Dívky, radu prosím. Jaký máte názor na polimitní mamatest? Já jsem z toho jelen, v limitu prakticky nic, tohle tak za 20-30 minut. Dnes mám den zpoždění. Dělala jsem si i další test též mama a byl též po limitu a méně výrazný.
Díky
@wasilly tohle je tehotenstvi 😉
Gratuluju
holky zrovna dneska jsem si udělala mamamtest a // ale těhu nejsem!! Můj dr. říkal, že s tím chodí ženský často.
no, mám ten pocit, že budu ten stejný případ jako myschka ;)
gratuluji,urcite jsi tehotna
Me mamatest nikdy nezklamal🙂 A mam dve ditka🙂 nekupovala jsem zadny jiny. Jinak jsem si delala test den pred MS a mela jsem slabyho ducha, ale tady je to uz pekne videt😉
Mě mamatest zklamal vždycky. S ním mám // až ve třetím měsíci, a to leda duchy. A přitom na nejlevnějším testu z Tesca byly // už dávno a těhotná jsem byla už několikrát.
Já jsem po IVF testovala hodně brzy, 6.-7.den, používala jsem mamatest a čárka byla ze začátku vidět taky až po limitu a slabší než máš ty. A pak byla den ode dne čím dál tím silnější a ukazovala se dřív... A teď už mám půlročního broučka😉
Je tam 🙂 . Mě ukázaly Mamatesty u obou těhu po limitu slabé čárky a byly pravdivé 😀
Mě Mamatest odhalil obě dítka. Nikdy jsem s ním neměla problém. To první dokonce 2 týdny po otěhotnění, jak mi můj gyn s údivem řekl 😀
Mě Mamatest neukázal - při prvním těhu ani ducha nic a ted když se zase snažíme nic. Mrzí mě to protože nevím na čem jsem a nemůžu věřit ani 100pro testům. Jen čekat čekat a čakat ....
Tak jestli tohle není tehu tak už nevím....ja si dělala tenhle test taky první v 9 tt a byla v limitu ale o hodně tenčí....a za 4 dny slušná dálnice takže za mě ano a gratuluji🙂
FOTO