icon

Mamatest zatím negativní. Je možné těhotenství?

maja1893
21. únor 2025

Zdravím ,už sem fakt nervózní a nevím co se děje .
Je to 16 dnů od nechráněného styku s partnerem ,antikoncepci neberu a ani sem nebrala.
Jde o to že mám už 5 dnů opožděnou menstruaci , a bolesti v podbřišku ,a výjimečně v pravém boku , bolesti jsou takové že občas píchnou ,zabolí ,a zmizí ,a třeba za hodinku dvě se opět opakují . Dnes včera i předevčírem sem dělala testy od Mamatestu ,a všechny negativní . K lékaři sem objednaná ve středu ,ale do té doby mám pocit že se zblázním . Myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství i když jsou testy zatím negativní ?.

lencaa11
21. únor 2025

@maja1893 spíš zda nemáte cystu test už by ukázal

jaja01k
21. únor 2025

@maja1893 16 dní od styku už by test alespoň slabou čárku ukázat měl, takže na těhotenství bych moc nesázela, ale nemožné to není.

1pomnenka
21. únor 2025

5 dní zpožděná MS nic není, neplašila bych. Však ona dorazí.

klarka3366
21. únor 2025

@maja1893 5 dní zpoždění nic není. Stalo se mi , že jsem měla i klidne 14 dní zpoždění. (Jinak mám cyklus pravidelný). Test by už těhotenství ukázal.

fioreta
22. únor 2025

Tak ono zpožděná MS neznamená vždycky jen a jen těhotenství. Může se jednat o výkyvy v MS cyklu. Jednou mi MS nepřišla snad týden, takže ještě čekej 😉

sinorina
22. únor 2025

@maja1893 u prvního syna jsem měla pozitivní test až 12. den meškání MS. Takže možné je všechno.