icon

Menstruace nedorazila, testy negativní

chrobacik13
23. led 2017

Začínám plašit a i když už mám doma 6ti letou princeznu,její příchod byl nečekaný a neplánovaný takže nemám páru o ovulaci,cyklech a pod.ale snažili jsme se o mimco asi půl roku,teď v prosinci si řekli,že počkáme,potřebujeme něco dořešit..No a MS právě nedorazila..Testy negativni může to být nějaký zdravotní problém,nebo mám očekávat // ?Žádný tehu příznaky jako žaludek na vodě,nebo nechuť k oblíbeným jídlům či nápojům nemám,jenom bolest v kříži,prsou a v podbřišku pocit jako před ms..Stalo se nektere,že to byl právě problém zdravotního rázu?Nemám si s kým pokecat a manzovi říkat nechci,aby se předčasně netěšil..Nečekám,že mi urcite diagnózu,jenom se potřebují uklidnit trosku😀

nikynikol25
23. led 2017

Ahoj holky prosím o radu,chtěla jsem se zeptat naposledy jsem měla Ms 19.11 od te doby nic až do teď,je to týden co jsem si začala měřit bazální teplotu a tu mám od 37 až maximum 37,06,začala jsem pít i Kontryhel,tak 3 dny mě strašně bolí prsa jako kdyby Ms měla dorazit,ale pořád nic Tehotenské testy také negativní.Zkoušela jsem si i ovulační test před 4 dny a ty byly 3 dny velký silně pozitivní na čípku jsem nahmatala bílí kremovy hlen,bylo ho docela hodně a ještě trochu více se táhnoucí,mohu poprosit o radu co to může být děkuji,jsem s toho zmatena můj doktor má dovolenou a jinam nemám kam jít se nechat prohlédnout.

renyy
23. led 2017

Ahoj , potřebuju radu.. s přítelem spolu spíme s ochranou (někdy i bez ní) menstruaci jsem měla naposledy 18.12 a teď stále nic.. oba testy negativní , přijde mi ,že se mi zvětšily prsa a pobolívá mě v podbříšku trochu slaběji než při menstruaci . Moje mamka i ségra měly obě dvě cystu a tak mě napadlo jestli by to nemohla být cysta . jinak chutě nemám , není mi nevolno a další příznaky těhot. taky ne 🙂 moje doktorka je nemocná tak nemám kam na vyšetření .. rozhodně bych si dítě nemohla nechat tak se nechci stresovat zbytečně . prosím o rady .

vanea
23. led 2017

@renyy ahoj, kup si test ;) já neměla příznaky žádné, jen bolest v podbřišku slaběji než před MS...a těhu jsem🙂

renyy
23. led 2017

@vanea testy jsem si dělala a oba negativní :/

vanea
23. led 2017

@renyy tak pak jsou tři varianty a s tím ti bohužel neporadí nikdo jiný, než doktor:/ buď jsi těhu, ale na testech to ještě není vidět, nebo jen meškáš, nebo je tam nějaký jiný zdravotní problém...to tady asi nikdo neodhalí, těch důvodů může být mraky:/

renyy
23. led 2017

@vanea no přemýšlím nad tou cystou , protože jsem při menstruaci mívala strašně silné bolesti ale opravdu hodně silné.. jinak děkuju

vanea
23. led 2017

@renyy no není doslova zač, snad to bude všechno v pořádku!🙂 třeba to prostě fakt jen tělo nechtělo tento měsíc absolvovat, tak tu ms bojkotuje🙂 uvidíš, ale k dr bych šla až to půjde, alespoň na kontrolu, ať máš klid

renyy
23. led 2017

@vanea no napadá mě , jestli by to nemohl mít zánět , teď mě přítel upozornil na to , že mám kyselý výtok..myslím , že při zánětu bývá MS opožděná .. hned jak se paní doktorka uzdraví zajdu k ní🙂

nikynikol25
16. bře 2017

Ahoj holky,mate některá s tímto zkušenosti??https://www.otehotnet.cz/e-shop/testy-plodnosti... děkuju za odpověď.

misula29
17. bře 2017

@nikynikol25 vyhozené peníze, pokud máš pochybnosti zajdi si k doktorovi na vyšetření