testy nechápe ani doktor 😏 prvotní zklamání musím zahnat a nevěšet hlavu byl to teprve první měsíc a navíc si ani nehlidame plodné dny atd.
@ratatouli To me moc mrzi a vypadalo to tak nadějně😭
@ratatouli To me moc mrzi a vypadalo to tak nadějně😭
@eliska1998 koukala jsem na šarže krabiček a krabičky byli stejné šarže takže nejspíše špatně vyrobená skupinka 😭 jsem zklamaná ale snažíme se teprve měsíc tak doufám že budeme mezi těmi šťastlivci a povede se nám to relativně brzy.

@elisk1234 teď poslední dobou je to s Pepinem nejhorší test ...