Menší příznaky těhu. Jak dlouho čekat než jít k lékaři?
Dobry den chci se zeptat. Citim mensi priznaky tehu. Test neukazal nic a MS jsem mela ale uplne slabou. Sestrenice mela 3mesice MS a to byla v tom. Pokud je MS tak telo neprodukuje hormon Hcg. Jak dlouho mam cekat nez jit k lekari? Nebo co by jste mi poradili. Mam i docela rizikove zamestnani tak mam trosku obavy.
Zkus lékaři zavolat a poptat se. Příznaky se dají i vsugerovat, psychika dělá hodně, navíc dost odpovídají PMS. Ale nepočítala bych s tím, že sestřenice to měla tak budu to mít stejně...
test neukázal nic, menstruace proběhla... jdi k lékaři, ale skrz hlavu
Počkala bych třeba týden a pak si udělat test a podle toho buď tam bude nebo ne. Já 2 těhotenství a žádne příznaky krom že mi bylo nevolno, spíš těžko po obědě jsem neměla.
@denulqa Když jsi měla ms tak bych nic neřešila. Těhu příznaky si člověk lehce vsugeruje.
@denulqa upřímně já každý mesic jsem myslela, že jsem v tom a nebyla a když jsem otěhotněla, tak jsem určitě věděla , že to neklaplo. Jdi na test jako samoplatce, ale pokud si měla ms asi zbytečné, ano jsou případy , kdy jedna paní měla dokonce ms až do 5' mesice a negat testy, ale to jsou spíš výjimky, navíc ta chlastala jak duha.
Bohužel nejsi těhotná. Test by ukázal i při MS.

@denulqa 😀😀😀
Bezte na krev jako samoplatce.