Mamatest tt. Udělal vám některé falešně pozitivní?
Holky udělal vám některé falešné pozitivní mamatest? Ségra v cera zkoušela udělat dopoledne test 8dpo a vyšel ji takhle, čárka byla hezky růžová a dneska 9dpo ráno mamatest znovu a dr.max a nic.

@monika3456 no uvidíme zatím se radši neraduji. Miminko moc chceme ale už jsme o 2 přišly a takovou dobu nam to nešlo že radši stojím nohama na zemi a počítám se vším radši.
Holky tak dneska ráno zase slabší. Horni ze včera odpo, ten pod ním dělaný včera ráno, ty dva další jsou dělaný včera odpo a ten úplně dole dělaný teď ráno. Mám ještě jeden ten zkusím kolem 14hod. A jinak zitra volám na gyndu. Na utreni stále ještě spinim malinko. Tak už tam pujdu jen kvůli tomu taky
@vladuska30 ahojky určitě zkus já měla ráno taky slabí a odpoledne mnohem silnější
@vladuska30 kolikátý by si měla být dpo?
@nikynikol25 no kdybych nepočítala že jsem krvacela tak dneska bych měla 9den zpoždění. Jen nevím kdy byla ovulace. Podle aplikace byla 30.12. Ale jestli byla nevim mohlq byt úplně jindy i. Sex pred tim 30.12 pak byl až 2.1 a pak až o víkendu 8-9.1 takže těžko říct. Termin ms jsem měla mít 15.1 ale začala jsem krvácet až 17.1 a do teď špiním. U syna jsme měla po týdenním zpožděním slabou čárku ale nekrvacela jsem před tim a už je to 10let zpátky.
@vladuska30 Tak určitě bych šla k dr.budes pak klidnější a budeš vědět na čem si.Udelej ještě odpoledne test.
@nikynikol25 udělám a zítra budu volat na gyndu. Tak snad mě veme ještě zítra dopoledne.
@vladuska30 100%zesílil 👍👍👍
@nikynikol25 zesílil krásně. No uvidím co mi řekne doktor zítra tam budu volat kvůli tomu špineni
@vladuska30 určitě tam zajdi co nejdříve,kdyby bylo po tak ti slábne ne zesiluje,určitě to bude v pohodě.Nebo mě napadl ještě hematom při něm jsem krvacela do 3 měsíce a brala různé prášky a spinila,tohle je také možné
@nikynikol25 to mi říkala i segra že sem mohla mít hematom a ten se teď uvolnil. Určitě tam zajdu. A dam vědět
@vladuska30 tak jak jsi dopadla u doktora?
@radka27101 jdu tam zitra dneska už mě tam sestra bohužel nevmackla. Takže jdu zítra v 10:30
@vladuska30 Tak přeji štěstíčko🍀a ozvy se nám. 😉
Ahoj holky tak jsem dneska byla gynde. Takže na ultrazvuku viděl nějaké 3 dutinky což říkal že vypadá spíše na srazeniny. Že těhotenství tam zatím nevidí ale že může být brzy pokud ovulace byla dele. Každopádně zítra jdu na krev a podle výsledku se uvidi. Pokud bude pozitivni pujdu na další v pátek aby se vidělo jestli Hcg roste nebo ne. Na kontrolní ultrazvuk jdu příští týden v úterý odpoledne. Na to špineni jsem dostala Ascorutin. Takže uvidím podle krve jak dopadne
@vladuska30 Ahojky tak to vypadá nadějně. Můj doktor na ultrazvuku nic neviděl a poslal mě na odběry a měla jsem hcg přes 5000. Nemají tak dobré ty ultrazvuky. Jestli to tedy nebylo v nemocnici.
@radka27101 nn nebylo. No uvidíme jak dopadne krev. Viděl jen ty srazeniny 3
@vladuska30 Tak jak Ti dopadla ta krev?
@radka27101 ahoj tak hodnota 4 což je negativní na další krev nejdu jen příští úterý na kontrolní ultrazvuk
@vladuska30 ty jo, vždyť máš tak krásně pozitivní test, to vůbec nechápu. Třeba je ještě naděje.
@monika3456 no nevím no. Zkoušela jsem včera jinou značku a tam skoro nic. Takže to také nechápu proč sílil a ted nic. No uvidíme na ty kontrole no. Je to záhada prostě.
Já mám 2 mamatesty a žádný duch
@nikynikol25 však tam nic neni
@janinasimi kde nic není

@vladuska30 jsi těhotná 👍❤ někdy měsíčky jsou, čarka krásně sílí 👍