Měla jsem ploché břicho, teď je nafouklé. Jsem těhu?
Ahojky už přes 2týdny spíme spolu s přítelem a pokaždé se do mě udělá...myslíte,že je spíše pravděpodobné těhotenství ?
a myslítě že když jsem měla krásně ploché bříško a teď ho mam nafouklé a takové spíčky že bych mohla bejt těhu ?
Mimčo si přejeme 🙂
Je to 50:50..udělej si test..tady moc nevykoumáme..
Promin ale spis pravdepodobny nez co?? Takhle se deti obvykle delaji, tehotenstvi zjistis bud pomoci testu nebo z krve. Speky a nafoukly bricho neni zadnej prukaznej priznak tehotenstvi.
Je hezké že si dítko přejete leč z vašeho dotazu mám dojem zda na něj vůbec máte věk,ale budiž,po nechráněném styku je vždy pravděpodobnost těhotenství možná,doporučuji těhotenský test,koupíte v každé lékarně nebo drogerii a budete vědět zda se špičatíte s miminka 🙂
No tak když se dostaví menstruace tak nejspíše těhotná nebudeš, pokud se nedostaví, udělej si test. 🙂
Promiň, ale to je fakt otázka... Nafouklá být můžeš třeba i před MS. Až když se menstruace nedostaví, tak si udělej test a uvidíš.
Třeba máš zaražené prdy 😀
Je ti 10? :D

Promiň, ale co je to za otázku? Co myslíš, že ti tady kdo odpoví? Jistě že je to možné. Co tak těhotenský test? Myslím, že vědmy po koníku nebrouzdají 😀