Máme štěstí nebo se mi to jen zdá. Je to duch?
Hooolky... Nevím jestli máme fakt štěstí nebo mám halušky... Dva dny mám spoždění a tohle mi ukázal GS mamatest 😍 je to duch? Nebo předěl mezi koncem tes. Části? díky moc

Take jsem mela opravdu dusika ze jsem si na nej musela svitit mobilem :D pripadala jsem si jako blazen a uz jsem v 19tt 🙂 a ducha vidim takze je nadeje a jak tu uz pani psala musite tomu verit a nestresovat se pak bude vsechno v poradku 🙂
@barcachejn
@barcachejn už máme krásnou čárku 🙆🙆🦔❤️ děkujeme už se nemohu dočkat ultrazvuku, náhodou poradíte mi? Ještě jsem četla něco o cystě... Jakože byl poz. TT a byla to cysta to bych ale skřípala bolestí ne? 🤷♀️ Protoze k doktorovi jdu až 6.12. Tak se ptám raději 🤦♀️😂😍
Jeee tak to preji hodne stesticka a zdravicka spuntikovy i vam 🍀 ... Jezisi na to vubec nemyslete 😀to by byla velka nahoda si myslim a hlavne by jste mela nejake priznaky kdyby to bylo z toho 🙂 urcite by vas to bolelo,ja jsem byla na zacatku tehotenstvi velky stresar ale tohle me tedy vazne nenapadlo 😀 ale chapu vase obavy 🙂 ono se tomu tezko veri kdyz to clovek neceka 🙂 proste najednou jste dostala dar ktery mnoho zen mit nemuze i my jsme to tak brali a nemohli tomu verit 🙂 urcite budete v poradku a 6.12 se ukaze drobecek se srdickem 🙂 ja jdu 4.12. na 2 trimestralni screening tak na vas budu myslet 🙂 dejte pak vedet,drzim palecky ❤
@barcachejn jeeee tak to hodně zdravíčka i na vaší stranu! ❤️ Srdíčko bude už jo? 😊 Tak to se moc těším i přítel tam půjde se mnou chce se na toho doslova drobka podívat 😻 tak ať screening dopadne nejlíp jak může 🙏 a děkuji
@paulline0055 Cysta to určitě nebude, toho se vůbec neboj. Pokud čárka sílí, jak má, tak je vše v pořádku 🙂 Já testovala až s dvoutýdenním zpožděním kvůli nepravidelnosti MS a čárky byly už 2 zřetelné. Srdíčko bylo 6+5, tak je možné, že už budeš mít na kontrole taky 😉 Za týden jdu na první screening a pořád nemůžu uvěřit tomu, že se to povedlo, vše jde jak má a mimi roste 😇 Snažím se to před rodinou a kamarády utajit do vánoc 😀
@paulline0055 Moc dekuji 🙂 ja se nedivim se mnou manzel taky chodi a chce ho pokazde videt je to krasny 🙂)) ❤ ja jsem srdicko mela 6+4 🙂 to byla zaroven i moje prvni kontrola na ultrazvuku 🙂 pocitala jste kolik vam to vychazi az pujdete na prvni kontrolu? 🙂
@barcachejn ano budu v 7tt 🙆 takže by už ❤️mělo být 🙏😊
@paulline0055 Tak to by uz melo 🙂) take jsem to tak mela 🙂 tak budu drzet palecky 🍀

@hermia to je možný, já měla za sebou potrat, tak jsem u dalšího byla hlídaná