icon

Maz z prsou, co to může být?

svlocka
9. lis 2014

Ahoj,dnes jsem zjistila ze mi z prsou vyteka takovy maz tekitina,ale mam den zpozdeni,a bt rano 37,4 vecer 37,7 myslite ze se muze jednat o tehu nebo jen hormony?nebo se zitra mrska rozjede?diky za nazory

ninikry
9. lis 2014

@svlocka A proc si neudelas test? To budes asi vedet rychleji na cem ses..pokud ms meska, tak by to mel test ukazat, tady ti asi nikdo nerekne, ze kdyz mas takovou a takovou teplotu, tak ses stopro tehotna nebo to jsou stopro hormony

svlocka
autor
9. lis 2014

Test jsem si delala naposledy v sobotua jen slabounky duch.

svlocka
autor
9. lis 2014

Nebo uvidim zitra jestli se rozjede,jeden den jeste nic neni si myslim

ninikry
9. lis 2014

@svlocka myslim ze ten vcerejsi test je negativni, mas teplotu, muzes byt nemocna a proto muze ms meskat

svlocka
autor
9. lis 2014

Jsem uplne zdrava 🙂no uvidime

ninikry
9. lis 2014

@svlocka mas teplotu 37,7

svlocka
autor
9. lis 2014

Jo ale Bazalni Teplotu 37,7

ninikry
9. lis 2014

@svlocka psalas ze mas teplotu vecer 37, 7..no jedina jistota je test nebo krev

svlocka
autor
9. lis 2014

Jj psala bt rano a vecer.uvidim zitra pokud neprijde skusim testnou zitra

privka1984
9. lis 2014

Ja jsem to mela v tehotenstvi 😉

svlocka
autor
10. lis 2014

@privka1984 uplne na zacatku?

privka1984
10. lis 2014

Rekla bych tak od 3 mesice, ale nikdy predtim jsem to nemela, tak to mam spojene s tehotenstvim.

werumka
10. lis 2014

@svlocka Bazální teplotu večer nemá smysl měřit, nemá žádný význam.
Vyšší bazální teplota je způsobená vyšší hladinou progesteronu - ten má vyšší hodnoty v druhé polovině cyklu po ovulaci a pak také v těhotenství. Pokud nedojde k těhotenství, progesteron klesne, čímž klesne i bazální teplota a přijde menstruace. Pokud otěhotníš, hladina progesteronu zůstává vysoká a vysoká zůstane i bazální teplota. Progesteron je potřebný v prvních třech měsících těhotenství, než převezme plně úlohu placenta.

svlocka
autor
10. lis 2014

@werumka dekuji za vysvetleni 🙂ale jeste nedorazila mela vcera a nic.bricho me boli jako pri ms,ale jen sem tam,a zacinaji me bolet prsa.jestli to neni s toho ze mi stech prsou pri zmacknuti tece,ale nemacka radsi.:(