Menstruace a těhotenství: Je možné být těhotná i s menstruací?
Ahoj holky , chci se.zeptat jestli jste některá měli menstruaci v těhotenství.. jde mi k to, že poslední týden denně zvracim a je mi špatně od žaludku. První den-dva jsem si říkala , že jsem ani něco špatného snědla nebo že nějaký vir ( chřipka atd ) ale když to trvalo 5 dní napadlo přítele jestli nejsem v tom .. do toho jsem začala po všem krkat.. snad i po mrkví 😄😄 ( normalne nekrkam po ničem , nikdy ) .. to jsem přesně měla při prvním těhotenství.. začala jsem být nadšená že se to třeba povedlo .. ale včera dorazila ms.. den jsem špinila a včera přišla ms.. dost mě to zklamalo ale pořád je mi na zvracení i zvracim , a dokonce mi dneska ,,smrděl " oběd .. úplně obyčejné a chuťově dobre rizoto ..😄
Prostě vše by nasvědčovalo těhotenství až na tu menstruaci která dorazila na den přesně ..😔
Má některá zkušenost ? Test jsem nedělala , říkala jsem si že před ms je blbost si ho dělat ..
Já v prvním těhotenstvi, diky tomu jsem to zjistila až v 6tt 🤣 a to jsem si test robila ze srandy... rozhodně jsem nepočitala s těhotenstvim🤣😅
Já jsem teda ale neměla žádné příznaky😃 a držim palce 💗
Teď jsem hledala přítelovi rodný list dcery .. koukala jsem na papír ještě z porodnice kde psali že jsem otěhotněla 18.12 .. v tu dobu jsem měla PMS .. vím to na 100% od 12.12-20.12 jsem jezdila kamarádovi krmit zvířata ( byl v nemocnici ) hledala jsem kde má popelnici na použité hygienické potřeby.. tak třeba je to to samé .. 😔 bylo by to skvělé ..
@andulka007 ja krvacela u tretiho ditete v den ms- zahnizdovani to nebylo neb uz jsem mela 5 dni pozitivni test-kdybych ho neudelala,tak bych brala,ze to proste mam a zjistila tak o mesic dele.
Nejlepší bude si udělat test.

@andulka007 pokud jste dostala ms, tak bych to už neřešila a bez testu těžko říct